Diskuse Diskuse

Honza  - 22:06 12.11.2007

A nebo sem, položit se do sarkofágu a nebo zajít do obýváku a číst si knížku při 16°C (včera ráno ranní rekord 15,6°C) :-D
Jen přijď, tady zažiješ srandy, zpopelnění je zdarma...
Zuzka  - 21:51 12.11.2007

Tomas: No tak se pojd pridat. Mam tu na koleji rozjetou docela slusnou parbu. Hvezdou vecera je slecna Java:D
Tomas  - 21:29 12.11.2007

Koukam, ze jen co prijdu domu a usednu k netu, tak se vsichni ztrati. To je dukaz toho, ze vsici pari, kdezto ja sedim na zadku doma. :(
Tomas  - 20:16 12.11.2007

Tak toz vitam vsechny nove prichozi. Jsem rad, ze jste se zapojili (sic nucene) do diskuse a do budoucna tu bude o mnoho set prispevku vice.

Jana: Tak to jsem moc rad, ze to neni angina a nakonec s nami vyrazis.

Jinak dneska bylo nejake divno. Spatne se mi spalo, skola byla na prd... urcite nejake zemetreseni.
Pavel  - 18:25 12.11.2007

Hmm asi bych obetoval 2 minuty sveho casu a ten monitor si vycistil radeji sam,kdyz tak na to koukam ;-))
Jana  - 17:18 12.11.2007

Pavel: tak simulant :D No já bych nevydržela být pořád doma. Stačilo mi, že dneska jsem tu proseděla prakticky celý den. Zítra už se asi do té školy vydám. Samozřejmě to bude záviset na aktuálním zdravotním stavu :)

Mmch, jestli máte někdo špinavý monitor: http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf ;)
Pavel  - 16:28 12.11.2007

Jana:taky ti preju brzke uzdraveni ..To ja vetsinou nemoc radsi prodluzoval,abych mohl simulovat dele a nechodit do skoly;-)
I kdyz jak na potvoru jsem mel anginu vzdy v letnich prazdninach. Ja za doktorkou chodil i zdrav a vzdy jsem mel zvetseny ci zarudly mandle,takze jsem si vzdy jednou ci vickrat v mesici hodil volno.Papirove jsem musel byt velice nemocny clovek ;-))
Jana  - 16:06 12.11.2007

To by bylo, abych se rychle nevyléčila. A tak teda zčásti kvůli vám právě cucám stroužek česneku :)

Aaaah, boty... Tak zatím jsem je vyzkoušela v katedrále a odnesla jsem si první poznatek - je v nich teplo :) Ale už se nemůžu dočkat, až si v nich odřu nohy v terénu ;)
maťoB  - 12:48 12.11.2007

Pokiaľ by to niekoho zaujímalo, tak pri Prašnej bráne je sneh. Môžete si kľudne pošliapať po "snehovom" poli. Ja som tak už svoju potrebu vykonal...
Peťula  - 12:45 12.11.2007

Ahoj,
tak i já pod mírným nátlakem budu reagovat na diskuzi, ikdyž jen tak z povzdálý sledovat mě to taky bavilo:-)včera to byl výborný kulturní večer, ale protože cesta zpátky do brna byla šílená(hlavně díky stewardovi co nám v půl druhé nabízel denní tisk:-/),tak příště půjdem na cimrmany u nás v brně:)A filipe, jsi machr, v sedm dvacet jsem ještě nevěděla o světě, na jedenáctou se vstávalo líp.-)
Honza  - 12:13 12.11.2007

Jana: A jeje, tak se brzy uzdrav, nadopuj se vším možným a vylež to. Na druhé straně bude mít oproti nám výhodu, že na výletě už neonemocníš :-D

Jinak Lijavec mě pobavil a navnadil k navštívění dalšího představení. Bylo to úžasné!

Filip: Jet za 300 do "hnusu", je opravdu skvělá nabídka. Má to cenu? Má to cenu! Možná za rizikový příplatek poznáš tajuplný svět absolutního hnusu návštěvou skládky za městem a lehtivých hrátek s odpadky :-D

Ranní přednášku jsem pochopitelně zaspal, vstal jsem sice kolem šesté hodiny, jenže to bylo moc brzy a tak nezbývalo nic jiného, než zase zalehnout a probudit se až o půl dvanácté :-)
Petr  - 11:15 12.11.2007

Jana: Tak snad bude vse v poradku. Honza referoval, ze mas botky, tak by byl hrch je nevyzkouset - doufam ze budu tou dobou delat to samy.

Filo: Co probirate proboha? Jinak:
Nedekuj - zaplat :-) (teda jako ted to nemyslim vazne, jako za listek, ale... no vsak vis :-)
Vstavani: Taky jsem se premoh, abych zjistil, ze cviko na ktery jsme chtel je az o hodku pozdeji... takze jsme jel zaridit jiny veci. My na sebe mame se skolou averzi :-)
Fotky: Vecer nahraju muj prober a hodim k tomu link jo? Tvoje jsou prilis zcenzurovane, tak at vyuzijem zaheslovani :-)
Filda  - 10:12 12.11.2007

Viairiadorsko-diskusni ignorant si trufalo dovolil zasa sem nieco napisat.Len na okraj, sedim na seminary z teorie prava a rozumiem iba spojkam a predlozkam.Vyucujuci je najvacsi letargik a alkoholik ktory pred chvilou hovoril ako vcera nieco oslavoval a rano vstal so strasnymi susakmi, netiekla voda tak sa isiel napit na zahradu kde je pumpa(takovehoto cloveka si niekto najme co by advokata).Pohlad na stav baterie notebooku zvysuje moju uz tak velku beznadej. Doteraz neviem, ako je mozne ze som sa regulerne(Tomasove oblubene slovo :-), pamatate sa este?:-)) rano na cas zobudil o 7:20?! Naspal som asi hodinu a pol ale cimrmani za to naprosto stali. To mi pripomina podakovat tym hrdinom ktori zohnali listky.Velka vdaka Vam/Tebe?:-).

to hl. webmaster: memento link na fotky!!! Viem ze teraz mas vela zaujmov :-) ale par minut ta nezabije :-).
Jana  - 9:25 12.11.2007

Tak to naštěstí angína není. Mám něco blíže neurčeného, což by prý mělo zmizet po vycucání několika tablet. Hm... Tak z toho bych se snad mohla za 11 dní vyhrabat :)
Tomas  - 0:50 12.11.2007

Toz Lijavec byl krasny. Jeste nikda jsem nebyl na cimrmanech, tak jsem nadsen.

Jani, doufam, ze to nebud tak hrozne a vazne. Rozhodne bychom neradi ztraceli cleny vypravy. Sic tedy bude zenskych vice, nez nas chlapu, ale... zadne ale. Bude to poprve, kdy se takoveho neco stane a to je za drahu iriadoru uz co rici.
Zuzka  - 0:31 12.11.2007

Jana oj, tak snad to nebude nic tak vazneho. To by byla velka skoda a moc by me to mrzelo,kdybys nemohla jet.Ale porad je to az za dva tydny, tak se drz!

Fatranska grupa Peťo, Filipe, jak jste dorazili? A ty se Maťo taky ozvi -) pristupova prava se udeluji automaticky;)
Jana  - 21:35 11.11.2007

Lijavec vám závidím, to je dobrá hra :) Doufám, že jste se dobře bavili.

Petr: toho stejnýho času jsem si všimla hned, v poho... Peníze dodám - ale kdy? Na triforiu, nebo plánujete ještě nějaký sraz?

Honza: pěkný plakát :) Jedinej problém: asi si budete muset sehnat někoho na záskok do vedlejší role, protože mám možná angínu :( Zítřejší návštěva doktorky to buď potvrdí, nebo vyvrátí.
Zuzka  - 17:22 11.11.2007

Nevadi, vzhuru na Lijavec! Tesim se, jak se nas tam sleze cela grupa!
Tomas  - 12:03 11.11.2007

Kdo by, proboha, chtel metro? Takova hnusna prasarna. Jenom to priveze vice turistu a ruznejch budizknicemu...

Lepe je nam tu v klidu. Jen tak nekdo se sem neodvazi, pac se tu boji. Tak na co si komplikovat zivot?

Mimochodem - davno nas jiz do Prahy zaclenili, ale jak se nas vsici boji, tak o tom nikdo nikde nemluvi. Jen pockej, budes drzkovat, tak na tebe poslu partu negru s letlampama a ty ti ukazou, zac je toho loket.:)
Pavel  - 11:57 11.11.2007

Tomas: mno na okraj Prahy nejezdim,co tam ;-) Hlavne nez bych tam dojel,to bych si musel vzit dva tydny prazdnin:) Ale snad jednou se zaclenite do Prahy.A bude k vam slavnostne zavedeno metro jako ukazka toho,ze uz patrite do vyspele spolecnosti Prahy :)