Asi jsme to nepochopili ci co. Melo to dost vysoky hodnoceni co si pamatuju, ale v podstate se mi na tom libilo jen pojeti toho syn a Nietzscheho a toho bratra, co byl odbornik na nekoho, uz nevim koho :-)
Prosim vsechny, aby, co se tyce vyvoje = jakychkoliv pripominek, psali do Ostatni-> Vyvoj -> Diskuse.
Jak Petr spravne pripomnel, tak diskuse o barvickach by zabrala predchozi krasnou diskusi. Proto prosim pro jakykoliv vyvoj piste do te druhe diskuse, ktera bude slouzit pouze pro tento ucel.
Jinak preji krasne rano a vstup do noveho pracovniho dne.
Zuzka
- 7:33 15.11.2007
Tak ja nevim,co mam za Firefox(2.0.0.9),ale zadne barvicky tu nejsou:( Jsem musela pouzit Explorer,abych je videla. Je to bug, ci moje chyba??
Jak to tak testuji na ostro, koukam, ze se vynoruji chybky, ktere se jinak neprokazaly. Proto prosim vsechny o trpelivost a informace ohledne jakychkoliv problemu.
Paklize vam nepujde vstup do jakekoliv sekce, prosim, piste to sem ihned!!
Co se tyce budoucich sluzeb - bude implementovano i mazani svych vlastnich prispevku.
Nyni kazdy clovek vidi prispevky registrovaneho uzivatele - zeleny nadpis a vlastni - modry nadpis.
Takze prosim, nyni nasleduje takovy delsi text, ve kterem je jak info, tak zaroven prosba ;)
Podarilo se mi, po kratkem porodu, pridat registraci a prihlasovani uzivatelu. Prozatim je funkcnost nasledujici: Clovicek se zareigstruje, zvoli si svoje diskusni jmeno - vetsinou jiz to, co mate ted. Nikdo jiny by vam ho nemel mit moznost sebrat. Graficky jsou zatim vyznaceny pouze prispevky v diskusich, kde je videt, (zelenou barvou) ze to psal registrovany uzivatel, ci modrou barvou vyznaceno, ze to psal "vlastnik", tudiz dotycny clobrda.
Pribudou dalsi funkce - info o uzivatelich, seznam uzivatelu, eidtace profilu, posta - private messages, apod.
Tomas
- 23:17 14.11.2007
Koukam, ze se to tu nejak rozjelo, ale jen tak daaal.
Klarko, no pockej, to zase uplne tak ne... ja bych pak potreboval necim psat.
Jani: to mas pravdu. Pouzivat klavesnici digitalni a pouze vytukavat pismenka mysi, to bych za chvili skoncil v Bohnicich, ci na Ruzyni.
Jinak, co se tyce plysaku, ja sveho medu taky nedam!!!
Jana
- 20:21 14.11.2007
Honza: ne, to si nemyslím :D Mám tip, kde jsou vždycky volná místa, ještě k tomu v teple: McDonald a telefonní operátoři ;) jj, znám ten pocit. Kdybych to tam neměla ráda, tak už tam samozřejmě dávno nejsem, ale kdybych katedrálu jen milovala, tak nebudu tolik nadávat na dlouhé stání na místě, zimu, turisty a jiné nejmenované osoby, jež nám znepříjemňují práci...
Honza
- 20:13 14.11.2007
Jana: Myslíš, že tam někdy bude tolik sněhu, že bychom postavili sněhuláka s věnováním prezidentovi? :-D No, jestli si nenajdu jinou práci, budu tam muset setrvat a i když hledám pořádně, nebo si to alespoň namlouvám, tak zatím stále marně :-// To je děs, katedrála mi připomíná Prsten z Pána prstenů, miluju katedrálu a zároveň nenávidím. Celou svou myslí se k ní ubírám, ale nejradši bych se od ní odpoutal.
Jedna katedrála vládne všem, Jedna jim všem káže, Jedna všechny přivede, do temnoty sváže...
Jana
- 19:39 14.11.2007
Honza: chudinko, tak někdy v práci o pauze vyběhnem a postavíme sněhuláka na nádvoří :D Ale ty tam vlastně přes zimu nebudeš, viď. Tak nic... Náhodou bych šla někam po Praze bloudit hned, zvlášť teď. Ale samozřejmě když mám největší chuť, tak jsem zrovna indisponovaná. Grrr!
Honza
- 19:08 14.11.2007
Jana: Sněhuláka znám jenom z obrázků a dědečkových vyprávění :-) Jo, v souvislosti s černou kočkou si vzpomínám hlavně na to, co tomu nákupu předcházelo. Bloudění v uličkách... :-D
Jinak dneska jsme měli výbornou přednášku (povinnou) o českých iluminacích v době Václava IV. Škoda, že přednášející byla z Vídně a upřednostňovala němčinu. Takže tomu nikdo nerozuměl a během přednášky se každý šklebil a na konci následoval bouřlivý potlesk, aniž by někdo mohl říct, že je teď chytřejší :-)
Jana
- 18:57 14.11.2007
Honza: teda, bez tý chlupatosti bych myslela, že popisuješ sněhuláka :D
No, pravda, ta panda vypadá poněkud hybridně... Trochu mi připomíná tu černou kočičku (víš kterou, ne?) :D A taky drží velký růžový srdce s nápisem I Love You - asi to někomu vnutím na Valentýna :D
Petr
- 18:56 14.11.2007
Filo: Jeste ze jsi se opravil, to by Peta nerada slysela :-) Jinak, zcepuj to na Slovaci nejak se snehem, k? :-)
Honza: Copak krabik, ale hybernovanej ansambl... mozna uz na pude organizuje vzpouru.
Filda
- 18:39 14.11.2007
viz. nadpis.
Uz sa balim. Konecne vypadnem z tohoto, ...., pekneho mesta domov.Nashle z inej republiky.