Asi jsme to nepochopili ci co. Melo to dost vysoky hodnoceni co si pamatuju, ale v podstate se mi na tom libilo jen pojeti toho syn a Nietzscheho a toho bratra, co byl odbornik na nekoho, uz nevim koho :-)
Prosim vsechny, aby, co se tyce vyvoje = jakychkoliv pripominek, psali do Ostatni-> Vyvoj -> Diskuse.
Jak Petr spravne pripomnel, tak diskuse o barvickach by zabrala predchozi krasnou diskusi. Proto prosim pro jakykoliv vyvoj piste do te druhe diskuse, ktera bude slouzit pouze pro tento ucel.
Jinak preji krasne rano a vstup do noveho pracovniho dne.
Zuzka
- 7:33 15.11.2007
Tak ja nevim,co mam za Firefox(2.0.0.9),ale zadne barvicky tu nejsou:( Jsem musela pouzit Explorer,abych je videla. Je to bug, ci moje chyba??
Jak to tak testuji na ostro, koukam, ze se vynoruji chybky, ktere se jinak neprokazaly. Proto prosim vsechny o trpelivost a informace ohledne jakychkoliv problemu.
Paklize vam nepujde vstup do jakekoliv sekce, prosim, piste to sem ihned!!
Co se tyce budoucich sluzeb - bude implementovano i mazani svych vlastnich prispevku.
Nyni kazdy clovek vidi prispevky registrovaneho uzivatele - zeleny nadpis a vlastni - modry nadpis.
Takze prosim, nyni nasleduje takovy delsi text, ve kterem je jak info, tak zaroven prosba ;)
Podarilo se mi, po kratkem porodu, pridat registraci a prihlasovani uzivatelu. Prozatim je funkcnost nasledujici: Clovicek se zareigstruje, zvoli si svoje diskusni jmeno - vetsinou jiz to, co mate ted. Nikdo jiny by vam ho nemel mit moznost sebrat. Graficky jsou zatim vyznaceny pouze prispevky v diskusich, kde je videt, (zelenou barvou) ze to psal registrovany uzivatel, ci modrou barvou vyznaceno, ze to psal "vlastnik", tudiz dotycny clobrda.
Pribudou dalsi funkce - info o uzivatelich, seznam uzivatelu, eidtace profilu, posta - private messages, apod.
Tomas
- 23:17 14.11.2007
Koukam, ze se to tu nejak rozjelo, ale jen tak daaal.
Klarko, no pockej, to zase uplne tak ne... ja bych pak potreboval necim psat.
Jani: to mas pravdu. Pouzivat klavesnici digitalni a pouze vytukavat pismenka mysi, to bych za chvili skoncil v Bohnicich, ci na Ruzyni.
Jinak, co se tyce plysaku, ja sveho medu taky nedam!!!
Jana
- 20:21 14.11.2007
Honza: ne, to si nemyslím :D Mám tip, kde jsou vždycky volná místa, ještě k tomu v teple: McDonald a telefonní operátoři ;) jj, znám ten pocit. Kdybych to tam neměla ráda, tak už tam samozřejmě dávno nejsem, ale kdybych katedrálu jen milovala, tak nebudu tolik nadávat na dlouhé stání na místě, zimu, turisty a jiné nejmenované osoby, jež nám znepříjemňují práci...
Honza
- 20:13 14.11.2007
Jana: Myslíš, že tam někdy bude tolik sněhu, že bychom postavili sněhuláka s věnováním prezidentovi? :-D No, jestli si nenajdu jinou práci, budu tam muset setrvat a i když hledám pořádně, nebo si to alespoň namlouvám, tak zatím stále marně :-// To je děs, katedrála mi připomíná Prsten z Pána prstenů, miluju katedrálu a zároveň nenávidím. Celou svou myslí se k ní ubírám, ale nejradši bych se od ní odpoutal.
Jedna katedrála vládne všem, Jedna jim všem káže, Jedna všechny přivede, do temnoty sváže...
Luci: Tak nazor na film bych rad slysel. Od tech dvou tady se toho nedockam ;)