Diskuse Diskuse

Tomáš  - 12:37 15.11.2007

Ty budes provokovat tak dlouho, az to tu udelam ;)))

Luci: Tak nazor na film bych rad slysel. Od tech dvou tady se toho nedockam ;)
Petr  - 12:26 15.11.2007

Tomas: To nebylo v planu :-))
Btw.: Jeste by to chtelo nejakou aukci, seznamku, databazi kulturnich akci, mapy mesta, info o mhd, ... :-)
Luca  - 12:16 15.11.2007

:) ale spis neshanite :) chybu delate
Luca  - 12:15 15.11.2007

jestli nekdo shanite little miss sunshine,tak mam
Tomáš  - 12:00 15.11.2007

Tak, abychom zachovali nejakou "domaci" atmosferu techto stranek, tak toho upravovani uz necham ;)

Petr: Cece, to jsi mi moc nepomohl s tim filmem. ;)
Petr  - 9:40 15.11.2007

Asi jsme to nepochopili ci co. Melo to dost vysoky hodnoceni co si pamatuju, ale v podstate se mi na tom libilo jen pojeti toho syn a Nietzscheho a toho bratra, co byl odbornik na nekoho, uz nevim koho :-)
Tomáš  - 9:23 15.11.2007

mato:Tak tady nejak nemohu slouzit. Film jsem nevidel. O cem to vubec je?
Tomáš  - 9:22 15.11.2007

Prosim vsechny, aby, co se tyce vyvoje = jakychkoliv pripominek, psali do Ostatni-> Vyvoj -> Diskuse.

Jak Petr spravne pripomnel, tak diskuse o barvickach by zabrala predchozi krasnou diskusi. Proto prosim pro jakykoliv vyvoj piste do te druhe diskuse, ktera bude slouzit pouze pro tento ucel.

Jinak preji krasne rano a vstup do noveho pracovniho dne.
Zuzka  - 7:33 15.11.2007

Tak ja nevim,co mam za Firefox(2.0.0.9),ale zadne barvicky tu nejsou:( Jsem musela pouzit Explorer,abych je videla. Je to bug, ci moje chyba??
Jana  - 7:13 15.11.2007

Ale ta zelená nic moc, teda aspoň na mém monioru. Se kdyžtak mrknu na další barvy... Jinak to vypadá dobře :)
maťo  - 1:35 15.11.2007

diskusia mi pride kapanek neprehladna...ale inak to vypada fakt sofisticated..

inak ak niekto videl film Little Miss Sunshine, dufam ze si tiez mysli ze je to blbost...
Pavel  - 1:10 15.11.2007

Nemam rad Tomase,smazal mi moji luzovou barvicku:)
Petr  - 1:09 15.11.2007

Zacina to tu bejt nejak prehnane sofistikovany. Za chvili to ztrati domacky nadech a ja se sem budu bat chodit ;-)

Ale jinak moc pekny, jak jsem uz psal sofistikovany, komplexni, (megalomansky?) ;-)

Btw.: Prijdu si ted dulezitej, kdyz jsme zelenej, to je neco pro moje ego ;-)
Tomáš  - 0:35 15.11.2007

Tyto jsou prosim jako prvni nastrel!!! Nejsou finalni. Kdokoliv ma napad na lepsi barvu, necht mi posle kod barvy a bude zmeneno!
Tomáš  - 0:32 15.11.2007

Jak to tak testuji na ostro, koukam, ze se vynoruji chybky, ktere se jinak neprokazaly. Proto prosim vsechny o trpelivost a informace ohledne jakychkoliv problemu.

Paklize vam nepujde vstup do jakekoliv sekce, prosim, piste to sem ihned!!

Co se tyce budoucich sluzeb - bude implementovano i mazani svych vlastnich prispevku.

Nyni kazdy clovek vidi prispevky registrovaneho uzivatele - zeleny nadpis a vlastni - modry nadpis.
Honza  - 0:32 15.11.2007

Jinak bramboráček byl jenom jeden, protože došel olej. To je pech :-)
Tomáš  - 0:18 15.11.2007

Takze prosim, nyni nasleduje takovy delsi text, ve kterem je jak info, tak zaroven prosba ;)

Podarilo se mi, po kratkem porodu, pridat registraci a prihlasovani uzivatelu. Prozatim je funkcnost nasledujici: Clovicek se zareigstruje, zvoli si svoje diskusni jmeno - vetsinou jiz to, co mate ted. Nikdo jiny by vam ho nemel mit moznost sebrat. Graficky jsou zatim vyznaceny pouze prispevky v diskusich, kde je videt, (zelenou barvou) ze to psal registrovany uzivatel, ci modrou barvou vyznaceno, ze to psal "vlastnik", tudiz dotycny clobrda.

Pribudou dalsi funkce - info o uzivatelich, seznam uzivatelu, eidtace profilu, posta - private messages, apod.
Tomas  - 23:17 14.11.2007

Koukam, ze se to tu nejak rozjelo, ale jen tak daaal.

Klarko, no pockej, to zase uplne tak ne... ja bych pak potreboval necim psat.

Jani: to mas pravdu. Pouzivat klavesnici digitalni a pouze vytukavat pismenka mysi, to bych za chvili skoncil v Bohnicich, ci na Ruzyni.

Jinak, co se tyce plysaku, ja sveho medu taky nedam!!!
Jana  - 20:21 14.11.2007

Honza: ne, to si nemyslím :D
Mám tip, kde jsou vždycky volná místa, ještě k tomu v teple: McDonald a telefonní operátoři ;)
jj, znám ten pocit. Kdybych to tam neměla ráda, tak už tam samozřejmě dávno nejsem, ale kdybych katedrálu jen milovala, tak nebudu tolik nadávat na dlouhé stání na místě, zimu, turisty a jiné nejmenované osoby, jež nám znepříjemňují práci...
Honza  - 20:13 14.11.2007

Jana: Myslíš, že tam někdy bude tolik sněhu, že bychom postavili sněhuláka s věnováním prezidentovi? :-D
No, jestli si nenajdu jinou práci, budu tam muset setrvat a i když hledám pořádně, nebo si to alespoň namlouvám, tak zatím stále marně :-//
To je děs, katedrála mi připomíná Prsten z Pána prstenů, miluju katedrálu a zároveň nenávidím. Celou svou myslí se k ní ubírám, ale nejradši bych se od ní odpoutal.

Jedna katedrála vládne všem, Jedna jim všem káže, Jedna všechny přivede, do temnoty sváže...