Tak nahravala jsem je ja a nahrala bych je i vsechny, kdyby mi kazda nova varka fotek neprehrala tu puvodni uz nahranou. Takto se tam opakovaly furt ty stejne fotky. Po hodince pokusu me to prestalo bavit, toz tam mate jen par kousku:(
Petr
- 20:41 18.11.2007
Tomas: No varila Zuzka, ja jen "koukal pres rameno" coz ona moc rada :-) Jinak kdysi jsem tusim varil ve Stredohori na chate a jinak, kdo by se na Vas nevy...kaslal , ze? :-) Zuzka: Nene, jen si vemem nejakou naplast do zasoby ;-)
maťo
- 20:40 18.11.2007
...aj ked v podstate už hej.
Úspechy: dvakrát tréning, našiel som slnečné bríle, premietanie filmov na hvezdárni, dokonalý vlastnoručne vytvorený krčah na olivy vyrobený z kokosovej kôry,
Neúspechy: prasačie na pive, jemne opotrebované prsty = nútená pauza, kopec bordelu z kokosu, dvakrát tréning,atď
Zuzka
- 20:22 18.11.2007
Zda se mi, ze se me image ubira ponekud jinym smerem, nez by se mi libilo. Jak cela a zdrava? Jak nic si neudelala? No tohleto... Kdyz to tak pujde dal, tak me budete drzet pod zamkem a nikam s vama nebudu moct jet:(
Zuzka: Tedy, kdybych neměl v sobě devět kuřecích párků, čtyři buchty a asi dvacettři gumídků, možná bych z takového popisu večeře dostal i hlad. Kuřecí řízeček musel být fajn :-D
Jinak už mám u sebe konečně zpátky mapu Středohoří, tak bychom mohli během týdne tak nějak naplánovat zhruba trasu a vůbec odpovědět si na otázky typu: kdo, co, kdy, kde, kam, jak a proč? :-)
Tomas: vikend byl vynikaji, protoze se mi podarilo porazit Petra ve squashi. Byl z toho tak nervozni, ze zahodil micek do sitky nekam ke stropu a pak pro nej musel lezt s pozarnim zebrikem;)
Zuzka
- 18:55 18.11.2007
Honzo, nevim, zda Te mam trapit, ale presto odpovim. Petr vyborne nalozil kureci rizecky a zapecene se syrem a smetanou byly vynikajici. Uz se tesim na pochutiny pristiho vikendu - chleba s lovecakem, chleba s turistakem, suchy chleba, zadny chleba...:)
Honza
- 17:50 18.11.2007
Tomáš: Vítej zpátky z okolí Plzně. Víkend byl katedrální, takže... Petr & Zuzka: Tou dobou jsem se ládoval selským salámem. Jenom tak na chuť jsem snědl půlku štangle... Copak jste měli dobrého? :-D
Jinak, jak se vydaril vikend? Povidejte, prehanejte.
Me naprosto bajecne, takze mam vybornou naladu...
Peťula
- 16:35 18.11.2007
jo Péťo , já jsem ti to řikala, když si někde pod rakytovem hledal štípačky, aby ses s tou značkou nemusel tak dřít..prý výpůjčka, pro dobro lidí, aby tam dala horská služba novou:-)prostě jsi ji vzal a hotovo:)žádné tutlání:)
pricapte ich niekde na strom, ja som svoj dal na naky strom pri studienke, tam mame chalupu,len som zabudol kde som ho tam dal a uz dllho neuspesne po nom patram...ale kludne ti ho aj podpisem :)
Filda
- 2:43 18.11.2007
Ako sedim pri pocitaci, mam ho 10 cm od mojej pravej novy na krabici od notebooku. Nad nom je vela veci kt. radcej nebudem specializovat lebo .. ale to je jedno.Moj zamer si ho nejako umne (od slova "um"=rozum) vyvesit stroskotal ako 1 000 000 dalsich veci kt. som zamyslal a nedokoncil alebo radcej ani nezacal.Ked nad tym tak rozmyslam, teraz tam mohol tak krasne lezat v trave alebo byt zapichnuty v hnijucom dvere v krasnom kute Slovenska.Nebudem uz viac pesimisticky ako som takze koncim.. Prajem vsetkym dobru noc.
- 1:32 18.11.2007
Chtel jsem prilezitostne poprosit o podpisy zucastnenynch :-)) Jinak nechapu co to tady vytahujes na povrch ty hnuse .-)