Jano, Damiánovi jsem nevolal, ale raději mu zítra během dne brnknu. Co se týče víkendového počasí, viz nadpis (gramaticky určitě špatně) :-) Jak už zde předesílal Petr, pravděpodobný odjezd v šest z Masaryčky, doplňuji pouze destinaci - Lovosice, příjemné klidné lázeňské městečko s čerstvým ovzduším, ležící při průzračně čisté řece jménem Labe (u vody je možné spatřit vzácný druh barevného ptáka - ledňáčka). Z mostu je vidět do hloubky až k samotnému rozmanitému dnu s přebohatým vodním životem, srovnatelný s životem v korálových útesech v Indickém oceánu. Prostě a jednoduše - Paradise. ;-)
Petr
- 22:48 20.11.2007
Jana : Udelam co budu moct, i kdyz toho je posledni dobou moc :-)
Ad dest: Na dva dny to neni az tak tragicky, clovek se ani nestaci poradne nastvat :-) A Tomas urcite roztahne ponco. Coz mi pripomina, vemte si radsi ponco/plastenku,...
Ad plan: Zatim to vypada na odjezd v sest vecer v patek z Masarycky a pak uz jen smireni se s osudem a oddani se vyssi moci (tedy Iriador Reiseburo, s.s r.v.o.). Navrat v nedeli.
Takže nás nebude 8, ale 3 (mmch, Honzo, Manlai zřejmě nakonec nepůjde), a nesejdem se ve 14:00, ale ve 14:30 :D A ještě něco, Honzo, volal jsi Damiánovi? Já si totiž myslím, že jsem mu neřekla, v kolik hodláme dorazit. Měla jsem za to, že to udělal Soukup O:-)
A já jdu balit. Dneska mám před odjezdem asi poslední možnost, pak nebudu vůbec stíhat. Jen doufám, že to nebude zbytečné, protože ta předpověď vypadá dost hnusně :( chodit v dešti je dost blbý, to už ať radši sněží...
Nakonec budeme rádi, když se tam ve čtvrtek sejdeme alespoň ve třech :-D
Jana (líná se přihlásit...)
- 7:48 20.11.2007
Lidi, neštvěte mě :)
Budeme tedy doufat, že vám to všem vyjde.
Mmch, podle předpovědi má o víkendu pršet :-/ Ale snad to neni definitivní, ještě včera tam totiž bylo, že má pršet i v pátek, teď už to změnili...
Petr
- 0:24 20.11.2007
Pokusim se. Velmi rad bych to videl.
Zuzka
- 23:37 19.11.2007
Nevim,zda jsem to zminila, ale triforium bohuzel nemuzu prijit, protoze jsem v praci. Budu se tedy na Vas tesit minimalne ve Stredohori(prip. drive bude-li se neco organizacniho:o) domlouvat).
Jen připomínka pro ty, jichž se to týká: ve čtvrtek bych dala sraz před katedrálou v 14 hodin a pak bychom mohli - přes zaručené protesty kolegů - jít dovnitř dohromady východem :)
Pavel: tak ti přeju, abys ho ukecal...
Pavel
- 11:26 19.11.2007
Hmm v Praze napadne vzdy jednou za sezonu.:) Ale nez si stacim udelat snehulaka ,tak je fuc :) Snih bych jinak bral.Snad uz zasnezi i zde v nizine.
Snad ve ctvrtek stacim to triforium.Mam mit zapocet,ale pokusim se profesora prekecat na pristi tejden.To bych tam jinak musel byt az do vecera a to se mi nechce:)
Honzo, prosím Tě nemaluj čerty na zeď. Ještě do vikendu neco napadne a budem se po Stredohori brodit breckoblatem ( ne ze by to nebyla aspon vyzva:o). A timto bych mela dotaz na Toma. Funguje to tve rozkladani ponca proti desti i v zime? (bude to fajn,kdyz jo, jen budu opet zklamana,ze nepouziju moje uz 3 mesice nove a nepouzite ponco:(:()
...jsou krásné. Ale už u nich padám únavou pod stůl, proto se na zbytek podívám zítra. Přeji krásnou noc a pravím vám, že se ráno probudíte do sněhové nadílky! Mám totiž pocit, že k ránu začne sněžit :-D
Petr
- 0:38 19.11.2007
...necenzurovano! Resp. lehce, z estetickych a kvantitativnich duvodu :-)
krčah je nádoba na pite piva, taká klasická stredoveká. Je pravdou, že zrovna krčah sa k tomu čo som vytvoril nehodí, ale nič iné ma tej chvíli nenapadlo. Ale presne sa do toho vojdú dva pytlíky olív ;)
Co se týče víkendového počasí, viz nadpis (gramaticky určitě špatně) :-)
Jak už zde předesílal Petr, pravděpodobný odjezd v šest z Masaryčky, doplňuji pouze destinaci - Lovosice, příjemné klidné lázeňské městečko s čerstvým ovzduším, ležící při průzračně čisté řece jménem Labe (u vody je možné spatřit vzácný druh barevného ptáka - ledňáčka). Z mostu je vidět do hloubky až k samotnému rozmanitému dnu s přebohatým vodním životem, srovnatelný s životem v korálových útesech v Indickém oceánu. Prostě a jednoduše - Paradise. ;-)