Ja jsem taktez dorazila v pohode. Po horke sprse mi je moc fajn. Byl to vyborny vikend. Jen je mi lito napr. Pavla nebo Toma ohledne nohou resp. kolena...
Tak jak jste dorazili? Já dobře, akorát ten poslední úsek byl takový smutný ;) Jo a stížnosti, že budu mít doma zimu, si asi odpustím, protože jsem se patrně otužila a je mi tu příjemně i bez topení. Jinak doufám, že jsem se všemi zúčtovala, nerada bych zůstala dlužná...
Zuzka
- 15:56 23.11.2007
Jste snad pojistena cestovni kancelar a ocekavam repatriaci do vlasti ( tak dobra na Moravu nemusite, stacilo by do Prahy;o))
Toz ja tez sbalen, vinko mam (pripravte se, ze budu od vas inkasovat penize :) ), tak mohu vyrazit.
Pavel
- 15:10 23.11.2007
Poslusne hlasim,ze jsem sbalen jak na Himalaje:) Cestou musim najmout nejakyho serpu a bude to ok :) Akorat na vrh baglu dam sveho oblibeneho plysaka a polstarek a jsem ready ;-)
Petr: Klidně jsem tu mohl sedět do 4:00, neboť do té doby a ještě asi dalších třicet minut jsem se pak jen a jen převaloval. Spánek se mě zmocnil, patrně ze slitování, kolem páté hodiny. A přitom jsem byl unavený, ale neusnul :-) Jana: Jinak díky, že ses ujala focení. Fotky jsou... mno... jak bych to řekl. Všechny jsou samozřejmě rozmazané. Ale to asi budou mít všici s digitálním foťákem a nebo mám krám :-D Tomáš: Tak to jsi slyšel "katolický" smích, skoro všichni tam byli z KTF. Jeden člověk tam byl i z HTF :-) A zdál se mi "krásný" sen, že jsem zašel do potravin a koupil sto konzerv s obsahem hrášku a fazolí. Zajímavější na tom je, že všechny konzervy jsem pootevřel a nechal stranou. Zajímal by mne výklad takového snu :-)
Zuzka,
- 12:27 23.11.2007
Jaka studna v patre (navic na kopci??), jaky katedralni prach na kabatu?! Co je to svornik? Boooze Barto! Jsem mimo. Blba prace, jsem tam mohla byt s vama:( Tak snad budou trosku vysvetlujici ty fotky.
Mno stejnak me nejvice mrzi to,ze jsem si to triforium nemohl obehnout.:) Vsude sama pricka mi v tom behu zabranovala :))
Jana
- 10:50 23.11.2007
Hele, ještě mi tu chybí informace, že se na tom nádraží máme sejít v 17:30. Nejsem si jistá, nakolik se to rozšířilo mezi ostatní.
Jsem zvědavá na fotky :) Až budu mít čas, tak nahraju ty svoje mobilový úžasný do počítače a zbytek záleží na Honzovi ;) mmch, Zuzko, fotky jsou jen z půlky triforia, protože mi v půle prohlídky došly baterky (respektive došly baterky v Honzově foťáku, kterým jsem fotila) :D
Petr
- 10:28 23.11.2007
Tomas: Jeste ze nikdo neslysel nasi analyzu svorniku :-)
Tomas
- 10:25 23.11.2007
Petre, ja si myslim, ze neumime byt vazni. A proc bychom taky byli?? Vzdyt to je strasna sucharina tvarit se porad jak kakabus.;) My aspon dokazeme najit ve vsem neco pozitivniho a tomu se zasmat.
Ad ta divcina: ja bych rekl, ze se smala studni. Rozhodne ne nasi blbosti ;)) (a hned trocha optimismu)
Petr
- 10:21 23.11.2007
Tomas: Ano ano, snupali pravy katedralni prachy peclive zachycovany na mem a Pavlove kabatu :-)
Petr
- 10:19 23.11.2007
Konecne chvile klidu, takze... Honza: Dobre nacasovani, nez jsme sel spat, chtel jsme napsat, ze uz se vyplati pockat do tri :-)) Vidim ze to bylo zbytecne... Jinak - usnul jsem, s tim nemam posledni dobou zadny problem. Zajimave.
Jana: Klidek, spatny pocasi neexistuje :-)
ad TRIFORIUM: KDyz nad tim ted tak premyslim, tak jsme byli asi jedini z ty grupy, co si tam pak delali z kdeceho ..... srandu :-) Zamysleme se nad sebou, copak neumime byt vazni? :-)) Viz.: Tomas: "Hele, studna. To bych tu necekal." Petr: "No jooo. To muselo byt prekvapeni, kdyz kopali a misto k vode se prokopali do prizemi." Tomas: "Hod tam minci a neco si prej." Petr: "By ses divil, kdyby to udelalo zblunk, co?" A divcina za nama se bud smala nasi blbosti nebo predstave studny v prvnim patre katedraly. Alespon jsme odlehcili smutny konec prohlidky :-)
Panejo, 2 stranky spamu a jeste ke vsemu psanyho od 1-3 hodin rano. V tuto dobu lidi vetsinou spi!!!
K tomu volani - kdybyste mi nekdo z vas zavolal v ty dve hodiny, tak bych se bud neprobudil, pac jsem byl tak utahanej z volejbalu, ze jsem usnul, jen jsem prisel domu, nebo bych vas dneska uskrtil. Vyberte si lepsi variantu :)
Zuzi, co se delo na triforiu, to radeji ani nechtej vedet - prave z toho prameni ta jejich nespavost:)
Hmm nevim cim to,ale dnesni noc byla hrozna.:) Jsem se spis prevaloval nez spal,asi jsem chytil nejaky "katedralni" syndrom nespavosti ;-)
Jana: Stale ziju,tedy pokud se mi to cele nezda a jiz nejsem mrtev :)
Zuzka: 9,5 hodiny .Hm,to uz je skoro za chvilku;-).Ja si vzdy delal ve skole carecky a pak je scital,kdyz jsem se nudil a tesil jsem se na konec dne:) Ale clovek se pak dostal do astronomickych hodnot :)
Zuzka
- 8:28 23.11.2007
Lidi, co jste na tom Triforiu delali, ze jste nikdo nemohl usnout? Zacinam Vas podezirat, ze jste mi neco zatajili.
K vyletu na Kokorin takze ja jsem nachystana hezky v praci s pohorkama v batuzku a milionem papirovych kapesnicku rozstrkanych vsude mozne. Muzeme vyrazit!(hmm...sakrys jeste 9.5 hodiny, kdo to mam v praci prezit?!?)