Diskuse Diskuse

Tomáš  - 15:25 23.11.2007

Toz ja tez sbalen, vinko mam (pripravte se, ze budu od vas inkasovat penize :) ), tak mohu vyrazit.
Pavel  - 15:10 23.11.2007

Poslusne hlasim,ze jsem sbalen jak na Himalaje:) Cestou musim najmout nejakyho serpu a bude to ok :) Akorat na vrh baglu dam sveho oblibeneho plysaka a polstarek a jsem ready ;-)

Jana  - 14:59 23.11.2007

Honza: máš krám a byla tam tma :D

A kdo má zájem o těch pár fotek z mobilu v úúúúúúžasné kvalitě? :)
Honza  - 12:59 23.11.2007

Petr: Klidně jsem tu mohl sedět do 4:00, neboť do té doby a ještě asi dalších třicet minut jsem se pak jen a jen převaloval. Spánek se mě zmocnil, patrně ze slitování, kolem páté hodiny. A přitom jsem byl unavený, ale neusnul :-)
Jana: Jinak díky, že ses ujala focení. Fotky jsou... mno... jak bych to řekl. Všechny jsou samozřejmě rozmazané. Ale to asi budou mít všici s digitálním foťákem a nebo mám krám :-D
Tomáš: Tak to jsi slyšel "katolický" smích, skoro všichni tam byli z KTF. Jeden člověk tam byl i z HTF :-)
A zdál se mi "krásný" sen, že jsem zašel do potravin a koupil sto konzerv s obsahem hrášku a fazolí. Zajímavější na tom je, že všechny konzervy jsem pootevřel a nechal stranou. Zajímal by mne výklad takového snu :-)
Zuzka,  - 12:27 23.11.2007

Jaka studna v patre (navic na kopci??), jaky katedralni prach na kabatu?! Co je to svornik? Boooze Barto! Jsem mimo. Blba prace, jsem tam mohla byt s vama:( Tak snad budou trosku vysvetlujici ty fotky.
Petr  - 11:15 23.11.2007

To mi pripomina trychtyr :-)
Pavel  - 10:54 23.11.2007

Mno stejnak me nejvice mrzi to,ze jsem si to triforium nemohl obehnout.:) Vsude sama pricka mi v tom behu zabranovala :))
Jana  - 10:50 23.11.2007

Hele, ještě mi tu chybí informace, že se na tom nádraží máme sejít v 17:30. Nejsem si jistá, nakolik se to rozšířilo mezi ostatní.

Jsem zvědavá na fotky :) Až budu mít čas, tak nahraju ty svoje mobilový úžasný do počítače a zbytek záleží na Honzovi ;) mmch, Zuzko, fotky jsou jen z půlky triforia, protože mi v půle prohlídky došly baterky (respektive došly baterky v Honzově foťáku, kterým jsem fotila) :D
Petr  - 10:28 23.11.2007

Tomas: Jeste ze nikdo neslysel nasi analyzu svorniku :-)
Tomas  - 10:25 23.11.2007

Petre, ja si myslim, ze neumime byt vazni. A proc bychom taky byli?? Vzdyt to je strasna sucharina tvarit se porad jak kakabus.;) My aspon dokazeme najit ve vsem neco pozitivniho a tomu se zasmat.

Ad ta divcina: ja bych rekl, ze se smala studni. Rozhodne ne nasi blbosti ;)) (a hned trocha optimismu)
Petr  - 10:21 23.11.2007

Tomas: Ano ano, snupali pravy katedralni prachy peclive zachycovany na mem a Pavlove kabatu :-)
Petr  - 10:19 23.11.2007

Konecne chvile klidu, takze...
Honza: Dobre nacasovani, nez jsme sel spat, chtel jsme napsat, ze uz se vyplati pockat do tri :-)) Vidim ze to bylo zbytecne...
Jinak - usnul jsem, s tim nemam posledni dobou zadny problem. Zajimave.

Jana: Klidek, spatny pocasi neexistuje :-)

ad TRIFORIUM: KDyz nad tim ted tak premyslim, tak jsme byli asi jedini z ty grupy, co si tam pak delali z kdeceho ..... srandu :-) Zamysleme se nad sebou, copak neumime byt vazni? :-))
Viz.:
Tomas: "Hele, studna. To bych tu necekal."
Petr: "No jooo. To muselo byt prekvapeni, kdyz kopali a misto k vode se prokopali do prizemi."
Tomas: "Hod tam minci a neco si prej."
Petr: "By ses divil, kdyby to udelalo zblunk, co?"
A divcina za nama se bud smala nasi blbosti nebo predstave studny v prvnim patre katedraly. Alespon jsme odlehcili smutny konec prohlidky :-)

Tomáš  - 9:48 23.11.2007

Panejo, 2 stranky spamu a jeste ke vsemu psanyho od 1-3 hodin rano. V tuto dobu lidi vetsinou spi!!!

K tomu volani - kdybyste mi nekdo z vas zavolal v ty dve hodiny, tak bych se bud neprobudil, pac jsem byl tak utahanej z volejbalu, ze jsem usnul, jen jsem prisel domu, nebo bych vas dneska uskrtil. Vyberte si lepsi variantu :)

Zuzi, co se delo na triforiu, to radeji ani nechtej vedet - prave z toho prameni ta jejich nespavost:)
Pavel  - 8:49 23.11.2007

Hmm nevim cim to,ale dnesni noc byla hrozna.:) Jsem se spis prevaloval nez spal,asi jsem chytil nejaky "katedralni" syndrom nespavosti ;-)

Jana: Stale ziju,tedy pokud se mi to cele nezda a jiz nejsem mrtev :)

Zuzka: 9,5 hodiny .Hm,to uz je skoro za chvilku;-).Ja si vzdy delal ve skole carecky a pak je scital,kdyz jsem se nudil a tesil jsem se na konec dne:) Ale clovek se pak dostal do astronomickych hodnot :)
Zuzka  - 8:28 23.11.2007

Lidi, co jste na tom Triforiu delali, ze jste nikdo nemohl usnout? Zacinam Vas podezirat, ze jste mi neco zatajili.

K vyletu na Kokorin takze ja jsem nachystana hezky v praci s pohorkama v batuzku a milionem papirovych kapesnicku rozstrkanych vsude mozne. Muzeme vyrazit!(hmm...sakrys jeste 9.5 hodiny, kdo to mam v praci prezit?!?)
Jana  - 7:16 23.11.2007

Tak až teď to konečně vypadá nadějně :) Mělo by na nás pršet jen v noci ze soboty na neděli, jinak bude poměrně hezky a povane tam téměř nejmírnější vítr z celé republiky.

Tolik o počasí a... už se nemůžu dočkat :D

Pavel: tak jak? přežil jsi noc?
Pavel  - 3:05 23.11.2007

to je mozny,ze za 12 min natahnu backory:) potom divnym jogurtu je mi nejak soufl:)
Jdu zkusit tu smrt zaspat;-)
Honza  - 3:03 23.11.2007

Neměj obavy. Ve 3:15 zemřeš :-D
Pavel  - 3:02 23.11.2007

Mno jdu se taky natahnout,ale spat asi ne:) Nebo si muzu vzit poznamky ze skoly a usnu hnedka nudou:)
Honza  - 3:00 23.11.2007

Měl bych si rychle něco přát :-)
Petr: Dobrou noc. Snad usneš :-D