Sem si musel najit e-slovnik, abych si to aspon trosku prelozil. Banda blaznu jste ;)
Filda
- 9:38 28.11.2007
Tomas: Ale Tome, nikdo si tu nic nehoni, ani Ego ne.JE to proste krasny jazyk, a nikdo ju nepouziva aby sa zaskvel :-).. to je iba par fraz kt. si pamatam zo seminarov.
CHVILU TO TU S TOU LATINOU VYZERALO AKO U INTELEKTUALOV :-).. a ze tomu nerozumiete, my take nie, len sa robime ze ano... :-)
Pavel: Par ich mam tiez v zasobe :-)... teraz nam profesor ukazoval fotku jedneho vinneho sklipku u rakuskych hranic kde valecny invalida nakreslil Fuhrera se zdvizenu pravicu a bol donuteny tento vytvor za komunizmu zmenit, tak mu premaloval knirek a zo zdvihnutej pravice spravil rameno jerabu a z jeho uniformy umne vytvoril rodinku z coho vznikla velmi povedena kresba "budovatelskej rodiny".Za chvilu idem na seminar najvacsieho germanofila tady na fakulte, totalneho fanatika do tretej rise, seminar bude o "nacistickom prave" a mimojine si budeme pustat Nuremberg trial :-).Uz sa tesim..
Kdyby Vam to nestacilo,znam jeste daleko vice krasnych latinskych slovicek :)
Spravne stahujte filmecky,potom prijde Pavlik a hezky mu je date:) Musim dneska zatlacit na spoluzaka,aby mi neco vysmahnul je nejvetsi stahovak na skole :))
PETR a FILIP: Vite, co jsem vam sliboval za to "Cep"?! Tak to prijde velice rychle :)
Zuzi: Copak to melo byt, toto? Uz ti vadi tvoje nocni seance se slecnou Javou?;)
Honzo, to ti opravdu nezavidim, ale verim, ze neco jiste vymyslis :) Dej mi to pak precist.
Filda
- 8:29 28.11.2007
Petr: Čep.
Honza: To je pěkné nadělení.Radci bych bral to tvoje nez moju seminarnu pracu na 10 stran o pravnych vztahoch.Mam na to krasne 4 dni.
Situacia: Fotky stiahnute.Dneska ide vo fakulte internet nejak podozrivo zbesile.Neviete o nejakych strankach kde by som mohol stiahnut nejake dobre filmy?Musim ten rychly internet vyuzit a torrenty mi nejdu :-(. Prave som zistil ze nasa fakulta bola za valky sidlo GeStaPa :-)....
Zuzka
- 1:20 28.11.2007
switch(jmeno){ case 'Filip': System.out.println("Vivat latina et Java"); break; case 'Petr' : System.out.println("Ahoj lasko"); break;
case 'Honza': System.out.println("Dobrou chut");break;
Petr
- 1:19 28.11.2007
...tu byt nehodlam :-)
Pekny predmet. Skoro si zavidim ty svoje (skoro!!).
Honza
- 0:54 28.11.2007
Filip To ti nezávidím, ovšem dneska jsem se dozvěděl, že podmínkou k zápočtu předmětu "Úvod do Starého a Nového zákona" je třeba vymyslet "básnický" text: vlastní žalm, Jobovy polemiky s Hospodinem / přáteli (vůbec nevím o co jde, je to někde v Bibli) a variaci na Píseň písní... Pak nějaký deníkový zápisy Abraháma, Eliáše a Rút a k dovršení toho všeho apokryfní vyprávění na jakékoliv biblické téma. Hubu mám otevřenou dokořán ještě teď :-D Jediný, co na tom mohu zvládnout, je výtvarná prezentace, tj. nakreslit obrázek nějakého biblického námětu. Tady jsem si jistý, že z 90% vytvořím Adama a Evu, hada u Stromu poznání dobrého a zlého. Postavy budou asi nic moc, ale strom mi půjde velice dobře :-)
Petr
- 0:46 28.11.2007
Filo: Yep.
Jana: Jasne ze chci fotky. Mam udelat nejaky ftpko?
Tomas: Na rumunech.
Filda
- 23:59 27.11.2007
Petr: Čep.Outdoor magazin mam vedla mna. Vim o tom :-).S nim sa mozes tesit (snad sa do toho dokopem) na miliony veci kt. som ti dalej posluboval.Dodam v jednom baliku. Dalej sa neuveritelne hanbim za svoju neuveritelnu nespolahlivost.Anyway pozdravuj slecnu Kaju.
Honza: Bojim sa ze cas straveny inym sposobom ako stahovanim hudby a ... na prednaskach by bol este horsi. Resp. teoria mensieho zla. Snad zajtra (za par minut dnes) uz konecne spravim tych milion seminariek kt. mam urobit.
Z dalekeho Brna zdravi Filda.
Jana
- 22:45 27.11.2007
Teď se vrátím v čase - Zuzi, tady www.bolzano.chytrak.cz/Image013.jpg je vidět část "studny" a část Iriadoru ;) Petře: jestli chceš, můžu ti poslat pár (zelených :) ) fotek z triforia, ale je to děs běs... Plánuješ sem přidat i ty z Honzova foťáku? Tomáš: doufám, že se pak mezi fotkama ze Středohoří objeví Pavel a la terorista :D To nemělo chybu.
Petr, Honza a obzvlášť Tomáš: klídek, já to vztáhla i na sebe. Ona ta moje nesamostatnost při procházení Lovosicema, nebo způsob, jakým jsem se snažila v pátek vylézt ze stanu, taky o něčem svědčí ;D
Jani, to jsi me tedy moc nepotesila, ze si o nas delas takovou predstavu.;) Jakypak aktivni alkoholici... aktivni mozna, ale uz vubec ne alkoholici! ;)
Jinak - kde jsou fotky?? resp. na jakym ftpku.
Mimochodem - mam jeste 2 videa, takze kdyz se mi to podari prevest do normalniho formatu, tak mozna by se tam neco dalo pouzit.
Jana: Nedobře se díváš na Iriador (viz AAA) :-D Filip: Ty se opravdu v té škole nudíš. Nezabíjíš tam tak drahocenný čas, který by šel vynaložit jinými směry? :-D
Petr
- 16:38 27.11.2007
Filo: Si myslim ze pri tech kvantach studentu drmolicich pred nim ucebnici by jsi ho vytrhnul ze stereotypu, takze urcite ;-)
Fotky: S vyberem je to tezky, je jich moc, tak bylo treba to nejak probrat. Co neni tady, je u tebe. To samy s komentarema ;-) Ja se asi vyflusal na cestopsu ;-)
Ad moralka: Ja dneska mezi prednaskama uspesne usnul - to majestatni prostredi fakulty me ukolebalo a spal bych dal, kdybych nezacal sjizdet ze zidle ;-)
Ad cestopis: Dluzis mi krysu, huso. husu, kryso! Aneb mas muj Outdoor, ktery jsme jeste stale necetl, takze pri dalsi akci ho budu narokovat - co mam pak na prednasce delat ja? :-) Na MPS jsme dneska s Kajou probrali prednasejiciho, pocasi, klauzury, svaby (Honza by se divil :-),....
Jana: No dovol :-) Ale jelikoz se vezes taky, tak to asi uzname, jako osobni zkusenost :-)