Diskuse Diskuse

Pavel  - 9:46 28.11.2007

Filip: jako to me pobavilo s tim invalidou:)) AAAA ja chci taky na ten filmek:)) Koukej udelat mobil rip a pak to hod na net;)))
Tomáš  - 9:40 28.11.2007

Koukam, Filipe, ze se taky nenudite. Ale abych ukazal, ze se taky neflakam, tak jdu dneska na konzultaci seminarky z Distribuovanych systemu ;))

To jen tak naokraj.
Tomáš  - 9:38 28.11.2007

Sem si musel najit e-slovnik, abych si to aspon trosku prelozil. Banda blaznu jste ;)
Filda  - 9:38 28.11.2007

Tomas:
Ale Tome, nikdo si tu nic nehoni, ani Ego ne.JE to proste krasny jazyk, a nikdo ju nepouziva aby sa zaskvel :-).. to je iba par fraz kt. si pamatam zo seminarov.

CHVILU TO TU S TOU LATINOU VYZERALO AKO U INTELEKTUALOV :-).. a ze tomu nerozumiete, my take nie, len sa robime ze ano... :-)

Pavel:
Par ich mam tiez v zasobe :-)... teraz nam profesor ukazoval fotku jedneho vinneho sklipku u rakuskych hranic kde valecny invalida nakreslil Fuhrera se zdvizenu pravicu a bol donuteny tento vytvor za komunizmu zmenit, tak mu premaloval knirek a zo zdvihnutej pravice spravil rameno jerabu a z jeho uniformy umne vytvoril rodinku z coho vznikla velmi povedena kresba "budovatelskej rodiny".Za chvilu idem na seminar najvacsieho germanofila tady na fakulte, totalneho fanatika do tretej rise, seminar bude o "nacistickom prave" a mimojine si budeme pustat Nuremberg trial :-).Uz sa tesim..
Pavel  - 9:16 28.11.2007

Kdyby Vam to nestacilo,znam jeste daleko vice krasnych latinskych slovicek :)

Spravne stahujte filmecky,potom prijde Pavlik a hezky mu je date:) Musim dneska zatlacit na spoluzaka,aby mi neco vysmahnul je nejvetsi stahovak na skole :))
Jana  - 9:13 28.11.2007

Petr: eeeh, tak jo. Ale nezaručuju, že se mi to povede :D

Honza: joj, to je teda úkol. Co kdybys zkusil míto těch postav symbolicky nakreslit věže baziliky sv. Jiří? ;)
Tomáš  - 9:02 28.11.2007

Filipe: Paklize ti nefungujou torrenty, tak zkus treba DCcko, ale nevim nevim, jestli ti to ve skole pujde.
Jinak takto volne to jen tak nejde.
Tomáš  - 9:01 28.11.2007

PETR a FILIP: Vite, co jsem vam sliboval za to "Cep"?! Tak to prijde velice rychle :)

Zuzi: Copak to melo byt, toto? Uz ti vadi tvoje nocni seance se slecnou Javou?;)

Honzo, to ti opravdu nezavidim, ale verim, ze neco jiste vymyslis :) Dej mi to pak precist.
Filda  - 8:29 28.11.2007

Petr:
Čep.

Honza:
To je pěkné nadělení.Radci bych bral to tvoje nez moju seminarnu pracu na 10 stran o pravnych vztahoch.Mam na to krasne 4 dni.

Situacia:
Fotky stiahnute.Dneska ide vo fakulte internet nejak podozrivo zbesile.Neviete o nejakych strankach kde by som mohol stiahnut nejake dobre filmy?Musim ten rychly internet vyuzit a torrenty mi nejdu :-(. Prave som zistil ze nasa fakulta bola za valky sidlo GeStaPa :-)....
Zuzka  - 1:20 28.11.2007

switch(jmeno){
case 'Filip': System.out.println("Vivat latina et Java");
break;
case 'Petr' : System.out.println("Ahoj lasko");
break;

case 'Honza': System.out.println("Dobrou chut");break;
Petr  - 1:19 28.11.2007

...tu byt nehodlam :-)

Pekny predmet. Skoro si zavidim ty svoje (skoro!!).
Honza  - 0:54 28.11.2007

Filip To ti nezávidím, ovšem dneska jsem se dozvěděl, že podmínkou k zápočtu předmětu "Úvod do Starého a Nového zákona" je třeba vymyslet "básnický" text: vlastní žalm, Jobovy polemiky s Hospodinem / přáteli (vůbec nevím o co jde, je to někde v Bibli) a variaci na Píseň písní... Pak nějaký deníkový zápisy Abraháma, Eliáše a Rút a k dovršení toho všeho apokryfní vyprávění na jakékoliv biblické téma. Hubu mám otevřenou dokořán ještě teď :-D Jediný, co na tom mohu zvládnout, je výtvarná prezentace, tj. nakreslit obrázek nějakého biblického námětu. Tady jsem si jistý, že z 90% vytvořím Adama a Evu, hada u Stromu poznání dobrého a zlého. Postavy budou asi nic moc, ale strom mi půjde velice dobře :-)
Petr  - 0:46 28.11.2007

Filo: Yep.

Jana: Jasne ze chci fotky. Mam udelat nejaky ftpko?

Tomas: Na rumunech.
Filda  - 23:59 27.11.2007

Petr:
Čep.Outdoor magazin mam vedla mna. Vim o tom :-).S nim sa mozes tesit (snad sa do toho dokopem) na miliony veci kt. som ti dalej posluboval.Dodam v jednom baliku. Dalej sa neuveritelne hanbim za svoju neuveritelnu nespolahlivost.Anyway pozdravuj slecnu Kaju.

Honza:
Bojim sa ze cas straveny inym sposobom ako stahovanim hudby a ... na prednaskach by bol este horsi. Resp. teoria mensieho zla. Snad zajtra (za par minut dnes) uz konecne spravim tych milion seminariek kt. mam urobit.

Z dalekeho Brna zdravi Filda.

Jana  - 22:45 27.11.2007

Teď se vrátím v čase - Zuzi, tady www.bolzano.chytrak.cz/Image013.jpg je vidět část "studny" a část Iriadoru ;)
Petře: jestli chceš, můžu ti poslat pár (zelených :) ) fotek z triforia, ale je to děs běs... Plánuješ sem přidat i ty z Honzova foťáku?
Tomáš: doufám, že se pak mezi fotkama ze Středohoří objeví Pavel a la terorista :D To nemělo chybu.
Zuzka  - 22:34 27.11.2007

Tomas: Videa smazat!!!
Jana  - 21:42 27.11.2007

Petr, Honza a obzvlášť Tomáš: klídek, já to vztáhla i na sebe. Ona ta moje nesamostatnost při procházení Lovosicema, nebo způsob, jakým jsem se snažila v pátek vylézt ze stanu, taky o něčem svědčí ;D
Tomáš  - 18:57 27.11.2007

Jani, to jsi me tedy moc nepotesila, ze si o nas delas takovou predstavu.;) Jakypak aktivni alkoholici... aktivni mozna, ale uz vubec ne alkoholici! ;)

Jinak - kde jsou fotky?? resp. na jakym ftpku.

Mimochodem - mam jeste 2 videa, takze kdyz se mi to podari prevest do normalniho formatu, tak mozna by se tam neco dalo pouzit.
Honza  - 16:41 27.11.2007

Jana: Nedobře se díváš na Iriador (viz AAA) :-D
Filip: Ty se opravdu v té škole nudíš. Nezabíjíš tam tak drahocenný čas, který by šel vynaložit jinými směry? :-D
Petr  - 16:38 27.11.2007

Filo:
Si myslim ze pri tech kvantach studentu drmolicich pred nim ucebnici by jsi ho vytrhnul ze stereotypu, takze urcite ;-)

Fotky: S vyberem je to tezky, je jich moc, tak bylo treba to nejak probrat. Co neni tady, je u tebe. To samy s komentarema ;-) Ja se asi vyflusal na cestopsu ;-)

Ad moralka: Ja dneska mezi prednaskama uspesne usnul - to majestatni prostredi fakulty me ukolebalo a spal bych dal, kdybych nezacal sjizdet ze zidle ;-)

Ad cestopis: Dluzis mi krysu, huso. husu, kryso! Aneb mas muj Outdoor, ktery jsme jeste stale necetl, takze pri dalsi akci ho budu narokovat - co mam pak na prednasce delat ja? :-) Na MPS jsme dneska s Kajou probrali prednasejiciho, pocasi, klauzury, svaby (Honza by se divil :-),....

Jana: No dovol :-) Ale jelikoz se vezes taky, tak to asi uzname, jako osobni zkusenost :-)