Tomas To je hrozne tohleto, tak krasny prispevek zkazi pouha dve slova. A zadny smajlik to nezachrani! Co treba to nahradit timto: Uzivejte tech krasnych chvil (bez povinnosti), co nejvic muzete!
Mno toz u me byl vikend taky supr..Mno akorat uz mam vikend skoro tejden a jeste tri dny ho budu mit..takze zas tak na vetvi z pojmu "vikend" nejsem ;-))
Vikend byl nadherny, Plzen a okoli je krasne misto ;)
Jinak bohuzel jsem prijel domu a tvrde vystrizlivel z vikendoveho opojeni. Prisla skola, ta me nas*** ihned pote, co jsem zjistil vysledky z jedne semestralky. Tudiz mam o neco horsi naladu. Pak tu mame taky praci, ale ta je aspon prijemna (nicmene je ji dost).
Měl bych něco udělat s tím vstáváním, protože vylézt z postele ve 13:00 není zrovna moc perspektivní. Než se rozkoukám, bude zase tma :-) Ale teď hurá na ten řízek, který vás všechny pozdravuje :-D
Tak ja dozenu ta kafata doufam tim,ze se pochlubim francouzskyma bramborama. A bohuzel vypadaji lakave i po studenu. No nic nebude, nemela bych zitra co jist:(
Z kastrůlku na mne volá několik dalších řízečků a asi uposlechnu jejich volání a jednoho po druhém sním :-D A kefírek bych si taky dal, ale přiznejme si, takový řízeček je prostě lepší :-)
Musím vám oběma plesknout bábovku do obličeje a pochlubit se, že jsem měl dneska k večeři kuřecí řízeček!!! A abyste věděli, snědl jsem rovnou tři a k tomu dvě veliký porce brambor. To máte za tu bábovku, bábovky :-DD
...jeden tu musi vymyslet kraviny a lepsi polovicka dvojjediny bytosti si chodi na pulnocni pivko. Jak je to s tou uspesnoti operaci siamskych dvojcat? :-)