Diskuse Diskuse

Honza  - 16:54 07.12.2007

Kulturní vložka: Můj úsměv na tváři se rozzářil jako Měsíček, když jsem turistovi odpověděl na otázku, že věž se otevře až na jaře :-DD
Zuzka: Pořídil jsem si totiž nový budík. Nestál mě ani korunu, je spolehlivý, probudí mě přesně ve stanovený čas a říká mi "Honzíku". Je to prostě budík, který se nedá jen tak zaklapnout, má nouzový režim s kýblem vody a to je velký stimul k tomu, abych z postele vyskočil co nejrychleji. A je to budík tak všestranný, že dokáže uvařit vodu v konvici. Má jednu nevýhodu: funguje jenom do 6:15, pak odchází pryč :-D
Jana: Drážďany, to je lákavé, ale zanedbal bych školu a to je nepřípustné. Viď, Pavle? :-))
Jinak flešku jsem našel. Byla mírně zabalena v látkovém kapesníku... nečistém... ale už je to OK :-)
Jana  - 16:34 07.12.2007

No u mě bude promrznutý, protože budu v katedrále ;)

Teď nevim... Nechci zbytečně vyvolávat paniku, ale... napíšu to sem :) - nechcete někdo jet do Drážďan? Možná, podotýkám možná budou v autobuse nějaká volná místa. Jedeme v úterý, ale jestli skutečně budou volná místa se dozvím až v pondělí, takže je to taková super last minute pro ty, kteří by náhodou zrovna měli čas. Stálo by to asi 300 kč... Ale fakt nic neslibuju, podrobnosti o přibírání "cizích" lidí jsem zatím nezjišťovala...

Nepřeháním to s těmi nabídkami už? :)))

A teď už opravdu vyrážím, takže se všichni mějte krásně ;)
Zuzka kch  - 16:33 07.12.2007

Tak ja budu asi drzet s Janou basu. Nevim jak topi u nich doma, ovsem vim, jak se netopi o vikendech na Strahove:( Preci nebudou plytvat financema na ty ubozaky, kteri ani nejedou o vikendu domu:o)
Tomáš  - 16:16 07.12.2007

Joo, prsi prsi, jen se leje.

Tobe tez krasny vikend a proc zrovna nepromrznuty? (Predpokladam, ze se to dozvim az v pondeli)
Jana  - 15:21 07.12.2007

Koukám, že ty vlastní příspěvky teď vypadaj jak švédská vlajka :))

Přeji všem krásný a (narozdíl ode mě) nepromrznutý víkend :)
Jana  - 14:44 07.12.2007

... je v loji :)
Ale takhle je to docelá dobrý ;)

Honza: tak se přiznej, našel jsi tu flashku? :D
Tomáš  - 12:22 07.12.2007

Za to vas nemam rad.

Jinak nove barvicky nastaveny, tak si refreshnete stranky, aby se nacetlo nove css.
Zuzka  - 11:20 07.12.2007

Honzo, nefixlujes ty nejak ten cas prispevku? To neni mozne, abys vstaval tak brzy, kdyz jeste kolem pulnoci veceris.
Honza  - 6:37 07.12.2007

Je čas vstávat a cvičit, teda hlavně snídat! :-D
Petr  - 0:52 07.12.2007

...ale za chvili je jedna. To pujdu radsi zaspat.

Tomas: :-)
Honza  - 0:24 07.12.2007

Tady je lidí, ještě nejsou dvě :-D
Zuzka  - 0:24 07.12.2007

O to se neboj. Nekdo hraje volejbal, nekdo jiny se flaka doma a rika tomu "prace" :)
Tomáš  - 0:23 07.12.2007

...vzdycky se najde nekdo, kdo se v tom zacne rejpat a nachazet chyby,ze?

Nejak to spravim, ale paklize vam to i tak nebude vyhovovat, tak vas smazu :))
Tomáš  - 0:20 07.12.2007

No toz to ja jsem se tedka vratil ze sportovniho vecera a pomalu pujdu spat.

Rano zase na squash, takze se to s tim sportem nejak netrhne.

Preji vsem dobre jitro, pac nepredpokladam, ze tu jeste nekdo je.
Honza  - 23:52 06.12.2007

Petr: Taky to plánuju a každý večer, ale nedaří se, až tak kolem druhé. Jednou jsem si udělal kávu opravdu před spaním, že jsem vypil a zalehnul a světe div se, usnul jsem okamžitě! :-D
Říkal jsem si, to je věc! Druhý den opět večer před spaním byla káva a ráno ještě před svítáním mě to přestalo bavit hrát si "na usínání" a vstal jsem z postele :-)
Petr  - 23:38 06.12.2007

Doufam ze si vsimas, kterak i laik a naprosty ignorant obejde tvuj sofistikovany system unikatniho nicku?

P.S.: Promin :-)
Petr  - 23:37 06.12.2007

Honza: to neni spatny napad. Ale na druhou stranu, mohl by nastat extremni a temer se nevyskytujici prirodni ukaz, ze by se mi po kave nechtelo spat a dneska to tak nejak planuju :-)

Jani: Musis je trochu naucit, prizpusobit obrazu svemu, dokud jsou jeste vychovatelny, jak budou starnout, bude to horsi a horsi :-))
Honza  - 22:19 06.12.2007

Jana: Tak to je mi líto, že tvůj pozdní příchod nebyl přijat v tisku ani v tlači :-D Ale ono se to během víkendu spraví, uvidíš sama a příští týden dorazíš k ránu :-))
Vidíš, to jsi mi připomněla, že bych si teď mohl dát svou tradiční večerní kávu před ulehnutím ve 2:00.
Honza  - 22:08 06.12.2007

...ale něco malého by se do mne ještě vešlo :-D
Únavu necítím, měl jsem možnost se prospat až do jedenácti dopoledne. Kdyby mě ráno nechytla křeč do pravé nohy, jež mě z toho bolí ještě teď, asi bych spal déle :-D Budu muset pojíst nějaký banány, aspoň 3 kila...

Ehm, příště budu pít jenom vodu :-)
Jana  - 22:04 06.12.2007

... sešly jsme se tři :-/ No tak jsem si zašla na kafe (ano, Honzo, na kafe :D)

Honza: ach ta telepatie :) Zrovna jsem se tě chtěla zeptat, jestli ji ještě máš. Docela bych ti to doporučovala ;)

Zuzka: dopíšu tenhle příspěvek a jdu si lehnout ;) Asi tak se cítím...

Jinak jsem to právě schytala za ten včerejšek :( Snad se to do středy nějak vyžehlí, ale kdyby ne, tak aspoň nebudu muset mít obavy z ponorkový nemoci :D