Diskuse Diskuse

pavlik  - 14:44 05.12.2007

Jupi,podvadel jsem co to dalo a nejhorsi zapocet mam uz za sebou :)) a jeste k tomu ho mam:)
Pablo Escobar  - 11:44 05.12.2007

Nechce,nekdo jit na muj zapocet z kresleni ekon. grafu?:) Jsem zvedav,jak to zvladnu..Minule,kdyz jsme to cvicili,tak jsem protrhnul tuzkou velkej zkusebni arch,tak snad se to nebude opakovat:) Ale tentokrat jsem pripraven..po 30 minutach jsem doma nasel tuzku a tedka hledam pravitko;-) Toz hura na grafy blee
Tomáš  - 9:20 05.12.2007

No vidis, Petre, ze jsi na to prisel!!! A vo tom to je pratele.:)
Petr (linej se prihlasit)  - 1:59 05.12.2007

Kazdej druhej prispevek je o praci, fujtaxl. Ze se vam chce to sem tahat :-) Zavani to tim, ze se o ty praci vic mluvi, nez se udela ;-)

Jana: Spravne!

Zuzka: Uchyly nebrat! Uz tak je tu plno ;-)
Pavel  - 0:06 05.12.2007

Jana: "Ostatně ty ses ve Středohoří taky nechtěl ze solidarity vyválet :D" Toto jsem asi splnil za nej,takze vlastne ma splneno ;-)

Tomasi: "Chtel jsem rici, ze kdyz uz jednou za uhersky rok mam naladu makat,.. " Dej si aspirin a rychle do postele.Takto nikdy nemuze mluvit soudny clovek. :)
Jana  - 22:16 04.12.2007

Tomáš: tak pracuj, pracuj ;) my ti bránit nebudeme, akorát nebudem natolik solidární, abychom taky začali. Ostatně ty ses ve Středohoří taky nechtěl ze solidarity vyválet :D
Zuzka  - 22:15 04.12.2007

Akorat, ze ty musis tu naladu mit po cely ten rok, vid? Neznam snad vetsiho pracanta.... Ackoliv o jednom by se mozna dalo uvazovat, ale ten mi ani nesmi prijit na mysl, ze pry bych mu znicila tezce budovanou image flakace.
Tomáš  - 21:34 04.12.2007

Chtel jsem rici, ze kdyz uz jednou za uhersky rok mam naladu makat, tak vy mi to strhate ;))
Tomáš  - 21:34 04.12.2007

Bloody Jane  - 15:04 04.12.2007

Měla bych něco jít dělat... Ale nevim, jestli to Tomášovo "povzbuzování" má na mě správný účinek :D

U nás nikdo nestávkoval... Ach jo.

Jinak jsem ráda, že Klára přežila víkend, ale spíš si začínám dělat starosti o Honzu, nějak jsem ho dlouho neviděla ;)
Klára  - 14:12 04.12.2007

Hele, Tome, tohle mi nedělej... Člověk se sem jde jen tak v klidu odreagovat od školy / * která se pomalu ale jistě mění ve cvokhaus s obrovskym nápisem PODPORUJEME STÁVKU v oknech * / a místo milých slov tu najdu větu: šup makat, to teda dokáže zvednout náladu :D Ale jinak ti závidím tvůj optimismus, taky by se mi ho trochu hodilo..

Jo a také poslušně hlásím, že žiju, nekonalo se žádné padání ze schodů do sklepa a pan Hroch by opravdu ani mouše neublížil... ;-)..
Tomáš  - 11:11 04.12.2007

...ze nekoho to moje nasazeni inspiruje.
Toz sup makat ;)))
Petr  - 2:07 04.12.2007

Tomas: tvuj pracovni entusiasmus je mi inspiraci.
Takze ja si jdu lehnout, dobrou noc.
Pavel  - 23:12 03.12.2007

Tomas: jen pojd taky,rad te vydrtim jak pri squashi pred rokem:) Jsem ti musel utirat slzu od huby,jak si byl zklaman z debaklu ;-) Takze tady by si mel sanci na reparat :)
Tomáš  - 22:58 03.12.2007

Tak informace, ze Pavel chce hrati volejbal, to je nevidane. Bych snad ozelel i to karate a prisel se podivat/aktivne se zapojit do hry, jen abych se to ho dozil. :)

Zuzi: Neboj, prace te neukousne ;)) A ja mam stale vybornou naladu, takze i ted preji vsem krasne chvile jakkoliv, flakajici se i pracovni ;)
Pavel  - 16:03 03.12.2007

Tenis,mno klidne..Akorat jsem zatim nenasel zadnej solidni kurt:) Koukal jsem se po okoli a bud je to venku,coz tedka v zime je docela zajimave..ci kryty ale to je docela mastny :) pres 4 kilca za hodku,coz neni zrovna nejlevnejsi sport:)Ale zas proc,ne;-)
Jana  - 15:19 03.12.2007

Pavel: tak nad ním jsem taky přemýšlela. Dřív jsem ho hrávala a napadlo mě oživit si znalosti. Nechceš někdy zajít? :)
Pavel  - 15:03 03.12.2007

Mno ja spise premyslel nad tenisem,ze bych zacal hrat..Ale ten volejbal by nemusel byt marnej..Mno klidne sem tam bych zasel:) Zalezi na skole,kdy co bude;-)
Jana  - 13:42 03.12.2007

Zuzi: No, snad jo... Kvůli nedostatku lidí ale právě někdo nadhodil, že už to nemá cenu. Ale snad to udržíme nad vodou, dokud nebudeš mít čas :)

Ještě nekdo? :)
Zzuzzy  - 13:34 03.12.2007

Jani, a budete chodit hravat i pristi rok? Tento semestr uz to asi nedavam, ale jinak si moc rada zahraju.