Jupi,podvadel jsem co to dalo a nejhorsi zapocet mam uz za sebou :)) a jeste k tomu ho mam:)
Pablo Escobar
- 11:44 05.12.2007
Nechce,nekdo jit na muj zapocet z kresleni ekon. grafu?:) Jsem zvedav,jak to zvladnu..Minule,kdyz jsme to cvicili,tak jsem protrhnul tuzkou velkej zkusebni arch,tak snad se to nebude opakovat:) Ale tentokrat jsem pripraven..po 30 minutach jsem doma nasel tuzku a tedka hledam pravitko;-) Toz hura na grafy blee
Jana: "Ostatně ty ses ve Středohoří taky nechtěl ze solidarity vyválet :D" Toto jsem asi splnil za nej,takze vlastne ma splneno ;-)
Tomasi: "Chtel jsem rici, ze kdyz uz jednou za uhersky rok mam naladu makat,.. " Dej si aspirin a rychle do postele.Takto nikdy nemuze mluvit soudny clovek. :)
Tomáš: tak pracuj, pracuj ;) my ti bránit nebudeme, akorát nebudem natolik solidární, abychom taky začali. Ostatně ty ses ve Středohoří taky nechtěl ze solidarity vyválet :D
Akorat, ze ty musis tu naladu mit po cely ten rok, vid? Neznam snad vetsiho pracanta.... Ackoliv o jednom by se mozna dalo uvazovat, ale ten mi ani nesmi prijit na mysl, ze pry bych mu znicila tezce budovanou image flakace.
Hele, Tome, tohle mi nedělej... Člověk se sem jde jen tak v klidu odreagovat od školy / * která se pomalu ale jistě mění ve cvokhaus s obrovskym nápisem PODPORUJEME STÁVKU v oknech * / a místo milých slov tu najdu větu: šup makat, to teda dokáže zvednout náladu :D Ale jinak ti závidím tvůj optimismus, taky by se mi ho trochu hodilo..
Jo a také poslušně hlásím, že žiju, nekonalo se žádné padání ze schodů do sklepa a pan Hroch by opravdu ani mouše neublížil... ;-)..
Tomas: jen pojd taky,rad te vydrtim jak pri squashi pred rokem:) Jsem ti musel utirat slzu od huby,jak si byl zklaman z debaklu ;-) Takze tady by si mel sanci na reparat :)
Tak informace, ze Pavel chce hrati volejbal, to je nevidane. Bych snad ozelel i to karate a prisel se podivat/aktivne se zapojit do hry, jen abych se to ho dozil. :)
Zuzi: Neboj, prace te neukousne ;)) A ja mam stale vybornou naladu, takze i ted preji vsem krasne chvile jakkoliv, flakajici se i pracovni ;)
Tenis,mno klidne..Akorat jsem zatim nenasel zadnej solidni kurt:) Koukal jsem se po okoli a bud je to venku,coz tedka v zime je docela zajimave..ci kryty ale to je docela mastny :) pres 4 kilca za hodku,coz neni zrovna nejlevnejsi sport:)Ale zas proc,ne;-)
Mno ja spise premyslel nad tenisem,ze bych zacal hrat..Ale ten volejbal by nemusel byt marnej..Mno klidne sem tam bych zasel:) Zalezi na skole,kdy co bude;-)