Jak tak koukam, nemate me podani radi... nevim proc?! :)
: ::Zuzka:: :
- 11:08 13.12.2007
Vcera to bylo super a taktez si rada zahraju znovu. Zvladnout ty Tomasovy humusne podani je proste vyzva! (... a zvladnout moje podani taktez:()
Pavel 1
- 10:01 13.12.2007
Dalsi wallyball bych videl na pristi rok. :)) Ja osobne pristi tyden nemuzu,mam zapocet skoro kazdy druhy den .Se mi to vsechno seslo v jednom tydnu grr :)
Mám tu zimu, radši nechci vědět jakou, ale můžu si zato sama. Naposled jsem si tu zapla topení možná v neděli, ale když v posledních dnech trávím veškerý čas v pokoji v posteli, tak mi přišlo zbytečné na těch zbylých pár minut strávených u PC topit :)
Jinak včera to bylo úplně super. Kdy bude opakování? :))
Ad tvarovani postavy: To mi pripomina posledni squash, kde Tomas delal unavenyho a nejak zrovna nadaval na cviceni a za nim byly 4 velky cedule a na kazdy slovo cviceni v ruznym pade :-) Taktne jsme ho na to upozornili.
Hodlám tam převážně stát, nechce se mi moc pro míč naklánět, jasný? Jen abyste nebyli překvapeni, až se míč odrazí od mého boku, aniž bych se otočil nebo tak něco podobného. Jo, když to bude silná rána, možná uhnu stranou :-D
Petr ad squashland Takys to mohl naznacit jemneji, ze se Ti nase postavy nepozdavaji... Clovek ceka odkaz na pravidla a dostane takovou facku do ksichtu:)
Vytisknu si pravidla, abych si je pak v buse precetl, ale nikomu nic neslibuju :-) Udelejte to kdyztak taky, pak bude vsichni vedet kulovy, ale muzem se dohadovat :-)
...tak tady ja zasadne nesoutezim. Vstavat pred osmou hodinou, to je utrpeni. Takze bych nastavil startovni caru zde a kdo bude blize te osme hodine. ;)
Petr: to je mozne, ze chteji pracovat, doprejme jim to ;) A co se tyce nove kamuflaze, ihned jsem ji prokouknul, nicmene jsem zaroven zapsal novy pojem do slovniku.
Wallyball: Takze jenom pro upresneni, doufm, ze jinak vsici vi, kde to je. Zacatek je v 21:00 ve Squashlandu v Modranech (zastavka Piskova, napr. bus 253). Jinak prosim tedy o sraz o neco drive, at se stihneme prevleci a hlavne dohodnout s obsluhou, ktera nas jiste bude mit jako vyborny terc posmechu pri hre ;) Ale komu by to vadilo,ze?
Tome, neboj se, za všechno můžou Drážďany - autobus odjížděl v 7 ráno :D ... (skoro) nic jiného než cestování by mě v tuhle hodinu stejně nedostalo z postele ;)
Honza: viz výše - nehraju :D
Petr: u sousedů bylo nádherně, přežrali jsme se na trhu, prohlédli si galerii, vyblbi se s foťákem ... ;)
Už se na vás zítra těším, tedy pokud do té doby nepadnu. Tak dobrou noc
Nezapomente vy chatro na ten zitrejsi wallyball! Ne ze bych tim chtel naznacovat ze to hrozi, ale ciste pro jistotu (vztahuje se na ucastniky mikulasske hospy :-)
Petr: No, soutěžení je to jediný, co mě ještě dokáže dostat z postele, jinak vstávám mezi 11 a 12 hodinou. A kromě toho, mám nový budík, fungující jenom do 6:15 :-D