Diskuse Diskuse

Honza  - 15:16 26.12.2007

Ještě se chci poschlubit takovou raritkou, v obýváku máme nyní 13,2°C :-D To je rekord. Skoro je v prostoru vidět, jak z úst vydechuji teplý vzduch :-))
Honza  - 12:42 26.12.2007

Zdar lidičkové! Tak jsem zpět doma. Mám rodiče a chatu velmi rád, ale víc jak čtyři dny s nimi prostě nevydržím :-D Dokonce jsem se vzdal toho žrádla tam, jen abych byl doma s morčatama, která tak trochu trpěla hlady a to jsem nemohl jen tak nechat...
Tak snad jste všichni měli splněná přání pod stromečkem, žádný malér se stromečkem (oheň) a tak :-)
Co plánuji nyní? No... Petr jde hezky příkladem, sice je to nechutné, ale učit se musím taky :-//
Petr  - 3:36 26.12.2007

Uceni :-((( Krize co?

Btw.: Ja nic nechtel, takze jsme dostal spoustu veci navic :-)) Teda, krom dnu o 36 hodinach :-) Ale rozhodne potesily.
Tomáš  - 22:08 24.12.2007

Preji vsem krasny zbytek vanocniho vecera. Doufam, ze vsici dostali to, co chteli, nebo alespon nejakou vtipnou volovinku.

(ja tu mam osobne takove male akvarko, kde jsou umele rybicky, ale cert to vem :) )

Co planujete na dalsi dny? Navstevy pribuznych?
Jane  - 11:02 24.12.2007

(ale tady je pekne hnusne...)

Petr: moc krasne PFko!

Pavel: stejne by to soutezeni nebylo fer, ja tu mam o hodinu min :))

Doufam, ze vsichni mate pohodu, aspon my s mamou to tu s pripravama nijak neprehanime. Jen jeste musim zabalit darky a bude hotovo :)
Pavel  - 9:48 24.12.2007

Toz jsem prvni v tuto hodinu,ale behem svatku soutezi jenom vul.:) Takze se tohoto vitezstvi vzdavam a predavam ho komu jinemu,nez poslednimu prispevateli v diskusi:)) GZ Petre:))
Petr  - 1:37 24.12.2007

Klara & Tomas: Diky, ted to konecne vypada, jak jsem asi chtel.
Cimz jsme si ted vzpomnel, ze jsem chtel jeste poslat jedno prani za ocean.

Tak krasnou stedrodenni dobrou noc vsem.

P.S.: V pet rano tu nechci nikoho videt :-)
Pavel 1  - 0:09 24.12.2007

Toz jako prvni mohu prohlasit..PEKNE VANOCE :))
Klára  - 23:22 23.12.2007

Petr: Hned se člověk na ten Nový rok těší o něco víc s takovou krásnou PF-kou :)

Tomáš: Před Štědrým dnem doufám, že neopadá stromeček a že alespoň nějaký rodinný příslušník ocení naší práci... :)

Přeji všem krásnou dobrou přeštědrodenní noc a hlavně klidné a pohodové svátky :)

(A jsem zvědavá, jestli se najde nějaký blázen, který i o Vánocích napíše v 5 ráno ;-) )
Zuzka  - 23:11 23.12.2007

...zacina prave ted. Darecky pobaleny, byt vicemene uklizen, salat pripraveny:o) Cili po tom tradicnim shonu Vam vsem preju do pristich dnu uz jen pohodu!
Tomáš  - 22:19 23.12.2007

Opravdu se ti to, Petre, povedlo. Krasna prace!

Jinak, jak se mate takto pred stedrym dnem? (doufam, ze to sem aspon nekdo stihne napsat ;) )
Petr  - 19:20 23.12.2007

Příjemné prožití svátků vanočních a všechno nej v novém roce přeje Iriador Reisebüro
Zuzka & Petr  - 5:27 22.12.2007

Tak dnesek patri nam a nic proti tomu nezmuzete. Za 9 hodin nam jede vlak, tak musime vstavat casne, bes.
Tak nam drzte palce, at to stihnem.
Petr  - 18:48 21.12.2007

Jana: Pokud budes mit moznost, uricte se ozvi. Jinak si uzij pobyt ve vsech statech, kteryma behem svatku prosvistis. Pak budeme vyzvidat :-)
Btw.: Dneska jsem v obchode sel kolem Karamboly a vzpomnel jsem si na Stredohori.
Tomas: Mej se fajn, pozdravuj Klaru a po Vanocich se ozvi.
Lucka: Rano a svezi - to mi nejde dohromady. Nejak se mi prave zasek mozek, potreboval bych razny restart, ptz jsme narazil na neresitelny interpretacni problem.
Honza: Nevim jestli jsme rad ze plnis predsevzety casovy plan ;-)

Vsem ostatnim: STASTNE A VESELE!
Jana  - 15:27 21.12.2007

Za chvíli odjíždím, tak se tu mějte pěkně. Snad se ozvu z Anglie, ale i tak vám už teď přeju pohodové Vánoce, bohatou nadílku a užijte si Silvestra!

Stručně řečeno, Happy everything!
Tomáš  - 15:24 21.12.2007

Ja za hodinku odjizdim smer Plzen, takze jeste predtim chci poprat vsem, co to tu ctou, krasny predvanocni vikend, malo stresu, klid a pohodu.

S temi, jenz se do Vanoc neuvidim ani na icq preji krasne svatky, uzivejte je jak jen to je mozne a tesim se na vas opet k novemu roku.
Luca  - 7:53 21.12.2007

myslim,ze se urcilo, ze se to pocita od peti :) kazdop. jsem bohuzel opravdu mela narizenyho budika na patou, protoze mi to vecer uz nemyslelo,takze jsem se rozhodla pro variantu jit se vyspat namisto neefektivni prace a pokracovat rano svezi... jestli se mi to povedlo, to uz by bylo na hlubsi analyzu :( zatim jsem napsala jeden a ctvrt stranky z deseti povinnych.. tak nevim
Honza  - 7:50 21.12.2007

Kdybys napsala v 5:05, nevěřil bych ti to vstávání :-D ale byl bych přesvědčen, že jsi nešla spát :-)
Luca  - 7:44 21.12.2007

byvala bych napsala uz 5:05, ale napadlo me az pozde,ze Te vlastne muzu trumfnout :)
Honza  - 7:28 21.12.2007

Lucko, co to má znamenat? To je podvod; poslední a první jsem tu měl být já a nikdo jiný :-)) Teď abych to celý opakoval na sobotu... Mimochodem, dobré ráno všem :-)