Ještě se chci poschlubit takovou raritkou, v obýváku máme nyní 13,2°C :-D To je rekord. Skoro je v prostoru vidět, jak z úst vydechuji teplý vzduch :-))
Zdar lidičkové! Tak jsem zpět doma. Mám rodiče a chatu velmi rád, ale víc jak čtyři dny s nimi prostě nevydržím :-D Dokonce jsem se vzdal toho žrádla tam, jen abych byl doma s morčatama, která tak trochu trpěla hlady a to jsem nemohl jen tak nechat... Tak snad jste všichni měli splněná přání pod stromečkem, žádný malér se stromečkem (oheň) a tak :-) Co plánuji nyní? No... Petr jde hezky příkladem, sice je to nechutné, ale učit se musím taky :-//
Toz jsem prvni v tuto hodinu,ale behem svatku soutezi jenom vul.:) Takze se tohoto vitezstvi vzdavam a predavam ho komu jinemu,nez poslednimu prispevateli v diskusi:)) GZ Petre:))
...zacina prave ted. Darecky pobaleny, byt vicemene uklizen, salat pripraveny:o) Cili po tom tradicnim shonu Vam vsem preju do pristich dnu uz jen pohodu!
Jana: Pokud budes mit moznost, uricte se ozvi. Jinak si uzij pobyt ve vsech statech, kteryma behem svatku prosvistis. Pak budeme vyzvidat :-) Btw.: Dneska jsem v obchode sel kolem Karamboly a vzpomnel jsem si na Stredohori. Tomas: Mej se fajn, pozdravuj Klaru a po Vanocich se ozvi. Lucka: Rano a svezi - to mi nejde dohromady. Nejak se mi prave zasek mozek, potreboval bych razny restart, ptz jsme narazil na neresitelny interpretacni problem. Honza: Nevim jestli jsme rad ze plnis predsevzety casovy plan ;-)
myslim,ze se urcilo, ze se to pocita od peti :) kazdop. jsem bohuzel opravdu mela narizenyho budika na patou, protoze mi to vecer uz nemyslelo,takze jsem se rozhodla pro variantu jit se vyspat namisto neefektivni prace a pokracovat rano svezi... jestli se mi to povedlo, to uz by bylo na hlubsi analyzu :( zatim jsem napsala jeden a ctvrt stranky z deseti povinnych.. tak nevim
Lucko, co to má znamenat? To je podvod; poslední a první jsem tu měl být já a nikdo jiný :-)) Teď abych to celý opakoval na sobotu... Mimochodem, dobré ráno všem :-)