Pavel: Mno jo, když to musí mít člověk nervy na to se tam s nima dohadovat, že tu občanku nemá, a že nic platit nebude.... :)
Jana: A já asi začnu chodit pěšky :D Plzeň neni až tak velká :D
A k tomu maturáku, to jen takový pokus, kdyby se někdo zbláznil a chtěl přijet :) Já se teprve dneska dozvěděla, že dostaneme 18 lístků, takže dřív jsem neměla ponětí, že bude šance pozvat i někoho mimo rodinu.
Pavel: ne, já jsem nejela na černo, já si poctivě koupila legitku, jen jsem si ji zapomněla doma :) Jinak výmluva s občankou nebyla výmluva, protože jsem ji fakt neměla, ale bylo mi to prd platný. Byla to totiž taková ta akce u výlezu z metra, kde je asi 10 revizorů a 5 policajtů. Poučení pro příště: až zase nebudu mít legitku, nepojedu přes pavlák, ale přes Pankrác :D Mmch, já vim, že ty se vždycky ze všeho vyvlíkneš, hade ;)
Klárka: jejda, tak tos dopadla hůř než já. A k maturiťáku - nevím, je to docela z ruky a navíc narychlo, takže v mém případě asi nic, i když bych se ráda zúčastnila...
Ty jo devcata,koukam,ze jste mely velice pestry den ;-) Jinak co se tyce pokut za prepravu,tak mate rict,ze nemate obcanku a je to v klidu ;-) .Pokud tam nejsou "chlupaty",tak kucí muzou jen utrit nudli :) Me chytli za celej zivot dvakrat bez niceho a vzdy jsem odesel bez pokuty .
Ale jinak nacerno nejezdim a jizda nacerno je velice spatna.Protoze neprispivate na platy ridicu a na sluzby,ktere nabizi nase integrovana doprava :)))
Mě ráno nejdřív automat na jízdenky sežral několik dvoukorun a počítal je jako koruny, tedy jsem za dvě jízdenky platila asi jako za tři, ale neměla jsem nervy se s ním prát.
Poté nastoupím do trolejbusu, hrabu lístek a v takovém tom nesmyslném cvakátku mi ho zabavil revizor s milým úsměvem a slovy pozdě slečno. Takže jsem platila 600.. :(
Jak to tak vypadá, mám (budu mít) asi 8 lístků na tuto jistě velmi komickou akci. Tak kdyby měl někdo zájem vyrazit za kulturou a zábavou a chtělo se mu jet až do Plzně, lístky jsou u mně ;-) Zn. Ubytování zajištěno :)
Snad vám nebude vadit, když sem napíšu, co mě dneska pronásledovalo za katastrofy...
Tak nejdřív jsem přijela pozdě do školy, načež jsem zjistila, že pokud do zítřka nenapíšu třístránkovou esej, tak budu neklasifikovaná z češtiny (i když chápu, že u vysokoškoláku se stížnostma na tři stránky textu asi moc neuspěju ;) Pak jsme si se spolužačkou zašly o přestávce na oběd, ale trochu se nám to protáhlo do hodiny. Samo o sobě by to nevadilo, protože výtvarkářka by si nevšimla ani kdyby tam nebyla půlka třídy, ale asi pět minut po skončení přestávky šla na oběd i naše třídní s ředitelem a přisedli si k nám. Naštěstí to nijak nerozmazávali, jenom nám řekli, že "se to nedělá"... Aby toho nebylo málo, tak jsem si doma zapomněla peněženku s dokladama a samozřejmě mě chytnul revizor. Kdybych nenašla v tašce starej index, tak jsem mohla mít docela průšvih, ale takhle jen zaplatím 50kč...
A víte co je na tom nejhorší? Že si za všechny dnešní příhody můžu sama :D
Tomáš: v těch tvých 11:21 jsem byla zrovna na cestě do práce, takže tak ;)
Teď musim zkouknout ta videa, ještě jsem se k tomu nedostala...
A jdu celkově dohnat časový skluz. Např. jdu najít nějakou tenisovou halu a zjistit, jestli mají volno dřív než na jaře, jako jsem slibovala někdy před Vánocema :)
A já měla squash z celkem sympatický sport :D Tak doufám, že si jen někdo chtěl vyzkoušet, jak to vypadá z vybíráním poplatků v nemocnicích a jinak to není nic vážného??
...existuji jedinci, kteri se odrovnavaji squashem, tudiz misto po internetovych diskuzich behaji po nemocnicich:o)
Pavel II
- 15:47 06.01.2008
Se nedivim,je preci zkouskovy.Takze se urcite vsici pilne uci jako ja ;-) Jeste mam 38 hodin do zkousky,tak snad se jeste neco naucim na tu trojecku aspon ;-)
Jana: A já asi začnu chodit pěšky :D Plzeň neni až tak velká :D
A k tomu maturáku, to jen takový pokus, kdyby se někdo zbláznil a chtěl přijet :) Já se teprve dneska dozvěděla, že dostaneme 18 lístků, takže dřív jsem neměla ponětí, že bude šance pozvat i někoho mimo rodinu.