Diskuse Diskuse

Jane  - 21:40 01.01.2008

Preji vam krasny novy rok a moc dekuju za smsky :)

Jak jste teda slavili? Ja dost neslavne :D s mamou jsme vcera odpoledne priletely do Anglie a vzhledem k casovemu posunu a nedostatku spanku jsme s vypetim sil vydrzely vzhuru do 11, nacez jsme si sly lehnout. Tudiz jsem se po hodne dlouhe dobe do Noveho roku probudila :)

A zitra zase zpatky do Prahy... Pak budou fotky a podrobnejsi cestopis.
Filip  - 1:55 01.01.2008

Prajem vsetkym viairiadorákom vsetko dobre do Noveho ro(c)ku, hlavne vela zdravia a nech ste vsetci stastni!
Honza  - 1:52 31.12.2007

Petr: Něco jsem našel a je to jenom pro tebe :-D
http://clever.billa.sk/
Petr  - 0:42 31.12.2007

...dost usnadnuje vyber :-)
Honza  - 23:54 30.12.2007

Zuzka: Měl bych tu jeden čaj na podporu spánku, možná bych ti mohl dodat pár pytlíčků, když jsi neoficiálně vstoupila do klubu nespáčů :-D
Petr: Clever a 4 kila vepřového :-)
Petr  - 19:36 30.12.2007

Grrr.
Tomáš  - 17:02 30.12.2007

Zuzi: to opravdu chodis spat az v tuto ranni hodinu? Mnozi lidove v tento cas uz vstavaji ;)

Jinak preji krasny predsilvestrovsky cas.

Ali: Doufam, ze se tam mas dobre a uz se tesim az prijedes, ze to pujdeme nekam oslavit.
Zuzka  - 6:15 30.12.2007

Proc se mi tedy nechce? Ze bych se uz nemohla dockat Silvestra s tou chaskou iriadorskou;) Hezke rano vsem
Petr  - 3:08 30.12.2007

...jit spat.
Zitra musime domluvit organizaci. Ja zajistuju strechu nad hlavou, zaridte ten zbytek ;-)
Honza  - 3:01 30.12.2007

To je krásný čas :-)
Honza  - 2:53 30.12.2007

Pavel Spíše to vypadá, že Silvestr zničil tajné Iriador oddělení :-D Nu což, karty jsou tedy rozdaný, papežem Janem XXIV. se asi nestanu, tak je to jedno ;-) A kromě toho, ty fotky tolik nekompromitují mne, objevuji se tam zřídka (naštěstí), ale jsou tam jiní borci :-D
Ale je otázkou, jestli a teď cituji Zuzku "naprosto uuuuuzasneeeeeeee!:)", lze takto výsledné snímky označit právě takto. Ale Johnny s tím souhlasí a Johan by s tím také souhlasil, kdyby žil :-)
Pavel -  - 2:36 30.12.2007

Hm,ja doufal,ze fotky ze Silvestra jiz nase tajne Iriador oddeleni znicilo.;-)
Je tam dost materialu,aby takovy Tomas jiz nikde nemohl dostat praci ;-)) Njn,kazdopadne kdo zhledne..musi podepsat kodex mlcenlivosti. ;-) Jinak zakroci oddeleni pro zacistovani vyneslych informaci ..:)
Petr  - 1:02 30.12.2007

2005: No, to je asi vec nazoru :-)

Ali: Dosla sms? Jinak - vracis se na stalo nebo se jen prijedes ohrat?
Kdo je ted v hospe?
Btw.: Nemas fotky ze silvestra 2003 - pro pripomenuti - to je ten, jak ti spadla na auto ze stromu snehova vlocka.
Zuzka  - 0:49 30.12.2007

Tedy pokud se nam Silvestr vyvede alespon z casti tak dobre jako ten vas pred dvema lety, tak nechci videt zadne sve fotky a co vic, vsechnu fotodokumentaci, ktera by se me pripadne tykala bych zrusila....Proste vase fotky Silvestr 2005 jsou naprosto uuuuuzasneeeeeeee!:)
Honza  - 23:57 29.12.2007

Taky mě to nadchlo. Možná se oblíknu úplně stejně jako tenkrát, abych se vžil do role :-D
Ali, ty jsi na těch fotkách ze Silvestra z 2005 taky ve skvělé formě jako my všichni ostatní. Jinak se samozřejmě těšíme na tvůj návrat, to pak někdy musíme oslavit (zapít) :-)
Petr  - 23:46 29.12.2007

Po prohlidce fotek z minula se tesim na tu parbu :-)
Pavel 1  - 12:22 29.12.2007

Njn,tak jsem tu ;-)

Ali,to mam radost. :) Uz mi chybely nase xx hodinove rozhovory o nicem;-))

Ali  - 13:42 27.12.2007

Doufam ze jste si vsichni uzili stastne a vesele Vanoce a uz dopredu preju stastny novy rok, pac nevim jak se dostanu na net. A abyste nebyli smutni, tak vezte ze nekdy po Novym roce se vracim z Anglie zpatky... takze mate aspon co oslavovat. Mejte se fajnove, caf :) Michal
Honza  - 16:50 26.12.2007

Zuzka: Díky, to není třeba :-D Kdybych chtěl, mohl bych tam zatopit a otočit u kamen knoflík na č.8, ale k čemu to bude, když tam nechodím. V pokojíčku jsem svým pánem a tam pobývám, obývák sám o sobě teplo nepotřebuje, když je liduprázdný :-) Bohužel zima pomalu zasahuje i do kuchyně a předsíně, avšak tam se střetává s teplem vycházejícím z mého pokoje, takže je tam cca 18°C :-)
Zzuzzy  - 16:33 26.12.2007

Honzo: prosim Te, nechces jit bydlet ke me na Strahov? I kdyz pres Vanoce se asi nikdo nepretrhne, aby nam moc topil, preci jen 13 stupnu....to abys pomalu vetral teplo dovnitr;(