Hlasuji taktez pro Petra,ale ne pro batoh,ale jako ze je nejde******** lamak na planete :)) kdo se prida,dostane bonbonek karamelovej :) plus Petra v darkovem baleni a jako bonus jeho postel a stul:)
Klara: Tomas nadava tvemu batohu? To mas asi stejny jako Zuzka :-) Tomas: Co by jsme chteli, za ty prachy, ze? Rekl bych ze vydrzely vic, nez na kolik byly staveny. Ted jsme si vzpomnel, ze jsem ji chtel zahodit do rokle uz kdysi na Korsice :-) Na vyhlidce v Montemaggiore.
Ale zase, ktery bagl mi tak krasne skripne nerv v ruce (?).
Hm,lepsi nez batoh je si koupit dve krasne igelitky s logem..nejen,ze vypadate cool and hot.Jeste muzete propagovat urcitou znacku :) Neotlacite si zada a kdyz chcete, muzete jednu tasku hodit nekam :) Takze si vemte nejakou igelitku z Billy a mate to :) usetrite cas a penize :)))
... a já bych si mohla možná pořídit vlastní :D Ale taky nevím jak, když nekradu a vydělávám žalostně málo.
Honza: mno, ta písnička se snad ani nedá okomentovat... jinak jo, denní světlo mám - okno směřuje na jih, takže mi sem v létě, když sluníčko vyleze nad protější budovy, krásně praží ;)
Zuzka ;o)
- 14:41 11.03.2008
Mozna bych se se svym (podle nekterych) debilnim batohem i pripojila. Resp. kupuju si bagl uz asi 3 roky... Ovsem nevim, kde vzit novy, kdyz nekradu. Petre! nevim jak ostatni, ale ty mit novy batoh musis! Kdo ma na Tebe koukat, kdyz ho pak neneses na zadech, ale v rukou
Einstein Jedna písnička od skupiny Skrytý půvab byrokracie. Kam se hrabou Ženy. Včera jsem to poslouchal v klubu Vagon, ale vydržel jsem to jenom s pivem :-D Petr: Hm. Bágl. Asi bych měl taky koupit. To mě štve, měl jsem na to celou zimu a nebyl jsem toho schopný... :-)
Copak, dvojce meho batohu uz taky umira? Tak to jim vystrojime spolecny pohreb, ne? I kdyz, pripada mi to min ftipny, kdyz si vemu, ze budu muset shanet novej :-( Ja, kterej si neni schopnej koupit ani boty a potrebuje ted dalsich milion veci. AAAaaa. To je tlak.
Petr: Třeba jednoho dne vstaneš ze židle od učení a začneš běhat jako Forrest Gump :-D Jana: To je tedy velice špatný výhled. Máš v pokoji vůbec denní světlo? ;-) Pavel: Pche, "atomovku na jaro", jsi se zbláznil. Čekáme na květenu už od ledna, možná i dříve (listopad) a ty tu šíříš takové nesmysly. Uznej sám, že jsi šťastný z příchodu jara :-))
Pavel: fakt jsem čekala, že se ozveš :D (upřímě řečeno, mně samotný ten můj příspěvek vyznívá dost pateticky)... nj, bejt alergik, asi bych teď taky nebyla nadšená...
Hehe,at jaro radsi tahne do prdele:) Ja mam jaro spojeno jen s pestikama a tycinkama,ktere vytvari malinkaty pil,ktery vdechnu a mam zas zkur*****alergii..Takze atomovou valku na jaro..:) Doufam,ze prijde jeste poradna vanice a mraz a vsechny pupeny a kytky zdechnou driv,nez to rozkvete..:)
Honza: prát není potřeba, stačí trochu zatopit nebo se natočit směrem na jih, to lišejníci nemají rádi :D
Petr: souhlas. Zvlášť až se všechno zazelená a příroda se probudí. Ostatně už dneska mě úplně dostalo odpolední nádherné počasí, zelené lístečky na keřích a vylézající ruměnice (nedávno jsme se naučili správný název pro takové ty červené ploštice :D)
Pro tvory na nizsim stupni evoluce: Ty snad chces, abych se otocil, co? Kdo by za Tebe delal domaci ukoly, hmm? :-)