Toz vitaminama jsem se ja cpala vcera vecer, kdy jsme meli bramborakovou party. Petr se bohuzel neucastnil, nicmene me pak (bohuzel) osobne potkal a okomentoval, ze potkat me Honza, tak me okamzite zblajzne ( ne samou laskou, ale samou vuni cesneku:D)
No a dneska jsem utahana jak kote, pac me Petr protahl hezky po stene, az me rucicky nozicky boliiiii!!!
A co vy ostatni? Co delate o presta.. eee tak o Velikonocich?
PS to Petr na vstupni strance iriadoru se vsem stale preji prijemne vanocni svatky;);)
Presne Klari, jaky tyrani a mlaceni Tome!. Clovek si to cely vikend opecovava, stara se o to a pak tohle.. Petr: hlasim se do ligy pratel dalmatinu a hrochu...(takto vas budu mit bliz po ruce a pod dozorem, ale o tom pssst)...mam vas rada;o) Opravdu!
Klárka
- 20:43 18.03.2008
Hele, Tome, jaký mlácení zvířat... To tu lehkomyslně nadhodil Honza a já s tím naprosto nesouhlasím... Bych musela být sebevrah, abyh si troufla na hrocha.. Ale ligu si klidně založte, uvidíme, jak se dohodnete na tom, kdo je víc týrán a tedy velí ;-)
Jana: Mno uhelný prázdniny zrovna ne, jen skoro nikdo nepřišel, tak nás zase vyhnali :)
A jinak tady bylo odpoledne nádherně, sluníčko svítilo, pak se to zvrhlo a byl hrozný vítr a do toho hromada sněhu.. mno hrůza, takhle si jaro nepředstavuju :)
Rocni obdobi bych oznacil za hnusne zimni, nebo debilne aprilove, pac jinak nez hloupy zert si to nedovedu vysvetlit.
Petre: krasne jsi to vystihl. Ano! zalozime ligu proti tyrani dalmatinu a hrochu!!!
Klari, zatim se mam dobre, ale to se muze velice lehce zvrtnout, jak tu vidim vase lehkomyslne uvahy nad, pro vas naprosto samozrejmym, mlacenim zvirat. :)
Po tak hezkem prani dobre noci nasleduje prani dobreho rana.
To dnesni je trosku zajimave. Cekal jsem, ze bude svitit slunicko, ale ono SNEZI!! a tady v Praze na sibiri. Stromy uz skoro kvetou a ono se to rozhodlo, ze nam sem shodi par tun snehu. Tak uvidime, co z toho bude.
Jinak vstavat a cvicit!
Co se tyce tyrani zvirat, jak to tady popisujete, tak na vas asi zavolam ochrance, pac mlaceni hrochu a drzeni je v nevyhovujicich podminkach je trestne a ja se budu domahat nahrady a zlepseni!
Preju krasnou dobrou noc. Dnes, pondělí 17.března je památečný den, neboť jdu zalehnout ještě před půlnocí, čili v dobu, kdy jiní tvorové čile večeří (viď Honzo), jiní se nuceně učí hnusný Obchod (chudák Dalmatin, nejenže musí zastávat funkci domácí mazlíka, ale ještě plnit jakési školní povinnosti), další píší na Iriador nebo se jen flákají. Tož a já, já jdu spát. Dobrou noc noch einmal. Přeju krásné vstávání do dalšího dne!
Burza zvířátek? Tak to přihodím dvě morčata a andulku, která nemá jméno, ale říkáme ji Highlander, protože pamatuje minulého prezidenta, minulého papeže i minulé tisíciletí, což je na andulku bez jména velmi obdivuhodné! A to papinká jenom zrní :-DDD A pokud hroch zlobí, nejlépe na něj poslouží bičík, potom je krotký jako morče, jenom zdrhá a píská, když se něčím zašustí :-))
Tak by me zajimalo, komu bych mela platit ja, za pronajem hrocha..? Je to takove uzitecne zviratko, celkem samostatne, dokonce i nadobi umeje a umi i ridit :) Nechtel by ho nekdo na nejaky cas??
To by me zajimalo, jestli ti, Zuzko, Pavel neco plati, ze jsi si k sobe toho dalmatina vzala? Preci jenom naklady na chod a udrzbu nejsou zanedbatelne,ze? :))
Petre, ze me mas rad,vid? :))
A vubec - proc zrovna ruzovej? Dalmatini jsou snad bili s cernymi puntiky,ne?
Tomáš: Člověk tě ani ne hodinu před tim, než sem píšeš, opustí a ty se tu takhle vesele píšeš.. Si to budu brát osobně ;-)