co to skara je - priroda je proti mne - kdyz chci kolem prelomu roku snih tak neni a kdyz ho nechci tak je... Nekdo tam nahore me nema rad.
Klárka
- 10:29 24.03.2008
Vzhledem k tomu, že tady leží docela dost sněhu a koledníci chodí v chumelenici, tak jdu asi kraslice navěsit na Vánoční stromeček a alespoň jednou za rok si užít bílé Vánoce, protože v zimě se jich asi nedočkáme :)
Ale těm, kteří jsou stále ještě přesvědčeni, že je opravdu jaro, přeji krásné Velikonoce :)
Staci vypustit to privazani na kreslo;) Takove domaci romanticke vecerni promitani. Problem je, ze ja bych to taky nemohla provozovat. Sakryyyys ja chci balit bagl, karimatku, stresovat se, ze nemam vsechno, kupovat novou bombu, laskyplne si balit ty hnusne instantni nudleeeee......
Zuzka: to nemuzes myslet vazne, ze ne? Jak to vubec muzes vyslovit? Trhani nehtu, pochopim, propletani kolem, pochopim, ale tohle????? Jak nekoho muze takova zvracenost vubec napadnout? :-(
..o jednom zpusobu, ktery ovsem funguje jen na urcity okruh tryznenych.
Danou osobu (napr. ruzoveho Dalmatina) privazeme na kreslo (klidne i pohodlne), pred oblicej umistime velke platno, za hlavu projektor a promitame obrazky nasledujicich destinaci: GR20, Elbrus, Hardangervidda, Lyskamm, El Capitano, Annapurna, Zakarpatská Ukrajina, Roháče,..
Pozn.(jeste se musi zajistit, aby muceny dobrovolne nemohl zavrit oci;). Urcite by to zabralo na Dalmatina a na Mata asi taky:).. ten me bude milovat)
Tomas tenhle zpusob by myslim obestal i pred paragrafy:p
Nahodou to prani mi prislo hezke, pravda, ze 3 mesice prosle, ale i tak me to potesilo, ze mi nekdo neco preje. A Zuzi, moc se neosklibej nad rychlosti aktualizaci, pac je jinak budes provadet sama. ;)
Klari: Jaky osobne, tady se uz predtim skoro dva dny nikdo neozval, tak to chtelo rozpumpovat. :)
Klarka no jo, asi pravda. Jenze ja jsem prave v te Praze;( Kdybych nebydlela na Strahove a nezazila za tuhle zimu asi 3x bily snehovy poprasek, tak uz ani nevim, co to snih je:(
Toz ale i tak to nebrani tomu, abych si nemohla rypnout do rychlosti aktualizace tohoto webu;)
Ehm. Tedy bych bral, kdyby bylo teplo a poradne jaro, ale co se holt da delat. Mame aprilove pocasi.