Diskuse Diskuse

Tomáš  - 9:15 26.03.2008

Me se to nahodou libiiii. Sniiizeeeek.

Ehm. Tedy bych bral, kdyby bylo teplo a poradne jaro, ale co se holt da delat. Mame aprilove pocasi.
Petr  - 16:41 25.03.2008

co to skara je - priroda je proti mne - kdyz chci kolem prelomu roku snih tak neni a kdyz ho nechci tak je... Nekdo tam nahore me nema rad.
Klárka  - 10:29 24.03.2008

Vzhledem k tomu, že tady leží docela dost sněhu a koledníci chodí v chumelenici, tak jdu asi kraslice navěsit na Vánoční stromeček a alespoň jednou za rok si užít bílé Vánoce, protože v zimě se jich asi nedočkáme :)

Ale těm, kteří jsou stále ještě přesvědčeni, že je opravdu jaro, přeji krásné Velikonoce :)
Petr  - 18:04 23.03.2008

prijemne Velikonoce (a vstup do noveho roku :-) vsem!
Pavel1  - 21:53 22.03.2008

tak jsem to vyplnil,ale moc jsem nad tim nemyslel..Takze pokud se z toho nekde tajne vypocitava iq,tak jsem asi debil a dement :)
Klára  - 21:41 22.03.2008

.. čim větší pitominy tam napíšete, tím líp pro mně :D

Ale to jsem samozřejmě nikdy nenapsala ;-)
Petr  - 21:30 22.03.2008

Zacet jsem se (resp prohlizel fotky :-) a zapomnel na formular. Takze v dalsi pauze jdu na to :-) to bude trapas ;-)
Klára  - 20:20 22.03.2008

Nechci rušit vaše myšlenky na cestování a mučení, ale potřebovala bych trochu pomoct..

Vypracovávam SOČku a mam k ní dotazník, který bych potřebovala vyplnit.. Tak když si najdete trochu času, tak tady . dík moc!
Tomáš  - 19:21 22.03.2008

Petre: koukam,ze se tu schyluje k horsim casum, resp. rovnou ke stredoveku. Tam se taky mucilo "o sto pero".

Zuzi: takove praktiky by jsi snad nebyla schopna provozovat!!! Tomu neverim. Toliko utrpeni by nemohl snest zadny dalmatin :)

Zuzka  - 16:30 22.03.2008

Staci vypustit to privazani na kreslo;) Takove domaci romanticke vecerni promitani.
Problem je, ze ja bych to taky nemohla provozovat. Sakryyyys ja chci balit bagl, karimatku, stresovat se, ze nemam vsechno, kupovat novou bombu, laskyplne si balit ty hnusne instantni nudleeeee......
Petr  - 16:05 22.03.2008

...je tam taky tyrani zvirat!
Petr  - 16:05 22.03.2008

Tomas: Moje rec :-)

Zuzka: to nemuzes myslet vazne, ze ne? Jak to vubec muzes vyslovit? Trhani nehtu, pochopim, propletani kolem, pochopim, ale tohle????? Jak nekoho muze takova zvracenost vubec napadnout? :-(

Btw.: Neobstalo - porad tam nejak hapruje omezovani osobni svobody :-)
Zuzka  - 14:54 22.03.2008

..o jednom zpusobu, ktery ovsem funguje jen na urcity okruh tryznenych.

Danou osobu (napr. ruzoveho Dalmatina) privazeme na kreslo (klidne i pohodlne), pred oblicej umistime velke platno, za hlavu projektor a promitame obrazky nasledujicich destinaci: GR20, Elbrus, Hardangervidda, Lyskamm, El Capitano, Annapurna, Zakarpatská Ukrajina, Roháče,..

Pozn.(jeste se musi zajistit, aby muceny dobrovolne nemohl zavrit oci;). Urcite by to zabralo na Dalmatina a na Mata asi taky:).. ten me bude milovat)

Tomas tenhle zpusob by myslim obestal i pred paragrafy:p
Tomáš  - 14:50 22.03.2008

Aaa, cece, Rumunsko bylo tak bezva. No jen jsi mi to pripomnel, hned bych nekam jel.

Muceni, muceni.. s tim bych si nezahraval, byt tebou. Znas prece paragrafy,ne? :) Taky by te mohli zavrit.
Petr  - 13:00 22.03.2008

To mi pripomnelo, ze Mato je ted na Rodne. Vyhlasuju soutez o nejrafinovanejsi zpusob muceni - ja je pak vsechny vyzkousim a vyhlaism viteze. :-)
Petr  - 12:59 22.03.2008

Tomas: Ze jo? Taky mi to priso fajn, kdykoliv jsem sem prisel :-) Kdyz uz clovek sedi doma na zadku, tak si aspon pripomene Rumunsko.
Tomáš  - 9:27 22.03.2008

Nahodou to prani mi prislo hezke, pravda, ze 3 mesice prosle, ale i tak me to potesilo, ze mi nekdo neco preje.
A Zuzi, moc se neosklibej nad rychlosti aktualizaci, pac je jinak budes provadet sama. ;)

Klari: Jaky osobne, tady se uz predtim skoro dva dny nikdo neozval, tak to chtelo rozpumpovat. :)

Na stenu.. ja chci takyyyy.
Zuzka  - 23:15 21.03.2008

Ja uz si ani nevzpominam,ale bylo fakt divne:p
Petr  - 23:11 21.03.2008

Zuzka: Ja chci toho jazyk vyplazujiciho smajlika! Mimochodem, aktualizovan, snad ke tve spokojenosti.

Klara: Diky za podporu proti temhle neznasnehum :-)

Tomas: Prezivame mezi klauzurama :-)
Zuzka  - 22:54 21.03.2008

Klarka no jo, asi pravda. Jenze ja jsem prave v te Praze;( Kdybych nebydlela na Strahove a nezazila za tuhle zimu asi 3x bily snehovy poprasek, tak uz ani nevim, co to snih je:(

Toz ale i tak to nebrani tomu, abych si nemohla rypnout do rychlosti aktualizace tohoto webu;)