Diskuse Diskuse

Tomáš  - 14:32 06.05.2008

Zuzi: joo, to jsem tam taky jednou byl, aby mi vyoperovala osmicku. Mel jsem tam jit jeste na 3, ale odvaha me rychle opustila. Do huby si jen tak vrtat nenecham. Pac tam to tehda byla rozriznuta a nasledne sesita dasen. fuj fuj
Tomáš  - 14:31 06.05.2008

Petre: Ale jo, slo by to opravit. Stacilo by to odvezt do servisu a bylo by ;)
jen se musim podivat, kam jsem dals slapky, pac pro uskladneni byly odmontovany.

Pavle: A to bych se na to podival. Budu te mlatit padlem!! :D
Co se tyce zubare, tak ja uz tak pomalu rezignuju. Hubu cistim 2x denne, pouzivam ustni vodu, zvykam,kdyz neni moznost si vycistit a stejnak tam jdu kazdej pul rok a minimalne jeden kaz tam je. To se na to muzu z vysoka vys***

Honzo: neblbni, urcite by jsi s nama jel moc a moc rad. Co me trosku vadi je, ze nemam nosic a tasky, tudiz to by byl trosku problem.
Zuzka  - 13:27 06.05.2008

Tomas Tak presne stejne pocity mam z meho kola ja. I kdyz na nakup na nem jeste sjedu....
Honzik Jsem taky kategoricky proti kopeckum. Takze neboj, uz jsme dva.
Pavel Je mi Te lito, zvlast kdyz pomyslim na to, ze mam v kapse cislo zubniho chirurga, kt. mi ma trhat vsechny osmicky, a ne a ne se k nemu objednat.
Zuzka  - 13:24 06.05.2008

Petr Zadne motory nepracuji zadarmo! Nejsem zadne perpetum mobile. Natoz abych tahala lineho chlapa...
Petr  - 12:32 06.05.2008

Tomas: A myslis ze neni upravitelny do pojizdneho stavu? :-)
Honza: Nevymluvej se, to je prachsprosta lenost :-)
Pavel: Mam podobnej plan - zavru se do lodni kuchyne a necham "motory" pracovat :-)
Pavel  - 9:51 06.05.2008

blee,to zas bylo rano ..navsteva u zubare a zas krasne vrtanicko a jeste pujdu a to si cistim kazdej den hubu 2 krat jako kokot,takze uz se na cisteni vykaslu radsi :)

Tomasku: ja padlovat nehodlam,jdu se tam hlavne slunit a odpocivat;-))stejnak nas proud povlece:)..sem tam ti pomuzu ,ze dam padlo do vody a zatocime spolu do krasneho jezu :))
Honza  - 9:13 06.05.2008

Vstal jsem a dokonce už v sedm, ale cvičit nehodlám! :-D
Moje kolo, které se válí v zaprášené kůlně na chatě, jistě dlouhé měsíce pomalu a jistě koroduje. Obávám se, že s ním těžko udělám jedno kolečko po zahradě bez toho, aby mi v ruce zůstaly řidítka a zbytek kola si jel sám vlastní cestou.
A vůbec, vy jste tady všichni blázniví desetibojaři, denně byste chtěli ujet nejméně 1000 km a nejlépe pořád do kopce, to bych tam chcípnul :-)
Berte to tak, že zkrátka a dobře kolo nemám.
A otec mi kolo s převelikou radostí nepůjčí, což je jedině dobře :-D
Tomáš  - 8:45 06.05.2008

Krasne dobre rano vsem. Sic se opakuju stale a dokola, nicmene si to neodpustim - vstavat a cvicit!! :)

Co se tyce kol, je to vyborny napad, hned bych se pridal, kdybych to kolo mel. Resp. ja ho mam,ale uz jaksi neni v pojizdnem stavu a to asi tak 10 let :D

Na vodu se uz moc tesim. Bude svanda, kolikrat se cvakneme. Pavle budes makat!! Ne, ze to odpadluju cele ja, ze si budu delat hacka a kormidelnika naraz. :)
Honza  - 21:13 05.05.2008

Stejně bude na silnicích a cyklostezkách PLNO! :-D
Pavel  - 18:26 05.05.2008

Hm,polstarky se hodej :) ale Peta pres nas asi neuvidi,musi si poridit zrcatka:) A PLNO urcite bude :)
:Zuzka:  - 18:19 05.05.2008

Pavel dobra organizace, jen vezmu polstarky:) Ale ze bude na tom kole PLNO!

Pavel  - 16:56 05.05.2008

Mno Zuzko,tak ja si sednu na ram a ty na nosic a Peta bude slapat a je to :) Rozhodne neslapu,zas tak aktivni nebudu:)
Jana  - 16:45 05.05.2008

Svoje kolo jsem ještě neměla čas oprášit, ale až to udělám, jsem rozhodně pro nějaký výlet. Hlavně by už teď neměly nastat žádné komplikace :-)

Ale zdá se, že budu muset šlapat sama... :-)
:Zuzka:  - 16:38 05.05.2008

Jsem vsema deseti pro. Jen dotaz. Kdo poveze na nosici me, kdyz mi Pavel zabral misto?;o)
Pavel  - 14:17 05.05.2008

Hm,kolo to zni dobre..ale pojedu na tvem nosici..pak to bude vyhovovat i me:)
Petr  - 14:03 05.05.2008

Jo, krasne bylo, to rozhodne, ale tech lidi :-) Ale oprasil jsem kolo a navrhuju to i ostatnim, muzem pak neco podniknout...
Pavel  - 7:37 05.05.2008

Tak vstavat a cvicit:)))
Dneska je tak hnusne a tak blbej den,ze bych se na cviceni a vstavani nejradsi vykaslal :)
Tak hura na zkousku :) Na kterou jsem sem ucil cely 2 tydny,ale jen v myslenkach :)))
Honza  - 11:54 04.05.2008

No, venku je opravdu krásně :-) Je hříchem setrvávat doma, mazejte ven, lenoši! :-D
Tomáš  - 9:27 04.05.2008

Krasne rano preji vsem.

Tak hezky den, to je preci hrich jeste lezet v posteli - vstavat!!! :)

Petre: Je od tebe hezke, ze me mas tak rad ;))
Petr  - 18:31 03.05.2008

Honza: Diky ;-)