blee,to zas bylo rano ..navsteva u zubare a zas krasne vrtanicko a jeste pujdu a to si cistim kazdej den hubu 2 krat jako kokot,takze uz se na cisteni vykaslu radsi :)
Tomasku: ja padlovat nehodlam,jdu se tam hlavne slunit a odpocivat;-))stejnak nas proud povlece:)..sem tam ti pomuzu ,ze dam padlo do vody a zatocime spolu do krasneho jezu :))
Vstal jsem a dokonce už v sedm, ale cvičit nehodlám! :-D Moje kolo, které se válí v zaprášené kůlně na chatě, jistě dlouhé měsíce pomalu a jistě koroduje. Obávám se, že s ním těžko udělám jedno kolečko po zahradě bez toho, aby mi v ruce zůstaly řidítka a zbytek kola si jel sám vlastní cestou. A vůbec, vy jste tady všichni blázniví desetibojaři, denně byste chtěli ujet nejméně 1000 km a nejlépe pořád do kopce, to bych tam chcípnul :-) Berte to tak, že zkrátka a dobře kolo nemám. A otec mi kolo s převelikou radostí nepůjčí, což je jedině dobře :-D
Krasne dobre rano vsem. Sic se opakuju stale a dokola, nicmene si to neodpustim - vstavat a cvicit!! :)
Co se tyce kol, je to vyborny napad, hned bych se pridal, kdybych to kolo mel. Resp. ja ho mam,ale uz jaksi neni v pojizdnem stavu a to asi tak 10 let :D
Na vodu se uz moc tesim. Bude svanda, kolikrat se cvakneme. Pavle budes makat!! Ne, ze to odpadluju cele ja, ze si budu delat hacka a kormidelnika naraz. :)
Tak vstavat a cvicit:))) Dneska je tak hnusne a tak blbej den,ze bych se na cviceni a vstavani nejradsi vykaslal :) Tak hura na zkousku :) Na kterou jsem sem ucil cely 2 tydny,ale jen v myslenkach :)))
Tomasku: ja padlovat nehodlam,jdu se tam hlavne slunit a odpocivat;-))stejnak nas proud povlece:)..sem tam ti pomuzu ,ze dam padlo do vody a zatocime spolu do krasneho jezu :))