Diskuse Diskuse

Tomáš  - 16:04 11.05.2008

Pavle, tak tento napad je naprosto vyborny.
Staci sehnat mapy, pripravit si losovaci listecky a jdeme do toho!!!
Honza  - 15:14 11.05.2008

Pavle, tvá slova jako by vycházela z mých myšlenek, mohu s tebou jedině souhlasit a nápad cestování s flaškou je geniální, za to bys měl dostat vyznamenání! Je to obdoba putování s kostkou, kdo sledoval tento dokumentární cyklus, ví o čem mluvím. Do toho bych šel opravdu s chutí a velikým nadšením.
Takže až se něco podobného bude konat, dej mi, prosím, vědět :-D
S tebou, Tomáši, půjdu vycházkou i na konec světa, až tam kde na mapách nejsou hroši, ale lvi :-)
Zuzka  - 14:52 11.05.2008

Pavel Jednodenni vylet neni treba nijak resit. Dvoudenni vylet na kolech uz vubec ne, pac clovek neni vazan ani na ty vlacky a busy. A navic z planu casto sejde. Cimz vas asi radeji i varuju, ze lodicky mozna nebudou (malo vody). Ale co, tak pojedem priste no.

Huraaa na Cimrmany!
Pavel  - 13:47 11.05.2008

Mno k tomu destniku bych se nevracel..ono se to pak strasne rozmazava:) destniku se nic nestalo..jen nekdo prubnul tkanicku a nejak se natahnul :)))

Ohledne toho vyletu..nesnasim planovani..takze pokud mi napises nekdy rano v den konani vyletu,tak rad pujdu..pokud to bude planovany tyden dopredu,tak nejdu :)) protoze uz se na to vlastne nebudu tesit. ;-)
Zavedl bych cestovni flasku...sejdem se napriklad v patek odpoledne..namalujeme si svetove strany a podle toho kam flaska ukaze,tam pojedem.A koupime listek nekam dle losu a tam vystoupime a budeme planovat na miste,kam dal :) bude to sranda a ne nejaky planovani,kde budem muset za 2 dny videt tohle a tamhleto :) Proste improvizace na 100 % :)

Uz jednou tomu tak bylo,ze neco podobneho zavedeme..A nejak se to neprevedlo do praxe..Tak bych tak ucinil a plany bych nechal az po svatbe ..pak treba budu planovat Zoo s detma tyden dopredu a Konopiste az za 2 tydny,ale dokud jsme volne zijici uskupeni..tak hura na flasku a plany si strcte za klobouk :) Uz bych nezavadel ani akce dopredu k planovani.
Je to proste uz pomalu jak s cestovkou..Sice jsme si zavedli pekny nazev Reiseburo,ale nekdy uz se tady jak v cestovce pripadam..budme trosku nad veci a plany nechme na vzdalenou dobu...zbytecne se to pak komplikuje a kdyz pouziju slovo SERE nebudu daleko od pravdy..z vyletu co se moc planujou je vzdy o to mene srandy atd..:)

Takze hura na vylety,ale az moc planu vyletum skodi :)

Z vyse uvedeneho textu se muze zdat,ze se na blizici se akci Sazava netesim,ale opak je pravdou...sice plany do urcite miry byly,ale jako organizator akce Zuzka nezklamala a rekla jen info k potrebne k uskutecneni vyletu,coz ohledne k pujceni lodek muselo tak byt,zadna omacka a dalsi variace proste zajimavy vylet,strucne a jasne udelan..

Jiste,namitky beru..jako s vetsima akcema,tam musi ty plany jaksi asi byt..protoze zahrat si flasku a jet pak nekam na vychod do **** by nebylo asi tak na miste..Tam bych nechal otevrene vratka planum do jiste miry..Ale s mensima akcema,uz bych tolik okolku nedelal a zahral si CESTOVNI FLASKU..:)
Urcite zabava z akce bude vetsi ,ale nekterym clenum iriadoru to muze trosku pocuchat nervy a naborit jejich diar:) kvuli tomu zadny nemam:)) Ale asi pak zazitek bude o to vetsi a bude se k nemu clovek i vice vracet

Prirovnal bych to k otazce moji p profesorky na psychologii a co chcete delat v budoucnu za zamestnani..vsichni rekli sve plany..ale ja ji rekl na rovinu,ze ja nevim co bude zitra,natoz za xx let..jen jsem ji rekl,ze asi zitra budu muset do skoly..ale i to neni jiste,ze prijdu :)

Nazdar a vecer na Cimrmanech cest:)
Tomáš  - 12:45 11.05.2008

Zdravim a pozdravuji. Krasny dem preji vsem.

Setkani se opravdu vydarilo, jenom doufam, ze za par dni nedorazi chlapci organi, aby si s nama popovidali stran toho zniceneho destniku pred jednou hospodou, co se podarilo srazit k zemi. Uz ani nevim, kdo to byl :)

Jinak jsem dneska prosel kus Prokopaku, takze se pak mrknete na web, kam pak dam clanek a fotky.

A timto vyhlasuji konec vyletum o samote. Na pristi vychazku vas srdecne zvu. Co a kam, to dam jeste vedet. Kdo pujde?
Honza  - 11:08 11.05.2008

Příště dorazí hned po večerníčku, neboj se :-D
Jejda, už je 11. května, ten čas letí... Copak budu dneska asi dělat :-)
Zuzka  - 21:49 10.05.2008

...dorazil v poradku. Dekuji ucastnikum za odevzdani (i kdyz ne moc vcasne :-). Spise by sem patrila omluva za uzmuti, ale on sel temer dobrovolne (pod pohruzkou domaciho nasili...:o))
Honza  - 21:27 10.05.2008

Jojo, v ulicích to akorát po našem průvodu vypadalo, že noční Prahu navštívil silný hurikán... :-D
A fotit to by bylo poněkud nevhodné, skoro až tragikomické :-)
Pavel  - 20:51 10.05.2008

Mno,musim rici ,ze moc pekna akce..az jsem skoncil na mise:) Ale jinak to nemelo chybu..
Diky bohu,ze jsme se nefotili..to by byl humus:)
Honza  - 20:25 10.05.2008

Až nyní můžeme sraz oficiálně ukončit, poslední návštěvník odešel před 30 minutami domů. Teď už zbývá jenom vyčíslit škody na rozbitém interiéru bytu :-D
Tomáš: To musel být příjemný výlet, ale z vlastní zkušenosti už nikam sám raději nejezdím, poslední takový výlet mi neudělal moc dobře :-)
Ale chápu, že v životě muže jsou chvíle, kdy musí jít sám na Karlštejn ;-D
Zuzka: Dorazil v noci "balíček" v neporušeném stavu? :-)
Zuzka  - 16:16 09.05.2008

Tomas: hezky popis cesty a je fakt asi skoda toho fotaku. Ale tyhle fotky jsou nahodou fajn. Super, ze jsi to divoke zviratko videl skrz plot a ne skrz krovi primo v lese:)
Vecer: Radne si to uzijte a pak mi Petra vratte v pouzitelne podobe a forme. Diky :o)
Tomáš  - 14:52 09.05.2008

Tak jsem si na popis cesty umlatil blog, takze kdo ma chut a nervy, tak si muze pocist, jak se mi cestovalo. :)

Web zde
Tomáš  - 13:28 09.05.2008

Vstavat, cvicit, pracovat! (VCP)
Tedka me ta zkratka napadla, tak ji budu casto pouzivat :)

Jinak se mejte vsici nadherne a uz se tesim na vecer. Bude dozajista hodne zabavy :)

Jo, byl jsem vcera na vylete, tak nekam pak hodim par fotek, co se mi podarilo udelat i s popisem cesty, kdyby to nekdo nahodou chtel jit taky.
Pavel  - 7:52 07.05.2008

Tak lezet a jit spat:) bando lina

Tedka jsem si precetl email ohledne Sazavy,moc pekny :) Libila se mi poznamka,aby se stalo drive a stihla se hospoda s pivem..Na ten cas dohlidnu osobne..vsichni v 5 uz budou stat v backorach na nadrazi s plysakem v podpazdi :)
Honza  - 21:35 06.05.2008

A co kdybychom výhledově podnikli výletní cestu na Mars? :-D
Jana: Tak to asi v tom červenci na Mars nepoletíš :-) Ale jinak bych tady nic nebral vážně. A kromě toho plány jsou pro amatéry, neboli másla :-D
Petr: Jsem líný od přírody :-)
Tomáš: No, když mi každý zvlášť povezete dvoukolák s jídlem, tak nad kolem zauvažuju :-)
Jana  - 21:30 06.05.2008

Pavel: jo, zubař je děs. Tuhle jsem byla u zubařky, udělala mi nějaký téměř zbytečný zákrok (vyvrtala mi nějakou pigmentovou skvrnu a dala mi tam jenom nějakou divnou výplň), který měl za následek, že jsem na ten zub nemohla týden kousat a ta výplň mi za měsíc vypadla. Pak mi to znovu vrtala a teď tam mám normální plombu :-/
Pavel  - 17:05 06.05.2008

Viz zubar:mno ohledne toho zubare,tak mi zjistili jeste nejaky vyrustek mezi dasnemi .Takze mi to fikne..a vyvrta v narkoze den pred Sazavou budu pekne rozvrtanej,uz se tedy tesim..Jeste musim na dva rentgeny..kua :) Ja uz k doktorum radsi nejdu,akorat mam z toho hubu vic bolavou,nez predtim :)

Viz Cimrmani,listecky mam ja .:) Si vas tam pekne vyinkasuju :)) lupinek u me na miste za 800 :))) cas nevim,to at rozhodnou jini ..

Jana: ja zasadne nic neslibuji,jen navrhuji..;-) takze tim padem mam svedomi ciste :)
Jana  - 16:15 06.05.2008

Zuzi: jsem příliš nedočkavá? :-) To já jen pro jistotu, abyste to brali vážně, aby to nevyšumělo jako některé věci, viď, Pavle? :D Ale taky jsem to myslela tak, že pokud se to uskuteční v červenci, tak tu nekompromisně nebudu. Jinak si čas udělám kdykoliv :-)

Jo, tak podle prgramu to začíná v 7. Pojedu rovnou z práce, takže vlastně nemám co řešit. Až tam dorazím, tak tam budu... Takže se tam pak nějak odchytneme.
:Zuzka:  - 16:06 06.05.2008

Jani ty jsi uzasna. Tady se teprve rodi napad. Neda se rict, ze by byl uz aspon v plenkach. A ty, ze kdy se jede:o) No doufam, ze ten napad prece jen nekdy uskutecnime.

Fiiha Cimrmani. Kdo ma listky? Kam mam prijit? Kdy? :D Ale diky za pripomenuti.
Jana  - 15:47 06.05.2008

Zuzi, Honzo: už jsmě tři. Vůbec nesejde na tom, že mám převodvky, jsem ochotná jezdit tak max. okolo Třeboně :-)

A jen tak výhledově, v kterém měsíci byste to chtěli uskutečnit? Ať vím, jestli se netěším zbytečně...

Na lodičky se ale už moc těším, ale taky se těším na tuhle neděli. Jen mi připomeňtě, v kolik že mám dorazit do divadla :-)