...dorazil v poradku. Dekuji ucastnikum za odevzdani (i kdyz ne moc vcasne :-). Spise by sem patrila omluva za uzmuti, ale on sel temer dobrovolne (pod pohruzkou domaciho nasili...:o))
Jojo, v ulicích to akorát po našem průvodu vypadalo, že noční Prahu navštívil silný hurikán... :-D A fotit to by bylo poněkud nevhodné, skoro až tragikomické :-)
Až nyní můžeme sraz oficiálně ukončit, poslední návštěvník odešel před 30 minutami domů. Teď už zbývá jenom vyčíslit škody na rozbitém interiéru bytu :-D Tomáš: To musel být příjemný výlet, ale z vlastní zkušenosti už nikam sám raději nejezdím, poslední takový výlet mi neudělal moc dobře :-) Ale chápu, že v životě muže jsou chvíle, kdy musí jít sám na Karlštejn ;-D Zuzka: Dorazil v noci "balíček" v neporušeném stavu? :-)
Tomas: hezky popis cesty a je fakt asi skoda toho fotaku. Ale tyhle fotky jsou nahodou fajn. Super, ze jsi to divoke zviratko videl skrz plot a ne skrz krovi primo v lese:) Vecer: Radne si to uzijte a pak mi Petra vratte v pouzitelne podobe a forme. Diky :o)
Tedka jsem si precetl email ohledne Sazavy,moc pekny :) Libila se mi poznamka,aby se stalo drive a stihla se hospoda s pivem..Na ten cas dohlidnu osobne..vsichni v 5 uz budou stat v backorach na nadrazi s plysakem v podpazdi :)
A co kdybychom výhledově podnikli výletní cestu na Mars? :-D Jana: Tak to asi v tom červenci na Mars nepoletíš :-) Ale jinak bych tady nic nebral vážně. A kromě toho plány jsou pro amatéry, neboli másla :-D Petr: Jsem líný od přírody :-) Tomáš: No, když mi každý zvlášť povezete dvoukolák s jídlem, tak nad kolem zauvažuju :-)
Pavel: jo, zubař je děs. Tuhle jsem byla u zubařky, udělala mi nějaký téměř zbytečný zákrok (vyvrtala mi nějakou pigmentovou skvrnu a dala mi tam jenom nějakou divnou výplň), který měl za následek, že jsem na ten zub nemohla týden kousat a ta výplň mi za měsíc vypadla. Pak mi to znovu vrtala a teď tam mám normální plombu :-/
Viz zubar:mno ohledne toho zubare,tak mi zjistili jeste nejaky vyrustek mezi dasnemi .Takze mi to fikne..a vyvrta v narkoze den pred Sazavou budu pekne rozvrtanej,uz se tedy tesim..Jeste musim na dva rentgeny..kua :) Ja uz k doktorum radsi nejdu,akorat mam z toho hubu vic bolavou,nez predtim :)
Viz Cimrmani,listecky mam ja .:) Si vas tam pekne vyinkasuju :)) lupinek u me na miste za 800 :))) cas nevim,to at rozhodnou jini ..
Jana: ja zasadne nic neslibuji,jen navrhuji..;-) takze tim padem mam svedomi ciste :)
Zuzi: jsem příliš nedočkavá? :-) To já jen pro jistotu, abyste to brali vážně, aby to nevyšumělo jako některé věci, viď, Pavle? :D Ale taky jsem to myslela tak, že pokud se to uskuteční v červenci, tak tu nekompromisně nebudu. Jinak si čas udělám kdykoliv :-)
Jo, tak podle prgramu to začíná v 7. Pojedu rovnou z práce, takže vlastně nemám co řešit. Až tam dorazím, tak tam budu... Takže se tam pak nějak odchytneme.
:Zuzka:
- 16:06 06.05.2008
Jani ty jsi uzasna. Tady se teprve rodi napad. Neda se rict, ze by byl uz aspon v plenkach. A ty, ze kdy se jede:o) No doufam, ze ten napad prece jen nekdy uskutecnime.
Fiiha Cimrmani. Kdo ma listky? Kam mam prijit? Kdy? :D Ale diky za pripomenuti.
Zuzi: joo, to jsem tam taky jednou byl, aby mi vyoperovala osmicku. Mel jsem tam jit jeste na 3, ale odvaha me rychle opustila. Do huby si jen tak vrtat nenecham. Pac tam to tehda byla rozriznuta a nasledne sesita dasen. fuj fuj
Petre: Ale jo, slo by to opravit. Stacilo by to odvezt do servisu a bylo by ;) jen se musim podivat, kam jsem dals slapky, pac pro uskladneni byly odmontovany.
Pavle: A to bych se na to podival. Budu te mlatit padlem!! :D Co se tyce zubare, tak ja uz tak pomalu rezignuju. Hubu cistim 2x denne, pouzivam ustni vodu, zvykam,kdyz neni moznost si vycistit a stejnak tam jdu kazdej pul rok a minimalne jeden kaz tam je. To se na to muzu z vysoka vys***
Honzo: neblbni, urcite by jsi s nama jel moc a moc rad. Co me trosku vadi je, ze nemam nosic a tasky, tudiz to by byl trosku problem.
Tomas Tak presne stejne pocity mam z meho kola ja. I kdyz na nakup na nem jeste sjedu.... Honzik Jsem taky kategoricky proti kopeckum. Takze neboj, uz jsme dva. Pavel Je mi Te lito, zvlast kdyz pomyslim na to, ze mam v kapse cislo zubniho chirurga, kt. mi ma trhat vsechny osmicky, a ne a ne se k nemu objednat.
Tomas: A myslis ze neni upravitelny do pojizdneho stavu? :-) Honza: Nevymluvej se, to je prachsprosta lenost :-) Pavel: Mam podobnej plan - zavru se do lodni kuchyne a necham "motory" pracovat :-)
Jejda, už je 11. května, ten čas letí... Copak budu dneska asi dělat :-)