Pěkný fotečky, opravdu moc. Ale udivilo mne, že z Londýna máš jenom nějakých cca 14 fotek. Kdybych tam fotil já, nestačily by mi k tomu veškeré paměťovky co teď mám :-D
hm..to ja uz se do skoly tesim,prazdniny mam uz 3 mesic a to volno je hrozna degradace,uz aby byl konec..ale volno mam jeste par mesicu grr :) Jak rikam..zlaty prazdniny na stredni;-)
Popravde.. nejaky dny mi splyvaj,nedavno jsem myslel,ze je utery a ono nedele :)
Zuzka: hm,slusna kilometraz..to ja vzdy ujdu s Petrem,kdyz proziva outdorovy orgasmus,ten casto proziva v Hudaci apod..Lita tam jak splasenej debil a furt lita ze schodu do schodu a beha s batuzkem a smeje se jak clen Jedlickova ustavu:)
Jane
- 9:59 04.08.2008
jj, dobry. dneska se vracim z Anglie. Docela jsem si to uzila. Pak taky nekde vyvesim fotky, jestli se budete chtit podivat. A musim s politovanim rict, ze prvni pulka prazdnin utekla hrozne rychle...
Ja jsem mluvila o tech blondatych chlapcich, co se tu potulujou :P Jdu do sprchy, nejak mi to vstavani ve tri odpoledne nedela dobre;) Porad me ceka vetsina Honzovych fotek a nase dve City (Oslo a Stock). Toz dobrou noc.
Moje cast je uz taky kompletni. Jdu ted prohlidnout ty Tomasovi. Jinak vypadaji fakt dobre... nejak nejsem schopnej setridit tech milion vjemu co jsme si privezl ;-)
Tak to je bomba. Po te, co se vratim ze Severu, zjistim, ze na mem patre na koleji je nejak preblonďatováno. A zatimco Czech Deuter Gruppe jezdi do Norska, Norove nepohrdnou luxusni dovolenou na Prazskem Strahove :o)