tentokrát se do školy vůbec netěším, protože jsem teď strávila skvělý víkend na hudebním fesťáku. a když řeknu, že to byl Mohelnický dostavník, tak by jednomu zdejšímu nejmenovanému zvířeti mohlo dojít, koho jsem tam potkala :-)... nicméně bych tam byla bývala nejradši zůstala ještě mnohem dýl. no, i když to by byla nejspíš moje smrt - popíjení burčáku, medoviny a vodky a pak tři hodiny spánku, to neni dlouhodobě možný přežít :D
no a před tím jsem byla na jižní Moravě, konkrétně na Pálavě, a to bylo naprosto senzační, je tam fakt krásně...
chtěla jsem napsat, že jsem se teď hezky procestovala po Čechách a že zítra zase odjíždím na (poslední prázdninový) víkend pryč, ale jak to tady tak čtu, vypadalo by to jako pěst na oko :D takže radši mlčím.
Mam takovy dojem, ze damy nejak vybocuji z vyjetych koleji. Myslim, Petre, ze bychom je meli hodn erychle umirnit. A to nemyslim ignoraci, nybrz primo smerovanou pozornosti do jistych oblasti lidskeho tela. :)) Takovych spravnych petadvacet na zadek dokaze vice nez par argumentu.
Co se to tu rozviji za konspiracni a zcela "majmo" diskuse? To si rika o cenzuru... Budeme ignorovat, ale s mirou (dokud to nebude urazet nasi muzskou jesitnost,... teda chtel jsme rict hrdost!).
Zuzka: Pravdaaa, V zájmu zachování jejich galantnosti souhlasím s tím, že je budeme udržovat ve lži, že žena je slabší pohlaví, abysme jim příště ty batohy do kopce nemusely tahat my. I když jak to tak čtu, tak spíš potáhneme do kopce je dva na kolečkovým křesle.
Klarka To je jasny fakt,ze zenska je odholnejsi a vydrzi vic. Ale to jim nechci rikat. Kdo by mi pak pomahal s batohem, ze;) A ono se jde preci jen lip, kdyz ten batuzek do kopce vynese Péťa misto me.;)
Ale chlapci, přece byste se na nás nezlobili? Ještě by vás to "s úctou vzhlížení" začlo pěkně rychle nudit a neříkejte, že ne. Ale když vám to udělá radost, tak tedy přijměte mou omluvu, ctihodní páni kmeti.. ;-)
Zuzka: jaký slabší pohlaví, podívej se na ně jak skučí, to mi přijde jako zářný příklad toho, kdo je tu ve skutečnosti slabší pohlaví.
Pavel: Do toho všem jistě zahrnuješ jen Petra a Tomáše, že jo? :)
Sakra a co mam rikat ja;). Proletim celou Hardangerviddu a zadna ucta. A to patrim k slabsimu pohlavi, jestli jste si nevsimli. Tsss. Vite co jste? Jste IGNORANTI!:)
Petre:Jsem s tebou. Do toho ignoracniho planu taky prispeju svou troskou do mlyna :) Preci jenom jsme jiz ve veku, kdy by k nam ty damy mohly vzhlizet s uctou a ne se nam smat.:))
Jinak diky za komentare a jsem rad, ze se clanky libi.
Co se tyce hlasek, tak ty si jdu tedka precist. Uz se na ne tesim.
no a před tím jsem byla na jižní Moravě, konkrétně na Pálavě, a to bylo naprosto senzační, je tam fakt krásně...