[Petr Petr:22740]:jsem se zalogovala a pak napsala prispevek a az po napsani vidim,ze jsem zase jen jako host. Ono by to chtela celou diskuzi trosku zdrcnout k sobe, jak jsou ty prispevky daleko nad sebou, ztracim prehled kdo co pise, pokud tam nevidim avatara (coz je pripad jen muj nebo Jany). Pry vitate navrhy na zmenu, tak to sem pisu.
[Petr Petr:22732]: Ha, pěkné fotky :) Těm, co se nezúčastnili, chci vzkázat, že měli první a poslední šanci se bowlingové akce v našem kulturním a sociálním prostředí zúčastnit. :)
Tak jsme chtel hodit z prdele do kultury fotky z bowlingu, ale pak jsme koukal, ze je minuly rok kulec, tak jsme to hodil do roku 2013 :-) Akorat nejdou popsat, coz dost srazi tu hodnotu :-) Hele, Honzo, dame to dohromady, ja je nahrau a ty popises, co ty na to? :-)
[Zuzka Zuzka:22726]: No, já už to rezervoval mezi 17 a 18 hodinou, později už samozřejmě nebylo volno. Takže prostě termín je jasný, svůj úkol jsem úspěšně splnil a kdo si chce se mnou zahrát, má nyní příležitost ;) A později by byl hektický přejezd na rozlučku s Tomášem, takhle tu vzniká krásný a poklidný mezičas na cestu domů a vybalení mokrých věcí z badmintonu ;)
Hele, proč je tu najednou tolik přeškrtaného textu? :-)