Pěkný nový den, lidičkové. Mám dotaz a návrh v jedné osobě. Vzhledem k tomu, že příští středu se odporoučíme na druhý konec světa, rádi bychom vás všechny viděli.
Co takhle se v pondělí večer sejít, byť na chvíli, ale přeci? Večerem mám na mysli půl devátou. Jestli se hrozíte večerního času, je to proto, že bychom se ještě předtím rádi rozloučili s našimi americkými přáteli z Mississipi Mud, což je zhruba mezi sedmou a osmou.
Zzuzzy
- 21:46 03.04.2013
[Jan Kryštof:22722]:Rofl, pane Na všechno mám odpověď. Ale nezapoměň na tu zásadní odpověď na otázky - na kdy je ten badminton?
No, už jsem vyzkoušel různé velikosti, formáty, prohlížeče, počítače doma i ve worku a prostě nevezme mi to žádnou fotku :) Jsem opět velice zklamaný ;)
[Petr Petr:22710]: Jo, nějak se mi nezamlouvá, že se tam objevuje jméno a příjmeni místo nicku :) Odpovědi, zdá se, fungují jak mají jen v případě, když reagujeme na tvoje příspěvky ;)
[Tomáš Hroch:22702]: Děkuji za tip :) Jinak jsem zkoušel nahrát fotku do své galerie a po načtení souboru to napíše http error a v seznamu se objeví jen rámeček bez fotky, možná jen něco nesplňuji, nevím ;)
[Tomáš Hroch:22724]: Zajímavá myšlenka :)