[Tomáš Hroch:22704]: Jo, to by mi bylo jasny, ale ja tam do toho pole proste nemuzu vubec psat (ani tam klikem nedostanu kurzor ;-) Takze ukladani je az dalsi krok :-D
Popisovat fotky lze, Petre, jen si v vem danou fotku - dole do pole napis popis a preklikni kamkoliv jinam. Popisek se sam ulozi, ac ti to nic nenapise. Mrkni na sobotni vylet :)
[Petr Petr:22701]: Ale Honza zatim nepochopil, ze musi do ADMINISTRACNI casti, do ktere se dostane po kliku na sipku v prave casti navigacni listy -> a tam vybere sekce a teprve pak aplikuje tvuj postup. :)
[Petr Petr:22699]: Řekl bych, že to asi stále nefunguje :) Dokonce jsem se zkusil odhlásit a přihlásit, aby se změna projevila, ale zatím jsi mne zklamal :D
Tak zkus to ted. Akorat nezapomen, ze musis v Rok 2013 jeste kliknout na ten Rok 2013 a az v nem vytvorit sekci a vkladat obrazky. Tvym postupem by jsi vlozil obrazky primo do sekce rok 2013 ;-)
[Petr Petr:22697]: To by mě opravdu zajímalo, jak jsi sobotní výlet nahrál :)) zkusil jsem níže uvedený postup, šel jsem na Menší akce, Rok 2013 a tam kliknul na galerie, kde mám bílé pole, prázdnou stránku, a odkaz zpět na Rok 2013 ;) Ani malý náznak, že bych tam mohl něco začít vkládat, to prostě není userfriendly, nebo mám nastavenou nějakou nízkou úroveň profilu, patrně tu nejnižší možnou úroveň pasivního čtenáře ;))
Edit: Nikdo nemůže říct, že jsem se v testovací fázi nesnažil vznikající dílo podporovat novými návrhy řešení dílčích problémů, nejvíce výhrad jsem měl k diskusi, jen mě tady nikdo nebral vážně ;)
Edit2: Nevidím tu statistiku příspěvků na diskusi u jednotlivých uživatelů ;))
Tak nakonec s tim, jak vidim, ze se tu sype snih uz druhy den v kuse bez prestani a z ceskych hor hlasi nebezpeci lavin, tak jsem i rada, ze jsme nakonec na ty sneznice pod stan nejeli. Byl by to spis boj nez super vylet na snehu. Jinak pokud jde o Luhacovice, tak by se skoro dalo rict, ze to tu mame jak na Vanoce, az na to, te posledni asi troje Vanoce byly na blate a ted tu mame 30cisel nadherneho prasanu, stromy cele bile, ze strech padaji lavinky....
Co se tyce designu, tak na tom se samozrejme bude pracovat. Vec je, ze jsme se v patek rozhodli, ze bude lepsi, kdyz bude aspon neco fungovat a ne, kdyz si budeme psat na facebook.
[Jana (zatím nepřihlášená):22688]: Tot velice jednoduche - kazdy uzivatel ma totiz i svoje Jmeno a Prijmeni, ktere si muze v profilu nastavit. Nu a pri migraci jsem pouzil diskusni jmeno :)
Jana (zatím nepřihlášená)
- 23:17 31.03.2013
[Petr Petr:22686]: Hezké, hezké... Tam to přesně znám :-) http://on.fb.me/YUuLTX
A jinak s těmi odpověďmi na příspěvek - není to tím, že jsi autor, ale taky mi přijde docela vtipné, že se zobrazí "Petr Petr", či "Honza Honza" :-)
Odpovedi na prispevky A jeste jeden poznatek - davam-li ja odpoved na prispevek, ma to jinou formu nez u ostatnich . neobjevi se jmeno postujiciho s pop-upem textu ktery psal. Nebo je to zamer, kdyz jsem autor te odpovedi?
Jo, to by mi bylo jasny, ale ja tam do toho pole proste nemuzu vubec psat (ani tam klikem nedostanu kurzor ;-) Takze ukladani je az dalsi krok :-D