[Tomáš, 09:10, Re:]:33 měsíců? Ty foe, bych vzal prvniho joudu co by sel kolem, dal bych mu berlu, kutanu a vykop ho na balkon :-D[Honza, 11:35, Re:]:To je fakt.
[Tomáš, 09:10, Re:]:Prepocitavali bankovni ucty a kontrolovali vypisy z bank :DD Se to nezda, ale instituce jako je cirkev sype miliardy a lidi jim porad na ty jejich ptakoviny skacou :)Ale fajn, Franta bude dobrej, aspon na burze dostane Pope par kladnych indexovych bodu a cirkev opet posili :)
[Honza, 07:31, Kuk :-)]:Koukam, ze se letos dohodli nejak moc rychle. Minule jim to trvalo snad tyden, ne?Ale husty je, ze nejdelsi volba trvala 33 mesicu. By me zajimalo, co tam takovou dobu delali.
[Zuzka, 11:18, Promítačka]:Yop, vsak jsme zainvestovali do inovaci v promitaci technice :-DDiky Ewe a Honzovi za salat, dostalo to nadech zeleninoveho baru a kdyby nedoslo na popcorn, mohli jsme rict, ze jsme delali neco pro zdravi a odploutvickovani ;-)
Jinak k předchozímu víkendu musím říct, že promítačka byla super (i přes flek na zdi:)). Díky, že jste dorazili. Až zas bude na obzoru kvalitní filmek, tak to můžem zopáknout.
[Lucia, 17:58, Gratulace]:Bohužel či naštěstí (jak pro koho) to nebyla ta vybraná:)Lucko, škoda, že ses nemohla připojit. A i na víkend Tom říkal, že už máte plány, takže asi nejspíš na promítačku nedorazíte:(
Po třech přečtených stranách příspěvků ala hospoda a to ještě nevím, jestli jsem začala opravdu na začátku:-) opravdu gratuluji, že jste se sešli v té jedné všichni:-)
[Zuzka, 10:14, Re:]:To moc nevidím, není mi vůbec lépe, ještě bych vás všechny nakazila. Tak snad jindy.Jinak děkuji všem za podporu.[Ewa, 11:51, Re:]:Koukám, že to dávají 16. a 17. tak to jsem oba dva dny pryč...