[Petr, 16:19, No taaak]:Neotravuj, jednou muzem jit i na poradny pivo, proc porad pit ty vetraky ve sklipku, organizator navrhl Antal - at je zmena :)Hlavne si i Ewa a ja budem moci zakourit a nebudem muset porad chodit ven, jednou muze byt i pravo na strane kuraku :) A Starac pit nechci ;-)
[Honza, 16:16, Re:]:A to vetsi duvod, pit ho nekde, kde na to budes mit klid - kdyz uz nebdues ani trochu pod vlivem, tak te ten bordel bude akorat stvat ;-)
[Petr, 15:27, Re:]: No, občas tam je hlučno, ale hezky se tam dýchá ;) Čas jsme neupřesnili, no... ;) Mám do 18.30, takže na místě můžu být kolem 19.30, co ostatní? :) Ale rezervačku bys mohl udělat, já se na to dneska nějak necítím ;))
[Petr, 15:27, Re:]:Pisu, ze pujdu s Iriadorem pribirat, s Iriadorem se zasadne nehubne :))A uz se nevrtej v podniku, mame to vsichni blizko a tocej tam pivo;-))
[Pavel, 14:19, tralala]:Ty si dobre komplikovana bytost ;-)) Udelas referat na nehubnuti, ktery zakoncis tim, ze pudes sportovat ;-))[Ewa, 13:33, Re:]::-))No a nedohodneme zase nejaky \"pravidelnejsi\" (mysleno v breznu a listopadu ;) badminton?[Honza, 10:33, Re:]:A neni Antal trochu hlucny, na setkani po letech? :-) Jinak tam klidne brnknu, ale asi jsme se jeste nedohodli kdy - nebo jsme to prehlid?
Ja zasadne s moji tukovou vanou delat nic nechci, stalo to x tisic tohle vsechno vybudovat a tedka budu davat x tisic na shazovani ?:) Tudle, ja si svoji vanu necham :D A kdyz nahodou zhubnu, stejne mi zustava velka hlava, takze radeji vanu a velkou hlavu - je to pak vsechno symetricky :):D A sportovat s Iriadorem je stejnak kontraproduktivni, jde se pak do nalevny a na palacinky. Jasne, mohl bych si dat nutricni drink a mineralku, ale to bych si stejne nedal :D Takze s moji vahou to nehne a jeste mi po badmintonu naroste :DAle stejne asi pujdu "sportovat", no.. ;-)
[Honza, 10:33, Re:]:[Honza, 10:33, Re:]:[Honza, 10:33, Re:]:Suhlasim :-) A nejaky ten sport... Hmmm... Jde Jaro tak chteloby to zacit neco delat...Zvlast pro zastaveni vyvoje tukovych ploutvicek;)