To je velmi dobrý nápad.My máme dnes setkávací den. Jdeme navštívit rodiče a Lucka má pak ještě jinou akci.Takže bych se připojil asi jenom já a to později večer.
[Pavel, 20:02, Re:]: No, myslím, že Malinová, ještě byla nějaká jiná černovlasá, její jméno si už nepamatuju, taky tu byla kapitola s paní učitelkou Hromadovou, kdy i jedničkáři dostali na prdel (konečně jsem si přišel jako mezi rovnými).... :-)
[Pavel, 16:28, Re:]: Vezmu si na starost smuteční hudbu, udělám výběr \"best of funeral\" ;)[Petr, 17:32, Re:]: Supr zelený :) Co se týče působení na základní škole, já vždycky jako šprt jenom vypadal, ale nikdy jsem šprtem nebyl - Petr si jistě pamatuje moje vzlyky při hodinách matematiky, kdy jsem k tabuli chodil vždy s hlavou jasnou a prázdnou ;)
[Honza, 16:25, Re:]:Ja si snad jeste pamatuju, jak si tu housku nebo chleba vytah. Nevim proc jsem tam byl, ale byl to hnus ;-)[Pavel, 16:28, Re:]:Ne, vypada jak Marfusa z Mrazika, presne ;)
[Zuzka, 16:00, Re:]:Dekuji, to znam.. ja na zakladce nemel ani jednu dvojku a byl jsem vzdy tercem sikany, protoze jsem mel tripatrovy penal a svacinu s ubrouskem, nasledne jsem zacal sikanovat sve okoli ja a jako znamku punku jsem prestal nosit tripatrovy penal a prezuti :)V roce 2013 hodlam ukoncit studia a zemrit, uz planuji honosny pohreb za zvuku krasnych choralu..jste zvani do prednich lavic ;-)PS: povinne budete brecet a vzlykat :DVypadas tedy jako nase minoritni skupina obcanu ?:)