[Petr, 17:23, Re:]:Tak se mozna potim a pak smrdim, zustan sedet ve sklipku a my jdem do Antala :) Tyhle bio lidi miluji, kouris sam jak fabrika (kdyz samozrejme muzes) a pak se hnedka chytnes druheho, jdi se bodnout :)
[Honza, 17:17, Re:]:Tak co kdybysme se kazdy cestou domu z prace zastavili v nejake vecerce a koupili si lahvace (Honza nealko, Zuzka limonadu). Pak se presne v sedm tricet vsichni pripojime na facebook, skype a icq, Pavel si u toho spokojene zapali, kazdy bude ve svem kresilku (kurna ja od Vanoc porad nemam zidli, co jsme tu moji dali Pavlovi) a budem spojeni:)))
[Honza, 17:05, Re:]:Kuracky prostor je jen u vycepu a ver mi, ze tam je randal jak na koncerte, takze Labut odsuzuji...Sakra, musite se jednou nevrtat v prvotnim navrhu, ja vam taky neshazuji sklipek a jsme tam od jara do zimy!!! a uz jsem nasrany!Jednou to snad i nekurak vydrzi, porad chodime od piva pryc ja s Ewou..apriori Vam to nefoukame do obliceju a jsme ohleduplni k vam, budte jednou vy k nam, grrr:)!!
[Petr, 17:02, Re:]: Protože u Antala vidím jasně, že nalévají 0,3 nebo 0,5 l, kdežto ve sklípku mají lahvové ;)Když jsem byl naposledy ve čtvrtek na pivu (31.1.2013), bylo mi v pátek v práci moc krásně zle a poblil jsem všechny tři záchody. Dokud budu mít tento zajímavý zážitek před očima, nebudu to pít. Navíc dneska je zase čtvrtek a zítra jdu do práce. Nehodlám vstupovat znovu do stejné řeky, nejsem debílek ;)Když se nedohodneme na Antalovi a ani na sklípku, dobře, navrhuji třetí neutrální místo a to U labutě:a) Petrovi se splní sen o jiném místě "kdekoliv"b) Zuzka bude mít splněný požadavek na nekuřácký prostor (bude sedět ve vedlejší místnosti)c) Pavel dostane plzničku a kuřácký prostord) mají tam čepované nealkoholické pivo, budu spokojený i jáCo vy na to? :)
[Honza, 16:53, Kuk :-)]:A proc pro zajimavost pijes nealkholicky pivo?Jinak ve sklipku ho maji taky, kdyz je o nem rec. Zajimavy je, ze do antala se na listek kouknes a jinde napises, ze pochybujes :-D
[Zuzka, 16:56, Tak se svou troskou taky prispeju..]: Tak s tímhle stavem věcí se asi každý zvlášť posadíme v jiné hospodě a můžeme si vzájemně zatelefonovat :D
Ja pujdu klidne i jinam, hlavne kdyz tam budou mit nekuracky koutek (nic proti Ewe, ale ty Pavlovy silene smrdi). Tuhle mi kolega omylem foukal kour do obliceje a ono mi to i vonelo. Tak si rikam, co to Pavel vlastne huli za smrad:))Jo a jinak Kopecek byl prece fajn, ne?
Zhruba za tři hodiny bychom se měli sejít a zatím není jisté kde, chtělo by to nějaký jasný závěr. Jinak půjdu domů, překročím práh bytu, sednu si na svůj oranžový gauč a vy-víte-co to znamená, že ano? ;)
[Petr, 16:31, Re:]:Vem si spunty do usi, hlavne na Uhelaku je ve vsedni den vetsi hluk jak v Antalovi a pak se domu vlacis metrem :)A kourit se tam opet neda, jen v jedne casti a ta je porad plna :))
[Pavel, 16:20, Re:]:Tak pojdte vyzkouset neco uplne novyho - muzeme jit treba do ty hospy co jsem tam byli pred Vanocema. Tam si pivo chvalil, kourit tam muzes taky a mozna nebudeme muset lecit bolehlav z hluku ;-)
Tak myslel jsem, když navrhnu restauraci Antal, že nezpůsobím tímto návrhem žádný rozkol, protože skoro všichni tam máme nejblíž a ono ejhle, opak je pravdou ;)