[Lucia, 13:47, Re:]:To beru jako provokaci. Polehcujici okolnosti je, ze jste mi pujcili berle, za ktere jeste jednou moc dekuji.Jak se tak divam na vsechny ty Avatary, tak ten muj asi jaksi uz vysel z mody. Fotka ... to se uz asi nenosi:(
[Lucia, 13:47, Re:]:Jako ze si mam udelat dopredu u Zuzky rezervaci na berle, jo? Noo, lakava nabidka ;-) Takze rozhodne s tou nabidkou po statnicich pocitam! Kotniky budou praskat, krev bude strikat, vdovy budou plakat... no to jsme se nechal trochu unest ;-)
[Petr, 13:38, Re:]:No znas to, prave ze pres den pohoda, tak aspon vecer se musim snazit:-) A jinak neboj, ted nemuzu,ale vynahradim si to jindy... takze kdy zajdem na walleyball?:-)
[Ewa, 10:05, Re:]:Jasna, at to vydrzis ;-) Fakt good avatar - ve zmeti hynoucich dusi a retardu, je to zmena ;-)[Pavel, 10:12, Re:]:Ok, vyzvednu te v pul a deset ;-)[Honza, 11:42, Re:]:Vsak my vime, tou dobou uz sedis na gauci ;-)
[Pavel, 13:47, Re:]: Svůj věk jsem raději rozprostřel do daleké budoucnosti, abych ho nemusel každý rok měnit, ale obávám se, že nastavený počet let nesplním :)
[Ewa, 13:00, Re:]:Ha, budu se nejakou chvili opajet svou vyjimecnosti :-D Ne, diky, ja vim prd jak to chodi ve svete taju vedy :-) Vzdycky me to lakalo, ale mozna mi pro ted staci o tom poslouchat ;-)
[Ewa, 13:00, Re:]:Cusik ;-)Hm, precetl jsem si nase profily na Iriadoru. Porad nestarneme. Tomas je mladsi jak ja. Chci znat recept na mladi :)))Ja svuj vek radeji vymazal ;-)
[Petr, 14:36, Re:]: Ciau,a tak v tom pripade musim opravit neco i ja:0) Moje vcerejsi nacena teorie o cytovani clanku - je a na vzdy zusatne totalnou blbosti!!! Skratka, mel jsi pravdu. Mea maxima culpa...Ps. ale potesuje mne fakt ze v mym instytutu nevedi o tom jak pitoma muzu byt;0) A to teprve zacatek....
[Honza, 16:53, Re:]:Opraveno. :) Jiz je i registrace v provozu, takze enjoy...Omlouvam se za mensi problemky. Holt, kdyz clovek do neceho stoura, stava se, ze se neco rozbije :)