[Zuzka, 11:56, Re:]:Aha... ten druhý Petr :D jinak na příští týden počítám zatím s tebou, Petrem i Tomem. A v brzké době myslím třeba taky někdy příští týden, nebo jak se domluvíme, já jen že Káta si chce po dlouhé době zahrát a Peťa to chce zkusit a chybí nám ten čtvrtý. ;-)
[Zuzka, 10:42, Wally]:No, tak když jsem si to vymyslela... Kdy chcete jít? Kromě pondělka je mi to jedno ;-) A jelikož je počet 4 tak akorát a ještě se nevyjádřili všichni, měla bych dotaz, jestli by někdo v brzké době neměl zájem doplnit naši trojici zájemců (já, Káťa, Petr)...
Ha, tak jsme dokonale prokalil vikend ;-) Jedna akce skoncila v pul druhy odpoledne v nedeli, abych nasledne skoncil do pulnoci v hospe. Narocny ;-) Diky Jani za badminton, bylo to super - super svetla, super priroda (golf pod strechou), super satny (fakt dobry ;-), super dostupnost ;-)
[Pavel, 22:19, Re:]:Pavle, tak po dnesni snusce tvych emoci si precti tohle:"At se vyjadri ostatni, ale podle me prevazuje spis trend 90% emoci, kdy o znamce rozhoduje aktualni nalada, co mel k obedu, jaky mel telefon, ze ho stve manzelka, je velice malo profesionalu."Nevim, zda i ty nejsi nahodou nekdy temi emocemi prilis ovlivnovan. Uznej, proste jeste nejsi profesional:))
[Máma, 22:26, Re:]:Aha, tak to jo..;-)Ale jak ja rad rikam, k uspesnemu vykonani zkousky je treba diplomacie, taktizovani, zkusenosti a umeni naslouchat, lidove se vcitit do vyucujiciho a jeho nalady..znalosti jsou samozrejme dulezite a ve finale rozhodujici, ale bohuzel nejsou v nekterych pripadech urcujici :)