[Petr, 16:26, Re:]:Hehe[Máma, 15:48, Re:]:No vidis, to je dobre, ja mam zatim 3 jednicky a ctyrku, tedy vyhozen :DAle na mezinarodni pravo II jsem tam mel poslat Petra, ty clanky me stvou, kdo ma v hlave nosit clanky, clanek nema nic spolecneho s historii :)
[Pavel, 14:30, tralala]:Hezky :-) no, já zatím jedu na čistý průměr (3,0) :D bohužel nemám žádné takové předměty, o které bych se tak intenzivně zajímala...
[Zuzka, 17:49, Re:]: Nu, nikdo není dokonalý. Třeba vás nakonec bude na dva kurty příliš málo. Máme ještě věštecké eso v rukávu a budete v neděli od tří hodin odpoledne plakat, že jste slepě hleděli k smíchovské alternativě a nepřistoupili na rozumný chodovský sobotní badminton ;)
[Honza, 17:31, Re:]:Honzíku, tak tvůj šestý smysl si dal zrovna pauzu, když jsi věštil obsazenost kurtů. Přátelé, máme dva kurty na neděli od tří odpoledne. Pro zopakování zde
[Honza, 17:19, Re:]:No jo, netušila jsem, že když to máte z Pankráce na Smíchov po silnici o 700 m dál a autobusem o 10 minut dýl než na Jižák, že to pro vás bude nepřekonatelný problém :-)