[Zuzka, 21:40, Re:]:Díky, já věděla, že se mě zastaneš :-)Nevím jak to tam chodí, tak mě snad kdyžtak nebudete nenávidět ;-) A chceme tam teda o víkendu? Mně by bylo celkem jedno kdy, i když večer bych si raději vyhradila pro učení, to mi to jde líp.[Petr, 21:40, Re:]Víkend tenhle problém celkem řeší, ne? :-)
[Zuzka, 16:07, Gaučink - to mi připomíná]:A nechcete sem? O:-)Petr: když všechno dobře půjde, tak bych následující dva víkendy raději věnovala škole, ale pak budu mít možnost se flákat ;-)
[Zuzka, 16:07, Gaučink - to mi připomíná]:Vikend - to mi pripomina, co vami diskutovane obnoveni jednodennich vyletu? :-) Jani, jak jsi na tom ted ve zkouskovym?Badminton - jsem pro.
[Zuzka, 13:27, Re:]: To se nepočítá, v zimě si každý myslí, že je gaučingový typ, ovšem po příchodu jara dojde na oddělení zrna od plev ;) Pravý gaučing, životní postoj budoucnosti, se uskutečňuje v červenci, kdy je venku krásně a svítí sluníčko :)
[Zuzka, 11:41, Re:]: Tomu nerozumím, vždyť jsi ani žádnou aktivitu pro nový rok nenavrhla :) Nepočítám skialpovačku a jiné uvedené aktivity dole (mimo Gdaňsk), které jsou čistě navržené pro vás dva :)