[Honza, 16:38, Re:]:No tak tento tvuj stav samozrejme znam moc dobre ;-) ale rikal jsem si, ze jednodenni prochazky to jeste nezasahlo. Inu spletl jsem se, to se stava i v lepsich rodinach :-DP.S.: Jinak ma byt pomerne teplo ;-)
[Honza, 16:38, Re:]:Já ti nevím - v létě se vymlouváš na vedro a v zimě na zimu. Není to spíš něčím jiným než počasím:)Ewě držím palce, ať se brzo uzdraví.
[Petr, 13:09, Re:]: Kde jsi vzal jistotu, že bychom se rádi prošli? :) Jinak moje milá Ewička se stihla v průběhu noční jízdy autobusem silně nachladit a v ranních hodinách onemocnět v pražském metru nějakou chřipkou, takže z její strany účast na nějakém výšlapu v mrazu nevidím moc reálně :) A já? Však víte, jak to se mnou v takovém zimním období bývá. Toulavá krev se nakonec usadila a z Honzíka se stává pohodlný vysedávač oranžové pohovky :)
[Petr, 13:09, Re:]:Och, dekuji, aspon jednou mi nekdo nekrivdi :D A uznal moji snahu, ja snad na Vas zacnu byt i hodny :D "..."Jinak souhlas, pro me je Kralicak mrtvej, mam stejny kasel jako Petr, asi kouzlo Vanoc na nas pusobi stejne :))Vyletu se nebranim, ale ortel reknu fakt az v nedeli i na zaklade pocasi, to snad pochopite, kdyz uz ani nekourim kvuli kasli :)
[Máma, 12:44, Re:]:Coz o to, chtelo a jet na dva dny kamkoliv neni problem, ale ja jsme vcera kvuli kasli nemoh hodinu usnout, takze k dnesnimu dni bych si na to asi netrouf ;-) Snezku kdysi organizoval Pavel a za den jsme to dali v pohode. Auto klidne vezmu, ale predpokladam, ze s timhle planem by mohlo byt vic zajemcu a i Honza s Ewou by se jiste radi prosli ;-)
[Tomáš, 09:52, Krasne povanocni posvatecni obdobi]:I vám :-) Ať si ještě užijete pohodu, než nastane shon nového roku ;-)Jinak k tomu plánu - vymysleli jste něco, nebo jsem mimo dění?Já jsem si říkala, že pokud se rozhodneme pro pěší turistiku a budem aspoň trochu fit, zvolila bych něco \"zajímavějšího\" než Brdy :D tudíž na jednodenní výlet by mě lákal například Ještěd či Sněžka. Je to sice celkem daleko, ale na druhou stranu doprava je v pohodě, maximálně jeden přestup. Otázkou je, jak bychom případně tu Sněžku s dopravou zvládli v zimě (v létě ta trasa byla na pohodu) - jaká by případně byla možnost vzít auto?A pokud bychom chtěli znovu zažít kouzlo Silvestra venku na sněhu, vrátila bych se k tomu Králičáku - trasa 20 km na dva dny se spaním pod stanem (pokud bychom to přežili ;-)). Ale nevím, jak na tom jste (za sebe můžu říct, že už bych si na to snad troufla) a taky jak moc by se vám chtělo takhle daleko na dva dny (mně by to problém nedělalo, i když je fakt, že jsem vycestovaná z léta z nahánění kytek :D).
Vsem jeste jednou krasne svatky.Tedy, Honzo, to ti tedy nezavidim. Nicmene nejake nizkonakladovky, treba pul roku dopredu, jiste vyjdou levne, tak by to pak i slo...
Zdravíčko, přátelé, hlásíme šťastný návrat z Polska, zhruba po 15 hodinách strávených v autobuse si tak trochu říkám, nebo to řeknu na plný kou... na plno, hodně si říkám, že příště zkusím jiný dopravní prostředek a teď jupí do práce ;-))