Diskuse Diskuse

Petr  - 22:50 26.12.2012

[Máma, 20:26, Re:]:Jo, to zni dobre, tak se jeste domluvime konkretne koncem tydne, jo?
Jana  - 20:26 26.12.2012

[Zuzka, 13:17, Re:]:No, mně se opět přitížilo, takže to taky vidím bledě. A přitom se léčím tak, že se divím, že mě to nezabije :DNo... Lyžování nezní špatně, ale napadlo mě ještě několik alternativ - buď přespání venku jen z pondělí na úterý, pokud bychom se do té doby dali do pořádku, pak případně jen nějaká nenáročná vycházka v pondělí s oslavou večer někde v teple... a nebo něco na způsob nočního přechodu (obojí poblíž Prahy).
Zuzka  - 13:17 26.12.2012

[Máma, 20:21, Re:]:Tak jako slaby nahradni plan me napadlo jen vyrazit si nekam zalyzovat - pokud bude v Cechach jeste kde. A prechod holt nechame na nejaky vikend pozdeji, az budeme vice fit.
Petr  - 12:02 26.12.2012

[Máma, 20:21, Re:]:[Zuzka, 19:09, Re:]:[Pavel, 20:26, Re:]:Tak na tom asi budu muset zpracovat (na nahradnim planu :-). Ja jsem dneska jak tuberak :-)
Pavel  - 20:26 25.12.2012

[Máma, 20:21, Re:]:Kulicky ?:D Udelame dulek a budem cvrnkat:)
Jana  - 20:21 25.12.2012

[Zuzka, 19:09, Re:]:A máte někdo nějaký náhradní plán?
Zuzka  - 19:09 25.12.2012

[Pavel, 18:36, Re:]: Tak já z lázní hlásím, že tu hezky rozhodně je. V telce hlásí, že všude prší, tož u nás se drží ještě trocha sněhu, tak to vypadá aspoň trochu vánočně. Jídla pití je tu taky dost, až moc. Ale s tím odjezdem na hory koncem týdne to vidím spíš bledě :(
Jana  - 19:00 25.12.2012

[Pavel, 18:36, Re:]:To jo, no... Ale stejně jsem se držela hodně dlouho, to je tím - ehm - blízkým kontaktem s nemocným :-)Máš recht, jdu hledat volná místa :D
Pavel  - 18:36 25.12.2012

[Máma, 18:22, Re:]:To dela to pocasi, lehce nad nulou a porad leje :))Co lazne, tam muze byt hezky? :D
Jana  - 18:22 25.12.2012

[Petr, 17:53, Re:]:No, já jak jsem včera předpovídala, že mě chcíplost přejde, tak je to spíš horší. Ani jsem si zatím nezařizovala sněžnice. Jak to tak vypadá, naše plány se vyvrbí asi až v pátek, co?Hlavně ať se uzdravíme...
Petr  - 17:53 25.12.2012

[Máma, 13:14, Re:]:No tak my porad doufame, ze se vyzdravime, ale Zuzky se to drzi a me to nove chytlo :-) Tak je to takovy na vode no. :-/
Petr  - 17:52 25.12.2012

[Radim, 11:20, Vesele Vanoce a...]:Prosimte, to neres :-) Zrealizujeme to nekdy po svatcich, urcite bude prilezitost.Uzivejte si svatky.
Pavel  - 14:47 24.12.2012

Krasne Vanoce vsem ;-)
Jana  - 13:14 24.12.2012

[Zuzka, 13:41, silvestr stan]:Komplikace teprve přijdou :DMůj Peťa zatím s účastí naopak počítá, jen je taky trochu nachcípaný, tak doufám, že to nebude muset odříct na poslední chvíli. Nevím, jak jste na tom se zdravím vy ostatní. Já jsem taky trochu chcíplá, ale věřím, že to za pár dní přejde. Takže bychom byli čtyři...edit: jinak se omlouvám, že jsem se nevyjádřila dřív, ale nebyla jsem doteď u internetu.Radim: taktéž přeju krásné Vánoce :-)
Zuzka  - 20:08 22.12.2012

[Radim, 11:20, Vesele Vanoce a...]:Díky za přání. Vám taktéž krásné a klidné svátky.
Radim  - 11:20 22.12.2012

Ahoj pratele!Prejeme Vam s Jancou Vesele Vanoce a stastny vstup do nasledujiciho roku!A ted druha zprava. Zjistil jsem, ze jsem hrozna ostuda a mam stale u sebe Petrovo ponco. Moc moc se omlouvam. Kdy vam ho muzu privezt? Jak jste tu pres svatky?
Zuzka  - 13:41 21.12.2012

Tak mi bohuzel Honza z prace zapomnel stan pro 3 privezt. Pojede ale v sobotu dopoledne na Vysehrad, takze by ho mohl hodit na Pakrac. Tim bychom museli opet zapojit Petu, jako i loni, aby ho vyzvedl. Jak to s nama vypada, je to fakt tak,ze Petr(Janin) a Pavel asi nepojedou, takze se ten stan sejde?Je mi to lito,ze to tak komplikuju.
Zuzka  - 23:01 18.12.2012

[Máma, 18:11, Re:]:Jani, tak kolega z prace mi stan slibil. Takze ho nemusis resit. kdybysme jeli ve 4rech, tak muzem vzit ty dva mensi stany, ne?Pokud jde o ty nemocne, mne nakraplo Kokorinsko a uz druhy tyden se me to drzi, tak doufam,ze se dam pres Vanoce dokupy, abych to na snehu taky jeste nedorazila. Pavle, bud optimista, z toho se urco brzo dolecis.Jinak, kdyby nas melo jet min, tak Peta navrhoval jet jen na tri dny - od soboty do pondelka a na Silvestrovskou oslavu se jeste vratit do Prahy a oslavit to tady s ostatnima.Jo a ad sneznice - dnes jsem si zarezervovala jedny v Hanibalu, jeste tam musim skocit zaplatit zalohu.A pry tam zatim jeste maji.
Pavel  - 19:20 18.12.2012

Omlouvam se, ze aktualne moc nereaguji, ale pisu kazdy den nejaky test a uz mi asi praskne cevka :)Inu, asi me budete aktualne hodne nenavidet, ale zkousky zas delam pod paralenem. A jsem uz podruhe nemocny v tomto mesici. Asi blba souhra nahod, nebo mi telo jasne rika, jsi sracka a bud doma :)Stan pro tri nereste, stan bych si pripadne vyresil sam, ale operuji i s myslenkou nikam nejet, nejde o lenost, moje naladove stavy. Jsem zas nemocny a uz mi to zacina vadit, nic nevylezim, porad to prechazim, mozna svatky stravim v posteli :/
Jana  - 18:11 18.12.2012

[zzuzzy, 16:29, Re:]:Zkusím zjistit, zda se tedy Peťa přidá. On má totiž hned druhého zkoušku, tak se mu těžko rozhoduje. Chcete jet od soboty do úterý? a kam vlastně? na Králičák se jde, že jo? ;-)Jinak se Peťa ptal bráchy na sněžnice, že by je možná mohl sehnat přes něj, ale nic není zaručeno. I když když se koukám ven, tak nevím, fakt je budeme potřebovat? :DJo a na stan (pro tři) se zeptám taktéž. Máme vymyšlenou variantu pro případ, že bychom jeli ve čtyřech?