[Máma, 21:35, Výlet]:Mazec :-)))My ted vymrzli na zastavce a ja po sprse mam pocit, ze ani nezvednu ruce :-))Byla to parada, diky ze jste taky jeli, i kdyz na jeden den. Nas v nedeli zklamala jen zavrena hospoda :-) jinak bylo pekne (az po prichodu na zastavku se spustila chumelenice, ktera vydrzela az do Prahy). Burty jsme nakonec delali na varici a dali jsme se je s pivem u primotopu v chajde (jak bezdomovci nad kanalem :-))
Děkuju moc organizátorům, výlet byl fajn a ráda jsem po dlouhé době vypadla z Prahy. Jo a mimo jiné se mi výlet vyplatil - cestou domů ze zastávky jsem našla tisícovku :D
[Tomáš, 22:02, Sraz]:Tome, je to sice hezke, ale dole jsou tri (velke) odjezdove tabule :D Proste u te odjezdove tabule u obchodu, myslim u te prosklene blbosti uprostred :)
Takze tedy v pul osme rano na hlavaku. Dame to dole u te velke odjezdove tabule, ju?Inac Jani, pro mne unosny posledni vlak z Msena jede snad 18:13, je tam jeste jeden v 20:neco, ale to uz tu budem docela pozde :)Uvidime vsak zitra. Mam s sebou kdyztak net v mobilu, najdeme spojeni zpet.
[Máma, 18:35, Re:]:Petr teda frci? Mimochodem - jakej Sneznik? :-)) Asi zkusime nekde pujcit jeden trojstan. Ja fakt snad ten hangar necham opravit sakra.
[Zuzka, 17:36, Re:]:Technická... V čem budeme spát na Sněžníku? :-)edit: že by Petr se Zuzkou v jednom dvojstanu, já s Petrem v druhém dvojstanu a Pavel ve žďáráku? :D
[Zuzka, 17:36, Re:]:Coz o to, ja loboval i za variantu stan, ale je fakt, ze pokud budem v tom kempu platit za stan, lidi, pomalu i za kyslik...je ta chajda spravnou variantou :)Hlavne nam chybela ta zasadni vec - stan :D Neni co resit, jsme hrdinove i tak :D