[Honza, 15:30, Re:]:Ale Honzo, to je nemile :( Tak hezky popijej vsemozne teple, at muzes jet. (Ewa samozrejme taktez...)Co se tyce spacaku, tak bych mohl nabidnout jeden k zapujceni, teply, do -4 C
[Zuzka, 14:15, Re:]: Zajisté máš permanentní přednost u sporáku a dřezu v kuchyni :)Jinak k víkendovému zájezdu ještě dám vědět, neboť po včerejší návštěvě koncertu na Žižkově a mrazivé procházce na Ústav jsem nějakým způsobem profouknul a nyní popíjím v práci coldrex a bojím se, abych neonemocněl, tak nevím no...Navíc se Ewa na vyhlídku spaní pod stanem necítí, ale upřímně řečeno nějak ji nepřemlouvám o úžasnosti opaku, že se jí nabízí jedinečná příležitost spaní v zimě v jejím letním spacáku, sice značky Husky, ale značka ještě nikoho nezahřála, že? :)
[Petr, 14:07, Re:]:Cooo? Chceš tím naznačit, že bys měl mít větší hlas než já? Nebo dokonce to, že bych neměla mít právo hlasovat vůbec. Já chci rovnoprávnost! Anebo ne. Já chci rovnou pozitivní diskriminaci! A vůbec, ženské přání má mít přednost. Tak a je to.
[Zuzka, 12:17, Re:]:Muzeme cas vyplnit nenasilnou konverzaci, hm ?:)Dobre, at se rozhodnou i ostatni, nebudu ortodoxne proti autobusu, ale nadseny z neho nejsem. To se priznam s klidnou dusi :)
[Máma, 12:10, Re:]:Nevim, preferuji osobni zkusenost a sve poznatky, do toho ma spoluzacka je z Melnika a vzdycky pokecame o tom pojizdem Mathausenu na koleckach, vim sve, takze tak :)A jsem clovek, co prezil i dolmusi na 10 hodin, kde mi zbela drtil koule:) A kdyz to srovnam, nevidel jsem zasadni rozdil, vlak vede:)
[Pavel, 11:51, Re:]:No nevím, mám tady Mělničáka, co jezdí denně, a autobusy prý i v neděli jezdí docela dost (ani ne příliš nacpané - pokud vyjíždí z Mělníka) a údajně i s úložným prostorem na krosny ;-) Sice souhlasím, že vlak je lepší, ale nebyla bych ohledně těch autobusů tak radikální :-)
[Zuzka, 10:56, Kokořínsko]:STAN! :)Vidim jen jeden zasadni problem, do Melnika jsem jeden cas jezdil pravidelne, je to linkac bez prostoru na batohy ( znate z burcaku ), vzdycky precpano i v ulicce, katastrofa :)Jsem pro vlak v 7:20, tady mi duverujte, radeji vlakem a v pohode, nez zazit galeje v tom autobuse - je to opravdu des, ulozny prostor dole nula, lidi nacpano az pod strop i v so/ne :)V zime jsem v tom autobuse malem zkolaboval, protoze hodinu jsem byl namacknut na sklo, lobuji za vlacek, smutne koukam ;-)
Mrkněte na časy odjezdů/příjezdů a info k přenocování sem.V campu jsou ochotní nám vytopit i chatku, což mi nabourává představu o naší tvrdé víkendovce. Nicméně nechci tuto informaci před Váma zatajovat:) Jsem pro stan.