Diskuse Diskuse

Zuzka  - 16:39 02.12.2012

Připomínám, že máme na zítra od 9ti večer zamluvené dva kurty. Počítám, že dorazí minimálně Tom, Pavel, Peťa a já a doufám, že i další.
Zuzka  - 16:38 02.12.2012

[Máma, 18:44, ...]:Jani, to zni dobre. Zkusime se podivat, zda by to neslo na te Sumave s prenocovanim na tech oficialnich noclezistich.
Jana  - 18:44 01.12.2012

Když už tu máme prosinec, nevymyslíme nějak toho Silvestra? Třeba nějak jako loni - pro zájemce pátek až pondělí vandr a pak oslava někde na ubytovně...
Honza  - 14:49 27.11.2012

[Zuzka, 12:48, Re:]: Hehe, nemocnice, všeho do času :) Nejspíš mé předchozí výpočty ranní a odpolední směny nebyly tak úplně v pořádku. Ale matematika nikdy nebyla mou silnou stránkou, jak by mohli někteří pamětníci vyprávět. Ale přišel jsem na teorii, totiž, že mohlo dojít k dimenzionálnímu přetočení časoprostoru a tím pádem z ranní směny je v okamžiku odpolední a nikomu změna nepřišla přinejmenším ani trochu podivná ;)
Zuzka  - 12:48 27.11.2012

[Honza, 12:16, Re:]:No ja jsem se ti snazila vecer dovolat zpet, ale furt jsi visel na telefonu. Dokonce jsem se bala, jestli to neni neco urgentniho (potrebujes napr. auto pro odvoz do nemocnice), tak jsem volala i Petovi, jestli nevi, co se deje. Takze tak.Ohledne divadla - to jsme preci resili, jakou mas smenu a asi jsme se shodli, ze tam stihnes dojet.No a k tomu badmintonu. Taky bych to chtela driv, ale je porad plno, takze bohuzel az od deviti.
Honza  - 12:16 27.11.2012

[Zuzka, 11:49, Badminton PONDELI 21hod]: No, je to docela pozdě, teď projevuji určité nadšení, ale jestli budu nadšený i v pondělí ve 21h večer... spíše vynechám :)Jinak jsem ti včera volal (nezvedla jsi mi telefon i přes Petrovo ujištění, že telefon zvedneš :D ), abych se doptal na páteční divadlo. Povstaly nové skutečnosti, které mně i Ewě komplikují návštěvu divadla. Nějak jsem žil v domnění, že divadlo je od 20h. Na stránkách se píše od 19h - bohužel to vyšlo na týden, kdy mám odpolední směnu a končím v 18.30... to nemohu stihnout a nikdo mě nevystřídá. Mám smolíčka.Ewa jde na konferenci, kde bude mít večer přednášku, takže se z ní nemůže dostat dřív než v 19.30.Takže to vidím tak, že ti zaplatíme vstupenky a buď zkusíme najít za sebe náhradu, nebo prostě propadnou :-/
Zuzka  - 11:49 27.11.2012

Takze mame zarezervovany dva kurty na pondeli od 21. Pocitam s Petou, Tomem. Kdo dalsi? Piste se co nejdriv, kdyz tak zaberem celou halu:)
Lucia  - 2:20 27.11.2012

[Pavel, 23:17, tralala]:Je to krásné:-) Jen je škoda, že vás neuvidím, ale tak snad bude zase brzy nějaká příležitost:-)Pozdravujte tedy Kokořínsko i za mě, z celodenního výletu se z níže uvedených povinností omlouvám.
Pavel  - 23:17 26.11.2012

Tome, pokud te uklidnim, casove hledisko na osmeho bylo znacne precpane.Mas sanci s nama vyrazit, Lucka bude mit od tebe aspon klid ( na klidne psani a zadne rozptylovani )..a ty muzes vyrazit na prochazku, neni to krasne ?:)
Zuzka  - 22:19 26.11.2012

[Tomáš, 21:57, Zmena planu]:To se omlouvam. Ale brala jsem to tak, ze pevne datum pro vsechny stanoveno nebylo (jen v patek si to upekli kluci v hospe), takze kdyz se objevil prvni problem, ze Pavel jet nemuze, holt jsme to hned presunuli jeste nez se dalo vsem ostatnim vedet (zvlast, kdyz se zdalo, ze vsichni maji ten vikend minimalne v sobotu volno :-( )
Tomáš  - 21:57 26.11.2012

Nu, je faktem, ze zmena planu pekna, ale treba Lucka se nebude moct zucastnit, pac pise diplomku a pritom se hlasovalo uplne o necem jinem. :(
Zuzka  - 21:01 26.11.2012

[Honza, 18:59, Re:]:Přibal si sekanou do batůžku, Špekáčku!
Honza  - 18:59 26.11.2012

[Zuzka, 16:15, Re:]: Stran té nejasné neděle: Na oběd chci být doma :)
Pavel  - 16:21 26.11.2012

[Zuzka, 16:15, Re:]:Dobre, zkusim to pak u sveho pocitace natipovat do te turisticke mapy, snad to nepo... :)Mohl bych promyslet i mista na burty, kde ruka velkeho CHKO nesaha:)
Zuzka  - 16:15 26.11.2012

[Pavel, 15:49, tralala]:Diky za reakce. Posli mi pak ty trasy na mail, jak jsme se domluvili. Tady to hned zapadne.Mimochodem, ja jsem ti poslala jen plan na sobotu. Nedeli jasnou jeste nemam:))
Pavel  - 15:49 26.11.2012

Zuzko: zaslany plan mas moc hezky, jen bych do nej vlozil odbocku na Raj.Myslim, ze tohle by mohlo byt celkem dobra cesta: ze Msena pres Raj dal po zlute, kam bude nalada, je tam hodne skal a vsemoznych utvaru - nasledne postupovat dle Tve trasy, mrkni sama, lehci obloucek - nasledne napojeni na Tvoji vytycenou trasuNebo jsem mel variantu cislo dve - konkretne autobusem do Dube a postupovat smerem na Poklicky, pres nejzajimavejsi vyhledy Kokorinska - previs CapZde,ale byla by to vetsi porce kilometru.., takze po sebrani vsech pramenu a zamysleni nad problematikou souhlasim s Tvym planem, jen bych udelal zachazku do oblasti Raje po zlute
Zuzka  - 10:28 26.11.2012

Hola hola, na pristi tyden je zatim krom ctvrtka volno vzdy od 9ti vecer. Takze na ktery den se sejdem? Nejak jsme to posledni dobou flakali.Pavlovi vyhovovalo pondeli pokud se pamatuju.
Honza  - 14:20 23.11.2012

[Máma, 14:15, Re:]: V Polsku :)
Jana  - 14:15 23.11.2012

[Honza, 11:10, Re:]:V úterý 18. budu jistě šílet ze zápočtů, ale myslím, že to nebude tak zlé ;-)A kde budeš o Vánocích?
Lucia  - 12:14 23.11.2012

[Pavel, 17:36, tralala]:Prave naopak, je super, ze ma nekdo iniciativu, spis my jsme becka, ze se nejsme schopni pridat. Doufam, ze to po Vanocich bude klidnejsi, bude i po predterminech a snad se neco konecne uskutecni!!![Honza, 11:10, Re:]:No treba 19. rozhodne lip:-)