[Pavel, 19:31, Re:]:To já jsem zrovna včera slíbila babičce, že o víkendu budu doma péct cukroví :DAle koukám, že taky nějak couváš. No, je fakt, že já během prosince budu muset dodělat dva (tři?) projekty + ta bakalářka... takže s výletem to vidím bledě. Ale Silvestra mám rezervovaného :D
[Zuzka, 18:53, Re:]:Podle volna - volat tam budu ve ctvrtek! Budu chytrejsi az pak..Ale ten prosinec je pro nas studujici celkem uz nacpany, uvadim jen vycet akci - ta vybika, oslava narozenin Honzika a Ewy, zkousky v predterminech. Bojim se toho, ze pak ve finale zradim ja kvuli povinnostem :) Kvuli tomu jsem hodil lehci lobbing na tenhle vikend, takze me mrzi, ze jedes domu :)
[Pavel, 17:35, tralala]:Ja jedu na vikend domu, takze doufam, ze mne nevyfouknes muj plan s Kokorinskem a nepojedete tam beze me:)Btw.kdy bude ta telocvicna,ptam se prave proto, abych mohla naplanovat to vicedenni Kokorinsko.
Honzo: ten fikus beru :) Dones mi ho ;-))Vytahuji plan na tento vikend, coz zpunktovat ten vylet?:) Plan bych rozeslal zitra odpoledne, jak se vam to hodi ?:)Ve ctrtek uzavru tu vybiku - mate posledni sanci hlasovat, kdo tak neucil - tak at dela :)
[Pavel, 17:40, Re:]: A ode mne dostaneš dvoje zašupovací dveře, šlapadlo, koberec, deset krabic nespecifikovaného obsahu, nákupní tašku s věcma z přelomu tisíciletí a k tomu fíkus ;)