[Pavel, 18:27, Re:]:A kdo říká, že to máš platit předem. Prve si zjisti, kolik nás je schopno se sejít na daný termín, pak ten termín zarezervuj a je to. Když někdo nepřijde, protože se mu zrovna nechtělo, tak ti to pak doplatí.Vtip je v tom, že nestačí napsat - já chci na florbal, tu máte tělocvičnu a neserte mě, že se nescházíme. Musíš navrhnout termín/termíny. Když ti neodpovíme tady, tak nám napiš smsku, přes ICQ, jakkoliv. Pak budeš vědět, kdo ti potvrdí účast a kdo ne. Pak to běž zarezervovat. O tom ta organizace holt je.
[Petr, 18:17, Re:]:Jo, to je ono :)[Zuzka, 18:15, Re:]:To je sice hezky, vse co rikas..ale ja bych to pak platil a nechci se dostat do situace, ze by opravdu nikdo nesel! :) Takze jo, radeji budu opruzovat, otravovat, ale lidi to aspon trosku probudi z letargie a udela se aspon nejaky navrh terminu :)
[Pavel, 18:02, Re:]:No ale o tom obvykle organizace je. Pokud je jedno, kolik se ucastni lidi, tak staci dat vedet, kde a kdy se sejdem a hotovo. Pokud ale uz musis tem lidem treba koupit mistenku (jede se v noci na Slovensko), zaridit ubytko, pak musis zjistit, kdo vsechno se ucastni. No a pokud si chces zahrat florbal, tak to asi bude chtit aspon 6 lidi ve stejnem terminu. Takze bud to zorganizuj vsechno sakumprdum, nebo prestan s tema vylevama, ze se nikdy nesejdem. Sorry, ze jsem se do toho tak pustila, ale ono to fakt nekdy neni jen o tom zvednuti telefonu.
[Zuzka, 18:00, Re:]:Coz o to, zavolat na misto umim, ale opet neresime zasadni problem teto skupiny - integritu seskupeni! :DJa tam zavolam, zarezervuju, nikdo neprijde:))Asi by to chtelo ten Google kalendar akci,ale ten nemohu nejak najit :)
[Pavel, 17:53, Re:]: V okamžiku, kdy praskne tvoje pravá identita manického nástěnkáře, zahraje si Petr s míčkem sám se sebou a bude závidět dětem ze sousedství, které mohou hrát na piano :)
[Honza, 16:52, Re:]:Nesejdem, vzdyt jsem to zduraznoval uz dole!:) Je to tady samej pucista a dezerter :D"Uz muzem jen mlhave vzpominat na aktivniho Tomase a jeho skvele promyslene akce do prirody. Na Janu, ktera nas vymenila za kladivko a vykopavky obojzivelniku:D...,ale ta mi az tak tolik nechybi";-)))) hehe
[Pavel, 16:47, Re:]: To by bylo jistě zajímavé :) Dali bychom vybiku a pseudoflorbal, který nikdo z nás neumí, ale vyřádíme se :)) Otázkou je, jestli jsme schopni se sejít v deseti lidech... jelikož se nás deset nesejde ani na Silvestra, tak..... :D
[Honza, 16:46, Re:]:To pujcis v telocvicne, daji se pronajimat cele :) ale chce to uz aspon 5-10 lidi, jinak je to cenove drahe:)Prumena cena je 1500,- za celou telocvicnu na den :)My jsme hrali se skolou fotbalek na Vinohradech a platilo se 1200 na cely den :)
[Petr, 13:54, Re:]: Zůstávám věrný Vrša-sportu, navíc jsem se tam pod pseudonymem registroval :) A jezdit někam do Haštalský nebo kde to je, dostat se tam přes hromady lidí, bude tam spousta křiku a hluku, na to jsem už starý a moc pohodlný :D[Pavel, 13:27, Re:]: A založil Hitler Greenpeace? :)