[Pavel, 23:44, Re:]:Opraveno par zakladnich chybek, tedka uz to funguje o neco lepe :)Ale abychom to s tema heslama nepretezovali: jmeno a heslo je stejne jako vase krestni jmeno (bez hacku a carek, vsechno male)... :)
Ahojda, takze po dlouhem cekani se nam pomalounku otevira cesta, jak se presunout na novy iriador web :)Cestu budeme muset jeste urazit delsi, ale rad bych vas prizval k prvnimu nahlednuti a hlavne - zkritizovani veskereho mozneho.adresa: http://viatest.iriador.czjmeno a heslo pro pristup prosim u me na icq ci mailem at to sem nepisu. :)Grafika zdaleka neni dodelana, dal jsem tomu pouze logo, at je videt, k cemu se to vaze. Rad bych, kdybyste se mi pak k tomu vyjadrili s napady. Jestli chcete neco menit, nebo to nechame nastylovane tak, jak je to doposud.predem diky moc za testovani.
[Tomáš, 08:52, Časové možnosti]:Ja se nejak prizpusobim, aby nevznikaly dalsi zbytecne zmatky :)Jen Te teda poprosim, abys dal hlas a koment k delce, diky. Informuj i Lucku o odkazu
Dekuji Honzovi, ze navysil svoji moznou ucast o jednu, je to od tebe kolegialni a mile :)Do komentu k akci napiste i predpokladanou delku matche - dle vaseho prani, dikyNasledne zkusim udelat nejaky koncensus..Konecne jdu veceret :)
[Zuzka, 08:47, Re:]:Tak samozrejme vse je zavisle na domluve:)Ale jak to zatim cele pozoruji, jste celkem vtipni, to jo :)Domu, vylet, oslavy, advent vylet, ohnostroj, fontana s vodotryskem :D Tak kdo dal, kdo napise zas nejakou blbost, at se zasmeju pri veceru :)Ocenuji casove moznosti Petra a Jany - bez ironie ;-)
[Pavel, 20:23, Re:]:Jo, přesně tu, už mám doma dvě :DNo tak všechno, kde není příliš velké nebezpečí srážky prstu s míčem či jinými předměty, případně spoluhráči, by šlo. Nechci vás tím omezovat, ale kdyby náhodou, zapíšu si na doodle svoje možné dny (tj. všechny :-))
[Máma, 19:19, Tělocvična]:Jo, ty mas ten prst, ze?:) Muzes nam treba nosit piti a nebo rucniky, rad te samozrejme uvidim ;-)Pujcim ti tenisak a ve volnych chvilich muzem spolu delat kutululum s tenisakem, ju ?:DEDIT: jinak je mnoho variant i pro tebe, napr. fotbalek, florbal a jine veci ;-)
Předpokládám, že chcete hrát tu vybiku? Pokud jde o míčové hry, tak se mnou do nového roku nepočítejte, ještě nemám v pořádku prst... Ale "organizátorovi" vlastně nechybím, tak je to jedno, že ;-)
[Honza, 18:29, Re:]:Zde! Prvni a posledni termin muzete brat jako komicke zpestreni:)Ale vsadim se, ze vse dulezite se promitne pri hlasovani, pak se mi omluvis :)Podminka je aspon 8 lidi, jinak nema cenu takovou telocvicnu brat!;-) Dekuji za pochopeni.