[Honza, 13:11, Re:]:Zrovna tedka procitam okopceny spis Vymarske republiky a Treti rise..vicemene to souvisi s gastronomiiTen Hitler byl celkem srandista:)Prvni zakony prijate Treti risi:1. zakon Treti rise byl - humanni zabijeni humru, zakaz vhazovani humru do horke vody.2. zakon: zruseni odboru3. zakon: restrikce vuci Zidum
[Honza, 12:45, Re:]:To bude tezkym obedem - takova veprova dokaze zahnat myslenky na cokoliv, nasledne prichazi stav deja-vu :)Ale sam s tim bojuji ve vsedni dny, kdy se ma moje prdel ohybat v archivu a misto toho mam chut poblinkat listiny i 150 let stare;-)
[Petr, 21:36, Re:]: Kampak vyrážíte? :) To se nedá nic dělat, tak třeba vyjde jiná neděle. Rozhodl jsem se dát na Tomášovu výzvu k iniciativě, abych zahnal nedělní pravidelně se opakující stavy absolutní melancholické beznaděje. Zajímavé je, že tím trpíme v neděli oba ;)
[Zuzka, 23:20, Re:]:Tady bych se pripojil na stranu Jany, porad stejne ceny jako pred 2 lety :)To jsme za wallyball davali bezne, cena zustala fixni ;-)
[Honza, 14:37, Kuk :-)]:Ano, když pominu, že bych tam do těch končin jela hodinu a čtvrt, tak jsem o víekndu také v čudu ;-) jdu se nicméně podívat, jestli se pblíž centru nenachází nějaký badmintonový kurt s lidovými cenami...edit: a to víte, že Haštal už provozuje i kurty na badminton? :-)
Nebudu na psychosociální výlevy manického nástěnkáře vůbec reagovat :DEdit: Udělal jsem rezervaci badmintonu na neděli od 15.00 na 1 hod., pokud se chce někdo přidat, budeme jistě potěšeni ;-)
[Pavel, 17:02, Re:]:Jenze z toho vychazi bohuzel jen patek. Protoze pondelky zase chodime s Petou pravidelne na boulder a ctvrtky jsou vyblokovane, ze se na ne neda dostat.Takze pripadne se muzem pobavit jeste o tom pondeli.
[Pavel, 16:51, Re:]:Tak ja jsem posledni dobou taky unavenej a linej v patek nekam narychlo odjizdet. v Praci jsem do osmi nekdy dyl, tak si chci pak apson jeden den dachnout. Takze pocitam jakoukoliv akci...
Tak, kdyz uz resime ty spolecne akce, mame na utery od 21 zarezervovane dva kurty na badminton. Tak se hlaste, at nemusime ten druhy rusit. Myslim,ze chtel jit Honza, co Ewa, Pavel a dalsi zajemci?Jani, bohuzel pro Tebe to porad stale hrajem na Chodove:(