[Petr, 13:54, Re:]: Zůstávám věrný Vrša-sportu, navíc jsem se tam pod pseudonymem registroval :) A jezdit někam do Haštalský nebo kde to je, dostat se tam přes hromady lidí, bude tam spousta křiku a hluku, na to jsem už starý a moc pohodlný :D[Pavel, 13:27, Re:]: A založil Hitler Greenpeace? :)
[Honza, 13:11, Re:]:Zrovna tedka procitam okopceny spis Vymarske republiky a Treti rise..vicemene to souvisi s gastronomiiTen Hitler byl celkem srandista:)Prvni zakony prijate Treti risi:1. zakon Treti rise byl - humanni zabijeni humru, zakaz vhazovani humru do horke vody.2. zakon: zruseni odboru3. zakon: restrikce vuci Zidum
[Honza, 12:45, Re:]:To bude tezkym obedem - takova veprova dokaze zahnat myslenky na cokoliv, nasledne prichazi stav deja-vu :)Ale sam s tim bojuji ve vsedni dny, kdy se ma moje prdel ohybat v archivu a misto toho mam chut poblinkat listiny i 150 let stare;-)
[Petr, 21:36, Re:]: Kampak vyrážíte? :) To se nedá nic dělat, tak třeba vyjde jiná neděle. Rozhodl jsem se dát na Tomášovu výzvu k iniciativě, abych zahnal nedělní pravidelně se opakující stavy absolutní melancholické beznaděje. Zajímavé je, že tím trpíme v neděli oba ;)
[Zuzka, 23:20, Re:]:Tady bych se pripojil na stranu Jany, porad stejne ceny jako pred 2 lety :)To jsme za wallyball davali bezne, cena zustala fixni ;-)
[Honza, 14:37, Kuk :-)]:Ano, když pominu, že bych tam do těch končin jela hodinu a čtvrt, tak jsem o víekndu také v čudu ;-) jdu se nicméně podívat, jestli se pblíž centru nenachází nějaký badmintonový kurt s lidovými cenami...edit: a to víte, že Haštal už provozuje i kurty na badminton? :-)
Nebudu na psychosociální výlevy manického nástěnkáře vůbec reagovat :DEdit: Udělal jsem rezervaci badmintonu na neděli od 15.00 na 1 hod., pokud se chce někdo přidat, budeme jistě potěšeni ;-)
[Pavel, 17:02, Re:]:Jenze z toho vychazi bohuzel jen patek. Protoze pondelky zase chodime s Petou pravidelne na boulder a ctvrtky jsou vyblokovane, ze se na ne neda dostat.Takze pripadne se muzem pobavit jeste o tom pondeli.
[Pavel, 16:51, Re:]:Tak ja jsem posledni dobou taky unavenej a linej v patek nekam narychlo odjizdet. v Praci jsem do osmi nekdy dyl, tak si chci pak apson jeden den dachnout. Takze pocitam jakoukoliv akci...