[Petr, 11:01, Re:]: No, jak to tak vypadá, tak "oslava" narozenin bude muset proběhnout v průběhu týdne někde v Praze a v příjemném prostředí nějaké hospůdky :) Rodiče totiž chtějí o tom víkendu uspořádat něco jako předčasné Vánoce na chatě, když tu pak o Vánocích nebudu :)Takže jak jste na tom s volným časem dejme tomu večer 18. prosince?
[Petr, 19:06, Re:]: No, s Ewou mame zatim ve fazi uvazovani Kutnou Horu v sobotu :))Edit: Ale asi zůstane jen u fáze uvažování, neboť celý týden vstávám v půl šesté a chci se konečně vyspat a nevstávat :D
[Honza, 14:03, Re:]:Hele, Hliník, píšeš \"nakonec se nikam nepojede\", což znamenená, že se někam jet mělo a nakonec nejede. ale ono se podle všeho nikam jet nemělo, to je to ;-) nebo jsme to právě přehlíd, někde ;-)
Jejda, jeden večer nejsem na internetu a hle, hned pěkná a dlouhá diskuse o tom, jak se nakonec nikam nepojede :)Každý oplývá přebohatým programem, ale zkuste někdy vypnout a nedělat nic. Objevil jsem včera v knihkupectví praktického průvodce. Škoda, že pro mě je tato literatura překonaná, jinak bych si ji rád přečetl :))[Zzuzka, 20:42, Re:]: Hm, to je nějaký hermafrodit? :)[Máma, 19:50, Re:]: Budeš i péct rakvičky a věnečky? :)[Zuzka, 18:53, Re:]: Kokořínsko vidím v době krásného jara :)[Tomáš, 20:34, vecer]: Večer jsem se měl docela skvěle ;)[Pavel, 17:35, tralala]: Pro fikus si přijď osobně, dostaneš k němu koberec a žebřík ;)
[Zzuzka, 20:42, Re:]:Ja jsem se dneska prave rozjel az do Malesicke spalovny, abych poridil 5GHz technologii, ale s tou to slape paradne. Takze spokojenost. :)Nicmene pekny, myslel jsem si, ze to pise Petr, nez jsem se podival na jmeno :)
[Tomáš, 20:34, vecer]:To je super, tak gratuluju. Celkem chapu, o co jde. My jsme byli s Petou taky docela dlouho majmo, nez jsme zjistili, ze neschopne O2 neni jedina moznost a muzem pozadat o pripojeni UPC.Jinak podle hlasovani v anketce na vybiku, to bohuzel nevypada na dve velke iriadorske akce jeste pred Vanocema. Ale aspon ten jeden vikend, co vsichni muzou, bysme se meli sejit.
A jak se mate vsici lidickove takhle pri veceru?Ja jsem tedka konecne rozchodil poradne pripojeni k netu tady v Seberove, takze muzeme hlasit stav online :)
Tuto sobotu jsme v Krkonosich, takze co se tyce vyletu... nezucastnime se.Nicmene nejake to stanovani na Kokorinsku, to jsem rozhodne vsemi deseti pro. Snad ten termin bude schudny pro vsechny.
[Máma, 19:50, Re:]:Necouvam, jel bych samozrejme moc rad, ale v mem milem systemu uz mi vesele naskakuji zkousky:) Zrus to, vyrazime spolecne na vyletik :D Koupim ti cestou bonbony :D