[Pavel, 15:13, Re:]:Jo, mame to domluvene v kempu. Bude nas cekat vyhrata chaticka:) To jsme másla. Nicméně reputaci si doufám napravíme na Silvestra třeba na tom Sněžníku.
Koupila jsem turistickou mapku. Sice by nam z ni stacil jeden dva ctverecky, ale budu se citit, jak pravy turista.Co to ubytko? Nechceme tedy chatku? Ze bych tam jeste zavolala.
Jinak jsme nasel spojeni Praha - Vsetaty - Melnik - Mseno (v 7:47 z Hlavaku do 9:43 v Msenu), takze cas je skoro stejny a jeste to mame s pohodlim vlacku - budeme moc pokecat v klidu vsede ;-)Pojedte vlakeeem :-)Edit: Obcerstveni gratis za kazdy hlas ;-)
Takže přátelé, já zapomínám na to slovo od Žď.. a rozhodně v něm ani nebudu v sobotu spát :)Obnovuji hlasování o komfortu přespání. Resp. jestli chcem pod stan, kde ho vezmem?
[Máma, 21:36, Re: Kokořínsko]:Ma kaslik a je zimomrivej, ten ti pojede nekam az v lete, ale to se bude zas potit a smrdet vsem pod nos. Do cerstveho luftu nepojede :D
Tak jo, už jsem si to všechno rozmyslela. Pojedu :-)Ale fakt si můžu dovolit jen tu sobotu. Jen doufám, Tome, že máš nějak vymyšlený návrat :-) V kolik tak vidíš příjezd do Prahy?A co Honza a Ewa - aspoň taky na tu sobotu bez přespání?