[Honza, 17:19, Re:]:Moje rec, rozmrzli mu nohy z hor a je nejakej cilouckej :)Vsadil bych hrosi kuzi, ze ma stejne pripraveny zalozny plan na zradu, pokrytec :)
[Tomáš, 16:43, Re:]: Pěstování této odrůdy solidarity by se mělo zakázat a trestat :) Máme snad brečet, že bydlíme blíž směrem k Chodovu? A proto ze soucitu pojedeme až na Smíchov? Nesmysl ;)
Koukam ze jsem byl za sve nepritomnosti zarazen do nejake skupiny ;-) To zasadne odmitam ;-)))Jak Jana trefne poznamenala pred mym odchodem, o vikendu jezdi mene linych lidi autem a ja tak zajedu klidne na Smichac ;-) A teoreticky muzu vzit nekoho s sebou :-D (ale asi si to rozmyslim ;-)
[Máma, 15:09, Re:]Tvoje citace: "Nechme to být..." Radeji bez komentare :) Pokud to mam rici jeste jednou ve zkratce, byt znova oznacen za asociala, debila atd.. Nejsem lidove jediny, kdo ma stejny nazor jak ja :) Takze asi vicero lidi uplatnuje stejnou linii mysleni, inu, ty mas zas Zuzku na sve strane :DA nenavazime se do Tebe, jen komunikujeme (ironicky glosujeme), konzervativni cast to muze brat pruderne, ale volnomyslenkari to nemysli zle:)Muzem zalozit nazorove kluby ;))
[Pavel, 14:40, Re:]:To vidím, jak tu kromě mě zásádně nikdo neprosazuje své osobní preference :D Nevím, v čem se liší to mé "na Jižák hrát nepojedu" od tvého "na Smícháč hrát nepojedu"... ;-)Jen si myslím, že se do mě nemusíte všichni tři dva dny navážet kvůli tomu, že jsem podala ne zcela nesmyslný návrh.
[Pavel, 14:40, Re:]:[Honza, 14:39, Re:]:Jste ignoranti a nemam vas rada:)Tak mam chut k vecernimu bangu udelat piskotovy dortik a pozvat Honzu... a nenabidnout mu.
[Zuzka, 14:34, Re:]: Tak to nejspíš budete hrát i bez Petříka a Honzíka, kteří s Pavlem toho času budou hrát na Chodově Ligu mistrů v badmintonu ;D A Tomáš si zahraje singleplayer ;)
[Pavel, 13:57, Re:]: Pavle, z Budejarny je to na Smichovske nadro 14 minut 118tkou. Jinak ja si klido zahraju s Janou bez Pajika:))) Nedelej si z toho tezkou hlavu.[Tomáš, 14:25, Sport a hry]:Pak navrhuju v nedeli badminton, na spolecenske hry by ale asi byl lepsi patecni nebo sobotni vecer.