Nejde uložit změnu v profilu, hodí to něco v tomto smyslu: Not FoundThe requested URL /registration/edit/ was not found on this server. :)) Což mě ničí, protože si chci změnit avatárka ;)
Tak jsem si ted tak spokojene rikal "to jsem z toho wallyballu fajn rozlamanej", coz se nesetkalo s pochopenim od Zuzky, ktera dostala na pohotovosti vlastni berle :-) (vymknuty kotnik, i kdyz hnusne). Jani, diky ze jsme do toho zase sli. Je to destruktivni, ale skvela hra. Tome, Lucko, moc diky za berle a jeste za dovoz a tak.
[Honza, 10:54, Re:]:Mne tedy zatim vzdy stacil restart, ale obcas mi pri spusteni nabehne diagnostika vsech disku, odchazi mi :) A nevim jak ty, ale mne obcas diky teplote vypne totalne :DPS: doma jedu na wi-fi, kdyz mam kabel v notu - prehreje se a blbne o to vic :)
[Pavel, 10:41, Re:]: Tak restart mi nepomáhá, hodí to pak nějakou chybu :) Když jsem dal něco jako diagnostiku problému, nahlásilo to něco s portem 8080 a ať se obrátím na poskytovatele připojení :) To znamená, že tomu nerozumím ;))
[Honza, 08:26, Kuk :-)]:Hele, mam to stejne, myslim to pripojeni na net, staci restart, aktualizace chytam vzdy pri x tem pusteni. Ja to osobne neresim, baterka mi tez bez kabelu vydrzi jen 5 minut, proste jsem to spalil dratem pripojenym xx hod denneA jak jsem se jednou dozvedel na forum k notebookum - zivotnost notu pri kazdodennim pouzivani je 2-6 let, u novejsich se delka zivota prodluzuje :)
Nazdárek, jestli mě někdo uvidíte na icq, tak potřebuji poradit, jak vyřešit problém na notebooku, kde se mi od začátku ledna nestahují veškeré aktualizace Windows7, antivirového programu (MS Essential), který jsem vyměnil za jiný antivir a taky nic nestahuje... hlásí to nějaký problém s připojením k internetu, dokonce je hláška schopná tvrdit, že připojený k netu nejsem, přičemž zvesela surfuju :)
[Máma, 15:34, Re:]:Já s Peťou na Wally taky dorazíme.Pokud jde o Badminton, má někdo zájem na příští týden? Vím, že pondělí a středa jsou špatné kvůli Honzově odpolední.
[Máma, 14:35, Re:]:Pridame se pridame, tedy pis si dalsi 2 lidi (Lucka a ja).No, jestli to je ten golf na smichove, tak to se jmenuje Erpet Golf, jestli si pamatuji spravne.
[Honza, 12:54, Re:]:Dekuji za patecni nabidku, ale jako podpora se nepriritim. Na patecni vecer jiz mame program.Jani, je to tedy hodka wallyballu? opet v erpetu?