[Honza, 22:44, Kuk :-)]:Pavel nam doporucil dobry film, kdyz tu v sobotu byl na brigade :-) Nedotknutelny se to jmenuje a je to fakt good.Ghost Rider, na to jsme narazil na CSFD a prekvapilo me, ze natocili dvojku - ma to patricny hodnoceni (vetsinou \"odpad\" :-)
Hm, některý filmy není třeba vidět do konce... Ghost Rider, takový nesmysl se snad ani nevyplatí natáčet, co k tomu ty lidi vede, že v tom i hrajou... :-)
Po diskusi jsme zhodnotili, ze se nepridame.Sic rozumim, ze je to nejspis normalni cena, ale v tuhle chvili je to pro nas oba nad nase moznosti.Uzijte si to a davejte na sebe pozor.
[Radim, 10:23, Re:]:Takze po domluve s Tomem jsem zatim poslala objednavku na 4 lidi - Ivca, Peta, Radim a ja. Dalsi bychom doresili pozdeji. Volali mi zpet, ze overi volnou kapacitu, takze pak dam vedet, jak to vypada.
[Zuzka, 20:44, Lyzovani v Alpach na 3 dny]:Jdu do toho. Na Kaprunu jsem uz byl, ale klidne se tam podivam znova (jen teda doporucuju dobrou bundu - dooost tam fouka :)). Jance se moc nechce, takze nepojede.
[Tomáš, 07:32, Re:]:Neda se rict, ze bych skialpy tahla navic. Peta sel tech 8-9kilacku od busu k chate na sneznicich, ja na skialpech. Na nastupy jsme chodili taky takto. Lidi, co nemeli nic, se borili do snehu.K tem Alpam - bylo by moc fajn, kdybyste se pridali.
[Zuzka, 20:44, Lyzovani v Alpach na 3 dny]:Předne vítej zpět z hor, jsem rád, že máš taktéž všechny ručičky a nožičky. Tedy počasí více jak jeden den lezení nedovolovalo, jo?Teď mne napadá, ty jsi si s sebou táhla ještě skialpy, jo? Jak daleko jste vlastně šli od vlaku,busu?Co se týče lyžování, předám tuto informaci dále. Je to nádherný nápad, i když mne moje lyžařské schopnosti netáhnou tak vysoko. :)
[Zuzka, 20:44, Lyzovani v Alpach na 3 dny]: Mno... snad kdybych onemocněl plicním morem a zbývaly by mi tři dny a 7450 Kč, šel bych s chutí do toho :-) Ale teď nemám ani plicní mor, ani 3 dny a ani 7450 Kč :-))
Planujem s Ivcou konecne to lyzovani v Alpach. Nakonec to podle ceny vypada na 3denni lyzovani o prodlouzenem vikendu 16.-18.3. Cena vc. 3-denniho skipasu, polopenze a dopravy se pohybuje u techto zajezdu od 6640,- do 7450,-. Odjezd ve ctvrtek v noci, navrat v nedeli asi pozde vecer. Nejprve budem zkouset objednavat Kaprun a kdyz by to nevyslo, tak mame jeste tipy na Zillertal a Saalbach. Jsme tedy zatim 3 (Peta, Ivca a ja). Prosim pridejte se a pojedte taky, bude sranda. Kdybyste mi mohli dat vedet co nejdriv, bylo by super, at to muzu objednat. Chapu, ze je to fofr a taky to neni nejlevnejsi, ale doufam,ze se k nam pripojite.
Zdravim vsechny. Pavle, drzim palce na dalsi operaci. Doufam, ze to bude na dlouho dobu posledni tva interakce s nemocnici a ze ti to pomuze. S motokarama je mi to lito. Muzem to ale domluvit na nekam jinam? Doufam, ze jo. Jinak jsme si v Tatrach hezky zalezli, sice jen jeden den, ale stalo to za to. Ja jsem mela i skialpy, ale ze bych si nejak joo zalyzovala, to se o mych padech a jizdach pluhem s vytrestenym zrakem tak zcela rict neda:)Jo a posledni zpravicka. Nesmi nam tu zapadnout breznova promitacka, kterou jsme slibili. Posledni kacerovsky vecer se skvele vydaril, az se na zadny film nedostalo, takze to v breznu musime napravit, doufam,ze jiz v plnem poctu zucastnenych.
[Radim, 10:23, Re:]: Škoda :-) / :-([Petr, 10:14, Juch]: Vítej zpátky :-) Mám se skvěle. Ale neumím to tak hezky popsat, jako to umí třeba Tomáš s tím sluncem v duši a krásným ránkem ;-)
Prvni cast snehulaku se vratila nocnim vlakem do Cech a uz zarezava. Jak jste se meli? Na horach je pekne hnusne, fujavice, snezi, lavinovka se zvysuje - malem ani skutry s pivem na chatu nedorazily :-)