Diky vsem ze jste prisli, dobry pokec, ani jsem si neuvedomil, ze je najednou skoro pul druhy.Specialni dik Radimovi za portske a druhy specialni dik Honzovi za pomoc s hledanim sklepa :-)
[Máma, 19:05, Re:]: Tuhle výsadu s výmluvou mohu říkat jenom já a nikdo další, najdi si jinou výmluvu pro příště a dneska musíš přijít, jinak tě zažaluju a najmu si dobrého advokáta (Petra), který tě zničí a tím totálně skončíš :-)
[Zuzka, 18:39, Re:]:Já se omlouvám, já nedorazím. Je mi taky nějak všelijak, pár dní mi bylo blbě... A tedy bych s Honzovou upřímností mohla říct - nikam se mi nechce :-)))
[Honza, 17:43, Re:]:Jenze dokonceny bude zitra zhruba v 16:58. :-( Pres to doufam, ze dnes vecer prijdete. Zhruba na osmou. Omlouvam se, ze jsme nedali vedet drive behem dne.
[Honza, 19:09, Re:]:Jej, tak to me moc mrzi. Myslela jsem, ze se Peta zbrcha. Sam nebyl schopny vam dat vedet a me psal az pred odchodem z prace, ze je mu mizerne.
[Zuzka, 18:25, Re:]: Aaaaaa, to kdybych věděl dřív, odjel bych na chatu :-)Petře, brzy se uzdrav. Zase ses nedržel mé rady a nejedl jsi pomeranče a banány, tohle je výsledek :-)