[Pavel, 22:42, Re:]: A co když z nedostatku vůdčích osobností s jednoznačným postojem a vůlí s konečnou platností ukončit diskusi a rozhodnout nevyjde ani jedna z možností? :-))
Pridal jsem svoje fotky z brusleni - chtelo by to sem prdnout to video, to by nemelo zapadnout ;-))[Lucia, 17:18, program pondeli]:Ha, aspon nekdo neni tajemny jako nas Hrad v Karpatech, ze Tome? :-)) S kym sdilis pochroumany zdravotni stav? :-)ZítraTakzeto shrneme - me je to putna, Zuzka chce ven, Jana chce ven, Tomas chtel ven (ale ted je mozna nemocny :-), Lucka se svym symbiontem chce dovnitr, Honza chce dovnitr, Pavel nevim, Radim nevim. Zapomnel jsem neco?
Ahoj, pokecání v angličtině určitě nikomu nevadí, jen mě mrzí, kdybys nemohla ven :( Ale chapu, ze zdravi je vzdy prednejsi. Ja jsem stale radeji pro variantu bobovani (mame doma od lonskeho Silvestra tu lopatu, co jsem ji jeste nepokrtila:)) Navic pingpong bez sprch si nejak nedovedu predstavit. Leda by se zamluvil v nejakem sportcentru.Tak jsem to asi hezky zkomplikovala :( Tak jsem zvedava, jak to rozcisnem.
Ahojda, aby to nebylo tak jednoznačné, vzhledem k tomu, že zítra potenciálně dorazím(e) z práce, tak rozhodně přidávám hlasy ping-pongu a Ruské:-). A narovinu netuším, jak na tom budem(e) zdravotně, takže jsem rozhodně pro indoor variantu.A ohledně překvapení, každopádně buď dorazím(e) v počtu nula nebo dva, podle toho, zda vám bude vadit procvičování angličtiny:-)
[Zuzka, 22:57, Re:]: No, Tutý ještě neví, protože nesmí při takových mrazech chodit ven, muselo by se venku oteplit, aby cestu na Kačerov mohla přežít :-)
[Honza, 22:08, Re:]:V tom případě je Tutý zvána na sobotní večer na Kačerov. Doufám, že jí nevadí neznámé prostory a bude se k nám naopak těšit. Může si s sebou samozřejmě přivést i Honzu.
[Petr, 17:06, Re:]: Já a Tutý budeme spolu patrně od odpoledních hodin do noci :-) Edit: Nepočítám, že by se rodiče vrátili v nějakou rozumnou dobu. A Tutý jen tak doma samotné nenechám, srdce by mi puklo žalem ;-)