[Petr, 23:05, Promitacka a piskotovy dort]:Tak bohuzel musime promitacku odvolat, jelikoz Peta dostal vcera horecky a zatim mu neklesly. Je mi to lito, hlavne Honzy, nebo jsem poridila formu na piskotovy dort. Ale nebojte dortik bude. Dame vcas vedet.
[Honza, 10:53, Kuk :-)]:Tak v sobotu frcime na odpoledne do Viru na umelou ledovou stenu, kolem sedme by jsme meli byt doma, takze od osmi hodiny svolavame promitacku (nebo proste jen neco s piskotovym dortem :-)
Jak jsem vcera nadhodila, objednali jsme listky na představení Caveman, v Divadle u hasičů. Termin je 12.4. od 19.30 řada 6, sedadlo 13,14,15,16. Objednali jsme to odsud klikProsim pridejte se k nam. Řada 6 je krom nás (Peta, Honza, Pavel, ja) ještě celá volná.
Je uplne jedno, jak se mel ten ktery dil jmenovat, protoze jsi rikal, ze prvni dil (nove serie) natocili 1999, dalsi 2000/2001(presne si nepamatuju) a treti pak 2002. Ja jsem tvrdila, ze treti byl az 2006. Toz tak.No jen tak na okraj, jako bych tyhlety vykroucecky necekala:)
Jak jsme se vcera bavili, podarilo se mi sehnat komplet pravidla.Nebudu sem davat odkaz, ale piste mi/Petrovi na icq, on vam jej preposle.Nenechte se vydesit, ze to ma tolik Mb (slovy 137), je to scan knihy, tedy neoptimalizovany, ale zato v relativne dobrem rozliseni.Vsechny by melo zajimat - Prirucka pro hrace a pote specificka knizka povolani, ktere si vyberete.Tot zatim vse... ja jdu studovat taktez. Zaroven bych rekl, ze tato faze ukaze, kdo se chce zucastnit :DZaroven pro dalsi vysvetleni pravidel usporadame face to face sezeni, anzto to bude potreba.
[Honza, 10:53, Kuk :-)]:A jste tu o vikendu a nikoho nehlidate? Ja bych to rad zorganizoval uz o vikendu... mozna na den by jsme jeli se zuzkou zase na ledy (s oddilem nebo sami) ale pak vecer bych se rad zahral u piskotoveho dortu ;-)