[Honza, 10:01, Re:]:Hadat se kazdopadne nechci, ale jsem filmovy maniak, rokem jsem si byl jisty. Ale co ja si pamatuji, tak jsme uvadeli Klony utoci a tu trojku jako informativni dily.A bavili jsme se o tom pilotu nove serie.Chybu klidne priznam, ale ja byl presvedcen o svem dilu.
[Pavel, 09:52, Re:]: Jak jsem tak pozoroval sázku, mám dojem, že se sázka točila skutečně kolem III. epizody (Pomsta Sithů), ale ruku do ohně nevím jestli bych dal, protože čtyři piva se mnou docela zamávala :-)) Tak si vzájemně kupte čokoládu a budete oba spokojení ;-)
[Zuzka, 09:48, Re:]:Hm, tak to jsme si nerozumeli, jak to ma to jinaci cislovani, ja myslel tento dil, ten prvotni uvodni nove serie, nikoliv ten treti :) PS: klidne cokoladu dam, ale ja skutecne myslel tento uvodni pilot nove serie, nikoliv trojku;-)
Abych se zde take vyjadril k nahravani videa a podobnych. Inu, tady je trosku problem, ze postup, jakym se to deje doposud, je omezen nastavenim serveru. Tento limit je 20 Mb a nebude se jen tak zvedat. Tedy je nutno vymyslet neco jineho, lepsiho. Fcb a jine ruzne stranky, ktere si hraji s plnenim obsahem vseho druhu bych rekl, ze funguji trosicku jinak. Pokusim se vyzjistit jak.
Toz bobovani bylo zajimave, kupodivu to jezdi i na igelitce znacne prudce. :) Stromy nam sice staly v ceste, ale podivame-li se na to z druhe strany - my jsme ohrozovali je.Jana ziskava plusove body za vymysl hrejive igelitky vylozene podprdelnikem! :)Krasne ranko a sup do prace :)
[Zuzka, 12:52, Re:]:Uf, konečně jsem se dostala k funkčnímu počítači - asi někdo nemáte nadbytečný notebook na půjčení, co? :DVečer dorazím, (možná v počtu +1, ale to je nejisté). Díky Zuzi za rozhodné slovo v této záležitosti :-)
Ok, takze z nize uvedeneho vyhrala asi bobovacka, jen bych prosil, kdyby nekdo mohl navrhnout definitivni cas srazu, osobne je to pro me dost dulezite. Jsem ve skole min do 18 hod, takze jestli mam pak vyrazit rovnou ze skoly a nebo se jeste stavit doma (budu mimo komunikacni kanaly).Pripadne mi ten cas pisnete na mobil, abych vedel, diky ;-)
Na boby se ja a Fatima podle zdravotniho stavu bud pridame nebo ne, napiste co a jak a uvidime. Rozhodne je blbost, aby to rusilo vam plany jenom kvuli tomu, ze malinko podcenila zimu v Cechach:-) ale zase me je blby ji nechat samotnou, takze zkratka uvidime.Ale pristi tyden hlasim rovnou, ani ja ani Tom tu v pondeli nebudeme, jedeme si konecne toho snehu uzit naplno:-)
[Zuzka, 22:53, Pondělní akce,...]: No, pokud příští týden začne pingpongový turnaj ve 21.15, tak budiž :-)) Tak přijdu se na bobing podívat, ale bobing provozovat nebudu ;-)
[Zuzka, 22:53, Pondělní akce,...]:Ha, kompromis, to zavani koncem \"plodne\" diskuse :-)Brusle - videoTak jsme zkousel uchovat skvost iridorske kinematografie, ale bohuzel to je na iriador moc - budeme musete pockat na tomuv facelifting ;-)Tak mi to pak pripomente! ;-)
..,jejíž plánování zabere víc času než akce samotná.Navrhuji využít sněhu v Praze a kdo může, jít bobovat. Zakončit bobování v hospůdce, kam se může připojit i zbytek, jenž je nachcípaný. Pingpong odložme na příští pondělí, kdy se zúčastníme všichni (doufám, že termín by vyhovoval). Co vy na to?