[Honza, 21:11, Kuk :-)]:Jasne, naposledy to byl sice ping-pong. Ale jelikož nám včera napadl sníh, co kdybychom šli třeba bobovat/sáňkovat (za předpokladu, že nám vydrží tři dny). Minulý rok jsem to na Mikuláše bohužel proležela, tak bych to ráda zkusila teď.
[Zuzka, 17:28, Re:]: Tak vím jen o jednom místě a to je v Ruský, tam co je bowling :-) Nebo můžeme jít rovnou na bowling, někteří se minule nedostavili, tak mohou dostat příležitost a napravit si reputaci ;-)
[Petr, 14:22, Re:]:Taky bych sla na ping pong (nemam palku a micky). A Honza uz avizoval kam, ze hned vsichni vite, ze se tam neda osprchovat? Neco mi asi uniklo.
[Tomáš, 14:36, Re:]: Jestli chceš, soli mám doma víc než dost. Každý den se na mě drží obrovské množství soli jako je přinejmenším v Mrtvém moři :-) Obávám se tedy, že polívčička nebude chutnat jako dřív ;-)[Petr, 14:22, Re:]: Nevím :-) Ve Žlutých lázních se můžeš vykoupat ve Vltavě ;-)
[Honza, 10:44, Re:]:Jsem klidne pro ping pong ;-)jen me stve, ez e pak nemuzu osprchovat - nemaj ping ponde nekde, kde by byla sprcha? :-) I kdyz ja byl snad zpocenej i po motokarach ;-)
[Radim, 10:25, Re:]: Přesně to jsem si myslel, že to nebude v takové rychlosti sranda :-) Vidíte? Mám o tom jasnou představu a to jsem tam nikdy nebyl, za volantem jsem v životě neseděl a přes to jsem zhodnotil situaci nejlíp. Ňoumíci :-)Jinak mohli bychom si jít zahrát třeba ping pong :-)
[Tomáš, 08:09, Mrazik]:Jj, je to jak říkáš. Sníh tam není, moc tam nefouká, ale v 50 kilometrové rychlosti to v té zimě není nic moc příjemného. Já jezdil nejvíc snad v mínus 5-ti a už to pěkně lezlo za nehty i v rukavicích.)To mě ale mrzí. Neuspořádáme něco jiného? Rád bych něco podnikl :) 13. víme, že máme čas :D
[Radim, 19:56, Re:]:Já tomu moc nerozumím, ale když už by to odkládal i Radim, tak ze sebe asi nebudu dělat drsnačku a taky bych si počkala na nějaké to kladné čísilko.
[Radim, 19:56, Re:]: Stará bačkora potřebuje mít zajištěnou péči o duševní zdraví, stálou pokojovou teplotu a hlavně ochranu proti průvanu, jinak se rozpadne :-) Jinak souhlasím tady s nulou ;-)
[Honza, 19:04, Kuk :-)]:Původně jsem chtěl napsat něco ve smyslu, že jste stará bačkora pane kolego. Ale pak jsem si vzpomněl, že jsem už dopoledne chtěl navrhnout, zda nepočkáme, až teplota vyleze alespoň k nule.Co na to ostatni?
Hlásím s předstihem (aspoň doufám), že s největší pravděpodobností se motokár 13.2.2012 na Černým mostě nezúčastním vzhledem k trvajícím mrazům, tedy pokud vůbec se akce za takových mrazivých okolností vůbec uskuteční, musím vás ubezpečit, že bolestné odtrhávání zmrzlých soplů z nosu a složité hledání za jízdy upadlých uší na dráze po závodu, kde účastníci před cílem umrzli, s čistým svědomím rád vynechám. Nezlobte se na mě, ale účast zároveň ukončuje současně Johnny a Honzík, což jsou moje další skryté osobnosti ;-)